Jdi na obsah Jdi na menu

5. kolo, FC Kloboučky - Toka Brno

Hala: Křenovice - 04.11.2017 


novy-znak-fc--1-.png      vs.     toka-brno.jpg

 

FC Kloboučky - Toka Brno 8:5 (1:1)

Branky: Handlíř Michal 4, Němec Petr, Koudelka Petr, Nový Ondřej, Vintr Ondřej - Demko Luboš 2, Kršák Michael, Loup Pavel, Moučka Dominik 

ŽK: Nový Miroslav - Demko Luboš

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Vašíček Jiří (8,5), Luu David (8,5) 

Delegát: Uhlíř Petr 

Diváků: 60

 


Komentář: 

V 5. kole se střetli dva sousedé v tabulce - 11. Kloboučky a 10. Toka Brno. A oba celky měly z minulých kol co napravovat,  Kloboučky prohrály s Kalábkem a Toka s béčkem Hodonína. Při rozcvičce bylo patrné, že početní převaha bude na naší straně. Hosté sice dorazili pouze s šesti hráči do pole, ale kvalita stále byla.

 

Od úvodního hvizdu se naplnilo naše očekávání. Soupeř vyčkával v obraně a šetříc síly čekal na naše případné chyby. A ty se také staly. V zápalu dobývání obranného valu se nám obrana rozsypala do chaotického stavu a paradoxně to byl soupeř, který měl více šancí. Naštěstí v posledních chvílích stačila obrana zasáhnout nebo vznikající požár uhasil brankář. I přes veškerou snahu se soupeř dostal ve 14. min do vedení, kdy po špatně bráněné rozehrávce z rohu zakončuje hráč soupeře prakticky do prázdné brány - 0:1. Z přemíry snahy o vyrovnání se nám hromadily také fauly. A s nimi i výhoda desetimetrových kopů pro soupeře. V krátkém sledu kopala Toka dvě penalty, ale ani jednu neproměnila. Naopak my jsme v 17. minutě zásluhou Koudelky vyrovnali - 1:1. Do poločasu oba týmy hrály na jistotu a další branky již nepadly.

 

Druhý poločas se nám podařilo soupeře rozhýbat a to i díky vstřeleným gólům. Během pěti minut jsme zaznamenaly čtyři úspěšné zásahy - 24. min Handlíř (as. Vintr O.) - 2:1, 26. min Handlíř (as. Nový M.) - 3:1, 28. min Nový O. (as. Handlíř) - 4:1, 29. min. Němec P. (as. Handlíř) - 5:1. Obdržené branky vyburcovali k větší aktivitě i soupeře a ve 30. minutě dokázali brněnští snížit  - 5:2. Stav o tři branky nevydržel dlouho, ve 31. minutě navyšujeme náskok a to dvojnásobně. Nejdříve kompletuje hattrick Handlíř - 6:2 a chvíli po něm se prosazuje Vintr O. (as. Němec) - 7:2. To již soupeř hraje power play. Do pole neposílá hráče, ale snaží se kombinovat s brankářem. Ve 32. minutě jim tato snaha vynáší třetí branku v zápase - 7:3. Pokračuje obléhání naší branky, ale obrana s gólmanem odolávají. A dokonce jsme za dřinu odměněni. 36. minuta, Handlíř se zmocňuje míče a trefuje přesně do prázdné branky - 8:3. Ještě v té samé minutě hosté korigují z penalty - 8:4. Přesilovka soupeře nekončí, ale naše bránění je diametrálně rozdílné než v úvodu zápasu. Toka sice ve 40. minutě snižuje na 8:5, ale o zápase je již rozhodnuto.

 

Tři body zůstávají v Křenovicích. Kouzlo domácí haly? Možná. Nicméně i přes rozpačitý úvod a remízovou první půlku výborný výkon, zvláště v druhém poločase. Řečí statistiky řádil v našich řadách Michal Handlíř (4+2) a také musíme zmínit premiérovou trefu benjamínka Petra Němce ve futsale dospělých. Pochvalu si ale zaslouží celý tým. A hlavně, body nejsou zadarmo, musíme si je vybojovat. Tak jako v sobotu.

 

 

Střely na bránu: 

Kloboučky - Toka ??:??

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Toka ??:??

 

Komentář soupeře:

 

zdroj

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Handlíř Michal, Koudelka Petr, Nový Miroslav

Útok: Maláč Jakub, Levíček Ondřej, Němec Petr, Vintr Ondřej, Koval Stanislav

Realizační tým: Konečný Václav, Havránek Marek, Suchánková Renata, Vrábel Patrik, Štrublík Ladislav (trenér)

 

 

Sestava Toka Brno:

Brankáři: Dočekal Vojtěch

Hráči do pole: Demko Luboš (C), Kršák Michael, Moučka Dominik, Loup Pavel, Přichystal Ondřej, Hodek Martin