Jdi na obsah Jdi na menu

24.05.2014 - Lazor Domus "B", Panteři Vyškov

  Gymnázium Bučovice

 

FC Kloboučky "C" - Lazor Domus "B" 4:10 (3:5)

Branky:  Macháň Petr, Leško Marek, Selinger Petr, Nový Miroslav - Gottvald David 4, Tobolík Radek 3, Ertl Jaroslav 2, Lička Josef st.

 

FC Kloboučky "C" - Panteři Vyškov 5:3 (5:1)

Branky: Piták Adam 2, Macháň Petr, Dluhoš David, Maryšler Libor - Jakubčík Jan, Heger Jan, Nečas Marek

 

 


S Lazorem jsme začali velice dobře, dostali jsme se do vedení, ale doupeř prokázal svoji kvalitu a do poločasu dokázal skóre otočit. Přesto byl stav celkem příznivý a druhý poločas jsme začínali se ztrátou dvou branek. Bohužel se nám nepodařilo přidat další branky, jedna branka za poločas se soupeřem těchto kvalit je žalostně málo, za to soupeř dokázal svoje šance využít a díky výhře i nad naším B-týmem si odvezl šest bodů do Vyškova.

V souboji s Pantery jsme všechno podstatné z naší strany předvedli v prvním poločase, skóre otevřel brankář Maryšler po rozehrávce z rohu, poté se trefil dvakrát Piták, po jedné brance přidali Macháň s Dluhošem a přestávkové skóre ukazovalo stav 5:1. Po změně stran náš střelecký prach zvlhnul a my nedokázali soupeři vstřelit další branky, naopak Panteři dvě branky vstřelili a drama mohlo být na spadnutí. Naštěstí jsme soupeři více branek nedovolili a zápas dotáhli do vítězného konce.

 

  

Sestava:

Brankář: Maryšler Libor (C)

Obrana: Macháň Petr, Leško Marek, Zbytek Libor, Nový Miroslav

Útok: Dluhoš David, Piták Adam, Selinger Petr