Jdi na obsah Jdi na menu

28.09.2013 - Lazor Vyškov "B", Panteři Vyškov

28. 9. 2013

     28.09.2013 - Gymnázium Bučovice

 

FC Kloboučky "C" - Lazor Vyškov "B" 4:6 (3:2)

Branky: Hobza Martin 3, Piták Adam - Lička Martin, Lička Josef st., Lička Josef ml., Moučka Michal, Grepl Martin, Románek Marian

 

FC Kloboučky "C" - Panteři Vyškov 8:1 (4:0)

Branky: Piták Adam 2, Dluhoš David 2, Leško Marek, Hobza Martin, Sečka Tomáš, Maryšler Libor - Rotrekl Lubomír

 


Lazor v prvním zápase roznesl na sálovkách naše béčko a tak jsme chtěli především vycházet ze zajištěné obrany. Přesto to byl soupeř který se ujal vedení když krásným bodlem zpražil naši obranu jeden z nejstarších hráčů na place Lička st. Přesto nás tento gól nezlomil a se soupeřem dále hráli vyrovnanou hru se šancemi na obou stranách. Do poločasové přestávky soupeř přidal jednu branku, nám se ale podařili tři přesné zásahy a první poločas jsme vyhráli 3:2. Po změně stran se pokračovalo v nastaveném tempu z poločase prvního. Vyrovnaná hra, šance na obou stranách, takže brankáři se měli co ohánět. Nicméně Lazor ukázal že je přeci jen kvalitnějším mužtvem s divizními hráči a výsledek otočil na 4:6. Pozitivem je střelecká potence Martina Hobzy který dosáhl hattricku, s jednou brankou mu asistoval Adam Piták.    

Podle tabulkového postavení jsme byli v zápase s Pantery favority, což se začalo potvrzovat od samého začátku střetnutí. Nicméně soupeři se nedala upřít bojovnost. Panteři bojovali celý zápas a vypracovali si dost slibných šancí, které mohli přetavit v branky, ale náš brankář, i s pomocí několika vynikajících zákroků, odolával dlouhou dobu. Prakticky platilo nedáš - dostaneš, to co zahodili Panteři, my proměnili v branku. Výsledek 8:1 je možná až příliš krutý pro kluky z Vyškova, nicméně na hřišti jsme byli lepší a byli více efektivní v zakončení.

 

Sestava:

Brankář: Maryšler Libor (C)

Obrana: Macháň Petr, Leško Marek, Zbytek Libor, Koval Stanislav (1. záp)

Útok: Dluhoš David, Sečka Tomáš, Piták Adam, Hobza Martin