Jdi na obsah Jdi na menu

13.04.2013 - Nafta Mouřínov, TJ Mouřínov

14. 4. 2013

  13.04.2013 - SA Mouřínov

 

Nafta Mouřínov - FC Kloboučky "B" 2:5 (2:4)

Branky: Křivánek Radovan, Landa Daniel - Ondráček Tomáš 3, Tichý Pavel, Koval Stanislav

 

TJ Mouřínov - FC Kloboučky "B"  6:5 (3:5)

Branky: Jelínek Roman 4, Navrátil Rostislav, Švec Radek - Tichý Pavel 2, Ondráček Vlastimil, Koval Stanislav, Sečka Tomáš

 ČK: Vintr Dalibor - Dluhoš David

 

Utkání s posílenou Naftou pro nás nebylo nic jednoduchého. I přesto, že jsme si po většinu zápasu dokázali vypracovat a držet dvou gólový náskok, tak se hrálo vyrovnané utkání. Naše druhá čtverka jakoby se neustále hledala a tak musela střílet branky čtveřice první, kterou dirigoval velezkušený matador Tichý. A i díky hattricku Vlastě Ondráčka jsme mohli zápas dotáhnout do vítězného konce.

Zápas s TJ Mouřínov měl od začátku podobný průběh jako s Naftou. Dokázali jsme si vypracovat několikabrankový náskok, který soupeř sice dorovnal, ale do konce poločasu se nám zadařilo vedení strhnou na naši stranu a první půlku vyhrát. V druhém poločase padaly góly, bohužel ale do naší brány. Mouřínovu se podařilo vývoj utkání otočit ke svému prospěchu a i přes naši PowerPlay se nám nepodařilo zápas zvrátit. Je to škoda, zápasu by určitě slušela remíza - oba týmy si vypracovali mnoho šancí ke vstřelení branek, hra byla vyrovnaná a v tomto případě vyhrál hlavně nezaujatý divák, kterému bylo naservírováno 11 branek a také boxovací vložka Davida "Klička" Dluhoše po které se mu ale začervenalo před očima.

 

  

Sestava:

Maryšler Libor

I. čtverka: Koval Stanislav, Sečka Tomáš - Tichý Pavel, Ondráček Vlastimil

II. čtverka: Macháň Petr, Leško Marek - Dluhoš David, Kürti Jan

Vedoucí: Konečný Václav

Fanynka: Štrublík Ladislav