Jdi na obsah Jdi na menu

20.10.2012 - Pivovar Vyškov "B", United Vyškov, Jantaři Nevojice

21. 10. 2012

 20.10.2012 - TJ Nesovice

 

FC Kloboučky "B" - Pivovar Vyškov "B" 5:8 (1:2)

Branky: Dluhoš David 2, Zpěvák Martin, Leško Marek, Piták Adam - Lukášek Michal 3, Štěpán Pavel 2, Pospíšil Jan, Plšek Michal, Zapletal Petr

ŽK: Kürti Jan - 0


FC Kloboučky "B" - United Vyškov 1:4 (1:0)

Branky: Koval Stanislav - Pytela Jan 2, Trávníček Michal, Gryc David

 

 

 

Jantaři Nevojice - FC Kloboučky "B" 3:6 (2:4)

Branky: Hlaváček Aleš, Vrána Tomáš, Tichý Petr - Koval Stanislav 2, Sečka Tomáš, Zpěvák Martin, Kürti Jan, Piták Adam

 

 


První ze série tří zápasů jsme odehráli proti béčku Pivovaru a nezačali vůbec špatně, dostali jsme se do vedení 1:0. Zkušený soupeř dokázal otočit a protže v prvním dějství více branek nepadlo skončil poločas těsným rozdílem 1:2. Druhý poločas se nesl, stejně jako první, v duchu vyrovnaného futsalu a pro diváka nabídl spousty branek. Za stavu 4:4 jsme sahali po bodovém zisku, ale díky dvěma gólům v rozmezí jedné minuty Pivovar odskočil a vítězství si zkušeně pohlídal.

S United Vyškov nám vyšel první poločas, dostali jsme se do vedení a to si do poločasového hvizdu pohlídali - 1:0. Do druhého poločasu jakoby nastoupilo jiné mužstvo a byli to pouze hráči Vyškova, kteří dávali góly. Nutno podotknout že po našich chybách. To však nic nemění na výsledném skóre 1:4 pro United.

Zápas "dvojic" s Jantary Nevojice vyzněl lépe pro nás a z dnešního dne jsme urvali alespoň tři body. První poločas jsme si vytvořili náskok dvou branek a i když soupeř dotahoval, podařilo se nám dovést zápas do vítězného konce. 

 

 

Sestava:

Maryšler

Leško, Zbytek, Kürti, Koval S.Macháň, Dluhoš, Zpěvák, Piták, Sečka (2. zápasy: United a Nevojice)