Jdi na obsah Jdi na menu

19.10.2013 - Krásnsko, TJ Studnice, FC Kloboučky "B"

27. 10. 2013

     19.10.2013 - Gymnázium Bučovice

 

FC Kloboučky "C" - Krásensko 1:2 (0:1)

Branky: Dluhoš David - Hendrych Radek 2

 

FC Kloboučky "C" - TJ Studnice 2:4 (0:2)

Branky: Maryšler Libor, Dluhoš David - Henek Aleš 2, Héč Lubomír, Štaffa Martin

 

 

FC Kloboučky "B" - FC Kloboučky "C" 2:12 (0:5)

Branky: Vala Lukáš, Buriánek Josef - Dluhoš David 3, Mlčoch Martin 3, Leško Marek 2, Nový Radim 2, Maryšler Libor, Zbytek Libor

 

 

Zápas proti Krásenku byl téměř taktický boj. Většinu času jsme kontrolovali míč, nicméně jsme nebyli schopni využít naše šance. To se ale podařilo soupeři a o poločase vedl 0:1. V druhém dějství se nám podařilo, díky brance Dluhoše, srovnat stav a nadále mít více ze hry. K otočení výsledku na naši stranu jsme využívali i brankáře, což se nám ale vymstilo. Po ztrátě míče se téměř přes celé hřiště trefili hosté. Stav 1:2 vytrval až do závěrečného hvizdu.

Také se Studnicí se hrál vyrovaný futsal. Šancí bylo dostatek na obou stranách, jen my jsme situaci hostujícímu celku usnadnili vlastními chybami a dovolili soupeři v prvním poločase odskočit o dvě branky. V druhém poločase snížil David Dluhoš a vykřesal naději na bodový zisk, nicméně my jsme stále nedokázali vytěžit více z našich šancí a byly za to potrestáni dalšími brankami v naší síti. Konečný stav 2:4 upravil v posledních vteřinách Libor Maryšler.

Zápas proti B-týmu se nesl v jasné režii C-týmu. Béčko hrálo celý zápas bez střídání, ale i přesto si dokázal vypracovat šance ke vstřelení gólů a kluci statečně bojovali celý zápas. Konečný výsledek je možná až příliš krutý, ale "C" ukázalo vyšší kvalitu a sehranost.

 

 

Sestava:

Brankář: Maryšler Libor (C)

Obrana: Macháň Petr, Handlíř Michal, Leško Marek, Zbytek Libor

Útok: Dluhoš David, Mlčoch Martin, Nový Radim