Jdi na obsah Jdi na menu

22.4.2017 - Orli Vyškov, Amor Lazor Vyškov "C"

25. 4. 2017

Hřiště Kojátky

 

FC Kloboučky "B" - Orli Vyškov 6:11 (3:4) 

Branky: Maryšler Libor 3, Leško Marek, Zbytek Libor, Kürti Jan - Kolečkář Jaroslav 4, Neděla Vojtěch 3, POspíšil Jan 2, Kremlička Jaroslav, Nedvěd Petr

 

FC Kloboučky "B" - Amor Lazor Vyškov "C" 0:10 (0:4)

Branky: Gregor Petr 3, Hromek Vojtěch 2, Ševčík Milan 2, Janovský Patrik 2, Bartoš Marian



S Orli, kteří přilétli do Kojátek s velmi zajímavou sestavou, jsme začali dobře. Již v úvodu jsme se ujali vedení zásluhou Zbytka - 1:0. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, oba týmy zazvonily i na brankové konstrukce a nakonec to byli hosté, kteří zahýbali brankovým účtem: srovnáno na 1:1, po špatně rozehraném rohu 1:2, penalta 1:3 a z další šance na 1:4. I přes nepříznivý výsledek jsme do poločasu zabojovali a snížili na rozdíl branky: 2:4 dalekonosnou ránou Leško, 3:4 z úhlu Maryšler.

Po změně stran na nás byla vidět touha výsledek srovnat nebo dokonce otočit. A brankové hody pokračovaly:  3:5 - prostřelil našeho brankáře, 4:5 - penalta Maryšler, 4:6 - tečovaná střela, 4:7 - nástřel na zadní tyč, 5:7 - Kürti, 5:8 - opět na zadní tyč.... skóre se zastavilo na čísle 6:11, když se za nás trefil ještě Maryšler.

Pro nás škoda, utkání bylo vyrovnané, spousta šancí na obou stranách, ale šťastnější tým byl nakonec vyškovský Orel.

 

 

Zápas s Amorem nemá smysl rozebírat. Celek z Vyškova měl na svoji straně lepší kvalitu, kterou zvláště ve druhém poločase zúročil. Nicméně i přes hrozivý výsledek jsme mohli nějakou branku vsítit, ale veškeré naše počínání zhatil hostující brankář výbornými zákroky.

 

 

 

Sestava:

Brankář: Koval Karel

Obrana: Leško Marek, Maryšler Libor, Macháň Petr, Koval Stanislav

Útok: Dluhoš David (C), Kürti Jan, Zbytek Libor