Jdi na obsah Jdi na menu

27.04.2013 - Orli Bučovice, Sokol Bučovice "B"

30. 4. 2013

   27.04.2013 - Gymnázium Bučovice

 

Orli Bučovice - FC Kloboučky "B" 2:8 (1:3)

Branky: Volec Lubomír, Koval Stanislav - Tichý Pavel 2, Seška Tomáš 2, Kachlík Marek 2, Macháň Petr, Němec Lukáš

 

Sokol Bučovice "B" - FC Kloboučky "B"  8:6 (3:1)

Branky: Lazor Jaromír 3, Přibilík Martin 2, Nedoklanov Kiril, Dufek Ladislav, Šafařík Stanislav - Sečka Tomáš 3, Tichý Pavel 2, Štrublík Ladislav

 

 

V sobobotních duelech nás nečaekalo nic jednoduchého, náš B-tým se totiž střetl se dvěma dlouhodobě nejlepšími týmy okresního přeboru. A brali jsme to pěkně popořádku, k prvnímu zápasu jsme nastoupili proti vedoucímu celku OP - Orli Bučovice, v jehož dresu momentálně hostují dva hráči Klobouček, Standa a Karel Kovalovi. Kdo by čekal jednoznačný průběh zakončený vítězstvím Orlíků, tak měl v tento den smůlu. Orlíkům hra nevycházela tak jak byli zvyklí na podzim, v některých případech to bylo o tom pověstném štěstí, protože nedokázali zakončit vyložené šance. Naopak nám se dařilo v kombinaci i v zakončení a dokázali jsme si o poločasu vypracovat slušné vedení 3:1. Orlíkům se nezadařilo střílet branky i ve druhém poločase, zato my jsme přidali ještě pět dalších branek a připsali si cenné vítězství - 8:2.

Na druhý zápas s béčkem Sokolu se nám obměnila sestava, za fotbalovými povinnostmi museli Mara Kachlík a Lukáš Němec, naopak "taxi Macháň" přivezlo Laďu Štrublíka. V prvním poločase se nám podařilo ujmout se vedení 1:0, ale náš herní projev již nebyl takový jako proti Orlům. Toho Sokol dokonale využil a ještě v poločase otočil skóre ve svůj prospěch na 1:3. V druhém poločase se strhla přestřelka, podařilo se nám několikrát dotáhnout náskok Sokolu, ale v zápětí jsme vždy inkasovali. Tak to šlo až do konečného hvizdu a domácí se mohli radovat za vítězství 6:8.

  

Sestava:

Branka: Maryšler Libor

Obrana: Macháň Petr, Leško Marek, Sečka Tomáš, Kürti Jan

Útok: Tichý Pavel, Němec Lukáš, Kachlík Marek (oba jen první zápas), Štrublík    Ladislav (druhý zápas)