Jdi na obsah Jdi na menu

6. kolo, FC Kloboučky - Remos Oslavany

Hala: Křenovice - 11.11.2017

 

 


novy-znak-fc--1-.png      vs.     no-logo-200x200.jpg

 

FC Kloboučky - Remos Oslavany 9:3 (5:1)

Branky: Nový Miroslav 2, Koval Stanislav 2, Němec Petr 2, Maláč Jakub, Koudelka Petr, Vintr Ondřej - Němec Michal, Táborský Tomáš, Koudelný Milan 

ŽK: 0 - Táborský Tomáš, Koudelný Milan

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Čep Radim (8,3), Jurča Lukáš (8,4) 

Delegát: Brtníček Miloslav

Diváků: 30

 


Komentář: 

V 6. kole jsme doma přivítali trápící se Oslavany. Soupeř z dosavadních pěti zápasů nezískal ani bod a měl nevyšší čas tuto nepříznivou bilanci prolomit. My jsme zase chtěli potvrdit cennou výhru nad Tokou Brno.

 

Vyčkávání v obraně, tak by se dala shrnout taktita Oslavan. První minuty jsme z 90% drželi míč a bylo jen otázkou, kdy padne první gól. Otázka byla zodpovězena již ve 3. minutě, Maláč otevřel brankový účet dnešního večera - 1:0 (as. Koval). O minutu později vedeme 2:0, prosazuje se Koudelka (as. Nový O.). Zápas není ani ve své čtvrtině a Koval nám zajišťuje pohodlné vedení o tři branky, 9. min. - 3:0 (as. Ševčík). Oslavany ale nesložily zbraně a i s pouhými dvěma hráči na střídání zvyšují svoji aktivitu. Za to jsou odměněni v minutě 10. když snižují na 3:1. Na obdrženou branku odpovídáme hned dvakrát, ve 12. a poté ve 13. minutě. Na 4:1 zvyšuje mladíček Němec (as. Koval) a na 5:1 Nový M. (as. Ševčík). Zbývající část poločasu se odehraje pod naší taktovkou, soupeř občas zahrozí z brejku a dokonce nastřelí břevno, ale brankový účet se již nemění.

 

Druhý poločas začínáme lehkou dezorintací, kazíme jednoduché přihrávky čehož soupeř využívá ve 22. minutě. Přihrávku před branku tečuje Koval do vlastní sítě, branka je ale připsána hostujícímu hráči - 5:2. Z letargie jsme se naštěstí probudili a ve 24. minutě vedeme opět o čtyři branky. Nový M. využívá Koudelkovy asistence - 6:2. Další minuty se hrálo bez branek, ale s šancemi, převážně na naší straně. Soupeř občas zahrozil, ale šlo o střely z dálky a nebo si poradila obrana s brankářem. Změna stavu se tak udála až ve 32. minutě - Vintr (as. Nový O.) - 7:2. Za minutku přidal další branku Koval (as. Vintr O.) a o osudu zápasu bylo definitivně rozhodnuto - 8:2. Odevzdanému soupeři jsme přidali devátý gól ve 38. minutě - Němec (as. Nový O.) - 9:2. Kosmetickou změnu udělaly Oslavany ve 39. minutě - 9:3

 

Dnes byla kvalita na naší straně. Oslavany jsme prakticky k ničemu nepustili a pohodlně si došli pro tři body. Příští týden zajíždíme na horkou půdu Blanska.

 

 

Střely na bránu: 

Kloboučky - Oslavany ??:??

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Oslavany ??:??

 

Komentář soupeře:

 

zdroj

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Nový Miroslav, Koval Stanislav, Koudelka Petr

Útok: Němec Petr, Handlíř Michal, Ševčík Jan, Maláč Jakub, Vintr Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Němec Lukáš, Štrublík Ladislav (trenér)

 

 

Sestava Remos Oslavany:

Brankáři: Křípal Roman (C)

Hráči do pole: Sedláček Martin, Němec Michal, Táborský Tomáš, Koudelný Vojtěch, Dočkal Vladimír, Koudelný Milan