Jdi na obsah Jdi na menu

31.08.2013 - TJ Mouřínov, Nafta Mouřínov

31. 8. 2013

     31.08.2013 - Gymnázium Bučovice

 

FC Kloboučky "C" - TJ Mouřínov 6:11 (3:7)

Branky: Macháň Petr 2, Dluhoš David 2, Leško Marek, Kürti Jan - Křivánek Radovan 6, Navrátil Marek 2, Navrátil Rostislav, Jelínek Roman, Konečný Jiří

ČK: Leško Marek - 0

FC Kloboučky "C" - Nafta Mouřínov 8:2 (4:1)

Branky: Koval Stanislav 3, Macháň Petr, Dluhoš David, Leško Marek, Novotný Petr, Nový Radim - Landa Daniel 2

ŽK: Maryšler Libor - Bárek Libor

 


První zápas se musel líbit hlavně nezaujatému diváku. Dohromady sedmnáct branek  v jednom zápase je úctihodné číslo i na okresní přebor. Než se náš brankář stačil probudit, vytahoval míč ze sítě čtyřikrát aniž by si na něj sáhl. Zápas byl prezetací děravých obran z obou stran, bohužel díky tomu, že jsme zaspali úvod jsme se na soupeře brankově jen těžko dotahovali. Zvláště když Marek Leško při jednom z protiútoků soupeře dostal za držení soupeře červenou kartu (pořád lepší než Davidův boxerský výstup v posledním vzájemném střetnutí) a my přišli o jednoho z obránců. Jedenáct branek v naší síti rozhodlo o první letošní prohře.

Do druhého zápasu naskočil Petr Novotný místo Pavla Tichého (nějaká svatba není omluva, takže příště je to za pulčan). Podařil se nám zachytit úvod zápasu a soupeři zasadit první branky. Vedení jsme si celou dobu hlídali a i díky hattricku Strandy Kovala dovedli do vítězného konce. Trafila se i naše nová posila Radim Nový, takže do příštího zápasu očekáváme nějakou formu kompenzace za tento úspěch :-)

  

 

Sestava:

Brankář: Maryšler Libor

Obrana: Macháň Petr, Piták Adam, Leško Marek, Kürti Jan

Útok: Dluhoš David, Koval Stanislav, Nový Radim, Tichý Pavel (1.záp.), Novotný Petr (2.záp.)