Jdi na obsah Jdi na menu

20.09.2014 - Sokol Bučovice, Orli Bučovice "B"

20. 9. 2014

   Gymnázium Bučovice

 

FC Kloboučky "B" - Sokol Bučovice 3:8 (2:3)

Branky:  Koval Stanislav, Dluhoš David, Horák Vilém - Lazor Jaromír 4, Přibilék Martin 2, Přibilík Radim, Drlík Martin

 

FC Kloboučky "B" - Orli Bučovice "B" 5:6 (1:3)

Branky: Horák Vilém 3, Dluhoš David, Koval Stanislav - Volec Lubomír 2, Zaoral Martin, Svoboda Zdeněk, Volec Rudolf, Nový Ondřej

 

 


 Zápas se Sokolem jsme začali nejlépe jak jen mohli, vstřelili jsme úvodní branku. Nicméně ve futsale jedna branka nic neznamená, což Sokol dokázal tím, že nepříznivý stav otočil na poločasových 2:3. Po změně stran se prokázala větší zkušenost na straně hostujícího celku a do naší brány padlo dalších pět branek. Sokol nastoupil do zápasu s tím nejlepším co má k dispozici, ale výsledek neodpovídá průběhu zápasu. Šance byly na obou stranách vyrovnané, ale Sokol je dokázal na rozdíl od nás využít.

  I s orlíky to byl vyrovnaný zápas, opět škoda neproměněných šancí. Průměrně potřebujeme tak čtyři šance na jeden vstřelený gól což je, proti takovým týmům jako Orli nebo Sokol, velmi špatná statistika. Opět jsme se dostali v zápase jako první do vedení, ale do poločasu jsme jej neudrželi. Druhá část byla branková přetahovaná, bohužel pro nás jsme vždy dotahovali. Nastřelili jsme tyč, Petr Macháň ve vyložené pozici břevno. Nakonec orli vyhráli rozdílem jedné branky. Škoda, na remízu jsme v tomto zápase měli.

 

  

Sestava:

Brankář: Maryšler Libor

Obrana: Macháň Petr (C), Zbytek Libor, Koval Stanislav

Útok: Dluhoš David, Němec Lukáš, Horák Vilém