Jdi na obsah Jdi na menu

8. kolo, FC Kloboučky - KSTK Mitra Brno

Hala: Křenovice - 25.11.2017


novy-znak-fc--1-.png      vs.     mitra-brno.jpg

 

FC Kloboučky - KSTK Mitra Brno 5:2 (2:2)

Branky: Nový Ondřej 2, Koudelka Petr, Ševčík Jan, Vintr Ondřej - Žáček Jiří, Havlín Dominik 

ŽK: Nový Ondřej, Němec Lukáš - Šotola Tomislav

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Horváth Antonín (8,3), Šišma Ondřej (8,3)  

Delegát: Blažek Marek

Diváků: 30

 


Komentář: 

V 8. kole divize jsme na domácí palubovce přivítali brněnskou Mitru. V divizních soubojích s Mitrou se nám moc nedařilo, ze čtyř zápasů se nám podařilo získat pouze jednu výhru, naopak soupeř zvítězil třikrát. Byl nejvyšší čas tuto statistiku vylepšit.

 

A začalo se vylepšovat tím nejlepším způsobem. Už ve 2. minutě zužitkoval O. Nový přihrávku Ševčíka a otevřel gólový účet - 1:0. Hosté se nenechali brzkým gólem zaskočit a v 5. minutě odpověděli. Havlín se ocitl sám před Maryšlerem a razantní střelu mu nedal žádnou šanci - 1:1. Za tři minuty se vedení vrací na naši stranu. Opět se v roli úspěšného zakončovatele ocitá O. Nový, asistence Vintr - 2:1. Na obou stranách se hraje svižný futsal, šance se střídají na obou stranách, ale na změnu skóre si počkáme až do 15. minuty. A změna to byla remízová. Po chybné rozehrávce se k míči dostává o něco rychleji Žáček a lobem překonává našeho brankáře, který musel za vápnem do skluzu - 2:2. Další minuty se nesou v duchu našich velkých šancí, ale ty nedokážeme proměnit. Nejblíže ke změně skóre měl Ševčík, nastřelil pouze břevno.

 

Druhý poločas se nám daří dlouhých deset minut uzavřít soupeře na jejich polovině. Dobývání soupeřovic branky je ale úspěšné pouze ve 22. minutě, kdy se zapisuje mezi střelce Ševčík (as. O. Nový) - 3:2. Další šance, a že jich nebylo málo, nedokážeme zužitkovat. Brněnští se oklepou až ve 31. min, ale jejich šance a zakončení likviduje obrana s brankářem. Soupeřovu snahu o korekci utneme ve 34. minutě lehce kuriózním gólem Koudelky po rohu Ševčíka - 4:2. Tou dobou již Mitra hraje s pěti fauly a musí se mít na pozoru. Hrozba deseti metrového kopu se naplňuje v závěru poločasu. Do konce zbývá 1:06 k zahrání se staví navrátilec do sestavy Lukáš Němec, ale nedokázal prostřelit hostujícího brankáře. Ještě ve 39. minutě dává pojistku Vintr po nahrávce Dvořáka - 5:2.

 

Výhra, která se ale nerodila snadno. Vyrovnané utkání zlomila až branka ve 34. minutě. Mitra má ve svém kádru šikovné hráče a ukázala, že se s ní musí do dalších bojů počítat. 

 

 

Střely na bránu: 

Kloboučky - Mitra ??:??

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Mitra ??:??

 

Komentář soupeře:

 

zdroj

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor, Buriánek Josef

Obrana: Nový Ondřej (C), Handlíř Michal, Koudelka Petr, Němec Lukáš, Vintr Ondřej

Útok: Ševčík Jan, Maláč Jakub, Nový Miroslav, Němec Petr, Dvořák Radim

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Chadima Jan, Štrublík Ladislav (trenér)

 

 

Sestava Mitra Brno:

Brankáři: Rauscher Lukáš

Hráči do pole: Šotola Tomislav (C), Rybníček Michal, Žáček Jiří, Motyčka Tomáš, Rybníček David, Hambálek Karel, Jindra David, Havlín Dominik