Jdi na obsah Jdi na menu

15.09.2012 - Litrpool Studnice, Krásensko 04

16. 9. 2012

       15.09.2012 - Studnice

 

Litrpool Studnice - FC Kloboučky "B" 6:4 (4:1)

Branky: Brunclík Jiří 2, Henek Aleš 2, Štaffa Martin, Hořava Jiří  - Dluhoš David 2, Leško Marek, Piták Adam

 

Krásensko 04 - FC Kloboučky "B" 5:6 (1:3)

Branky: Vágner Jakub 2, Jelínek Milan, Sedlák Ondřej, Doležel Karel - Zpěvák Martin 3, Tichý Pavel, Leško Marek, Zbytek Libor

 

Na minihřiště ve Studnicích zajíždělo naše béčko oslabeno o několik hráčů. S domácím týmem jsme v prvních minutách dokázali držet krok, dokonce jsme se dostali do vedení 1:0 které jsme však neudrželi vlastními chybami a dovolili soupeři stav v první půli otočit na 1:4. Ve druhém poločase se náš výkon zlepšil, avšak soupeř zvyklý na malé hřiště svoje vedení uhlídal a o dvě branky zvítězil. Za zmínku stojí parádní střela Leška z přímého kopu přímo do vinglu soupeřovy brány.

Krásensko, další soupeř, který vyznává malé hřiště. Opět jako v prvním utkání se Studnicemi, jsme se dokázali ujmout vedení. Toto vedení jsme dokázali do poločasu uhájit a vypracovat si slušný náskok 3:1. Ve druhém poločase soupeř začal dotahovat skóre až na stav 5:5. Cca 3 minutky do konce jsme zápas strhli na svoji stranu a výsledek 6:5 dokázali uhlídat. Hattrickem se zaskvěl čerstvý ženáč Martin Zpěvák.

 

 

Sestava:

Koval K.

Zbytek, Tichý, Leško, Piták

Maryšler, Dluhoš, Zpěvák