Jdi na obsah Jdi na menu

9. kolo, Brikety pelety Vyškov - FC Kloboučky

30. 11. 2017

Hala: Vyškov - 1.12.2017


pelety.jpg       vs.        novy-znak-fc--1-.png

 

Brikety-pelety Vyškov - FC Kloboučky 1:6 (1:3)

Branky: Kolečkář Jaroslav - Selinger Tomáš, Nový Ondřej, Koudelka Petr, Nový Miroslav, Maláč Jakub, Ševčík Jan

ŽK: 0 - Maryšler Libor

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Kolář Jaroslav (8,5), Smutný Roman (8,5) 

Delegát: Lasovský Květoslav

Diváků: 80

 


Komentář: 

9. kolo nás zaválo na horkou vyškovskou palubovku. Teplo by se v tomto zimním období jistě hodilo, ale před námi bylo okresní derby s Brikety-pelety Vyškov. Soupeř s aktuálně dobrou formou, v minulém kole porazil loňského mistra Kalábek a patří mu druhá příčka v tabulce. Nicméně, i nás dostihla vzrůstají forma a tak se dal očekávat velmi zajímavý zápas.

 

Utkání lépe otevřeli vyškovští, již ve 2. minutě se prosadil Kolečkář a otevřel skóre - 0:1. Pro domácí sice rychlá branka, ale v zápase také poslední. Od této chvíle jsme si začali vytvářet více brankových příležitostí, další změna stavu nastala až ve 13. minutě. A rovnou dvojnásobná. O vyrovnání se postaral Selinger (as. Vintr O.) - 1:1 a obrat skóre zařídil Nový O. z nařízené penalty po faulu na Ševčíka - 2:1. V 16. minutě odskakujeme na dvě branky, střelcem je Koudelka (as. Ševčík) - 3:1. Tímto stavem také končí první půle. Naše vedení mohlo být vyšší, ale tři střely zastavila branková konstrukce.

 

Tři minuty odehrány z druhé půle a Nový M. zvyšuje náskok - 4:1 (as. Handlíř). To se již do hry zapojují všichni hráči, včetně náhradníků. Šance přichází na obou stranách, ale ani jeden z celků je neproměňuje. To se mění ve 31. min. Pátou branku přidává Maláč, který míč doslova dokopal až do sítě - 5:1. O minutu později se prosazuje Ševčík (as. Selinger) a o osudu zápasu je rozhodnuto - 6:1

 

Solidní návštěva 80 lidí mohla být určitě spokojena. Viděla slušný, svižný futsal se šancemi na obou stranách. Bohužel pro vyškovský celek, my jsme ty naše dokázali proměnit do šesti branek a páteční večer zakončit třemi body.

 

 

Střely na bránu: 

Kloboučky - Vyškov -:-

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Vyškov -:-

 

Komentář soupeře:

 

zdroj

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor, Buriánek Josef

Obrana: Nový Ondřej (C), Koudelka Petr, Handlíř Michal, Nový Miroslav

Útok: Ševčík Jan, Selinger Tomáš, Maláč Jakub, Vintr Ondřej, Němec Petr

Realizační tým: Konečný Václav, Vala Lukáš

 

 

Sestava Vyškov:

Brankáři: Fürst Marek

Hráči do pole: Pánek Jan, Kolečkář Jaroslav (C), Šoupal Martin, Mikloška Jan, Horváth Tomáš, Rozehnal Matěj, Hladký Marek