Jdi na obsah Jdi na menu

2. kolo, Arsenal Brno - FC Kloboučky

Hala: Pohořelice - 13.10.2017

 


arsenal-brno.jpg vs.        novy-znak-fc--1-.png

 

Arsenal Brno - FC Kloboučky 8:1 (4:1)

Branky: Michalec Zdeněk 4, Kolář Jakub 2, Táborský Petr, Vlček Jan - Handlíř Michal

ŽK: Michalec Zdeněk - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Vévodová Alice (8,4), Hřebíček Zdeněk (8,4) 

Delegát: Linhart Karel 

Diváků: 9

 


Komentář: 

S několika nováčky v sestavě, pro které to byla premiéra v divizním futsale, jsme nastoupili proti brněnskému Arsenalu. V pátek třináctého jsme měli před sebou úkol: zlomit nepříznivou bilanci třech proher s tímto soupeřem v této hale. A le vzhledem k nesehranosti celého týmu nás nečekalo nic lehkého.

 

Soupeř se také nesešel v ideální sestavě a tak hlavně vyčkával na naši chybu v obranných pozicích. Ta přišla velmi brzy. Ve 3. minutě se nepodařila Koudelkovi rozehrávka a soupeř zakončoval do prázdné branky - 0:1. V čase 4:54 se skóre měnilo znovu, střela z přímého kopu proletěla naší zdí a zapadla do brány - 0:2. Naše hra se dá spíše přirovnat k chaosu, čehož využívá soupeř a v 9. minutě nastřádal již 5 střel na branku a dva góly. První pořádná střela přichází z futsalky Handlíře v čase 10:01 a je rovnou gólová. Ostré bodlo z dálky končí u tyčky - 1:2. Naše radost z kontaktního gólu netrvala dlouho. O 13 vteřin později vypadává míč našemu brankáři z náruče přímo pod nohy útočícího hráče - 1:3. Na tabuli čas 18:59 a po akci přichází další změna skóre - 1:4. Tímto výsledkem končí první část. Střely na branku Kloboučky 4-12 Arsenal, mimo Kloboučky 5-4 Arsenal.

 

Druhé dějství začalo naší větší aktivitou. Do nadějných koncovek se dostali Koval a Levíček, ale ani jeden z nich neodkázal svoje šance využít. Naopak trestal opět Arsenal. Po rozehraném rohu přichází nástřel na zadní tyč a pro nepokrytého hráče to byl jednoduchý úkol - 1:5 (čas 22:35). Obrovskou šanci má ve 25. minutě Jeřábek, po narážečce se ocitá sám před brankářem, ale zakončení míří pouze do něj. 29. minuta, Levíček ztrácí míč a z následné střely se rozezvučí naše tyč. Další šanci na zvýšení skóre během několika vteřin maří Buriánek, který vychytal samostatný nájezd. V zakončení jsou teď aktivnější domácí, čas 30:50 a druhá tyčka v zápase. Další branka přichází v čase 32:10. Únik po lajně je zakončen přesnou střelou na zadní tyč - 1:6. Běží 34. minuta, dlouhý nákop a po nedůrazu našeho golmana dostáváme gól hlavou - 1:7. Osmý gól padl ve 37. minutě, kdy po brejku prostřeluje hráč domácích Buriánka - 1:8.

 

Čtyři zápasy v Pohořelicích s Arsenalem = 0 bodů a 4x 8 inkasovaných branek. Bohužel, dnes jsme na zlomení této série neměli. Nesehranost nováčků, chaotická hra, také i naše nízké sebevědomí v některých soubojích nám možnosti na bodový zisk velmi snižovalo. Naopak soupeř si zkušeně došel pro tři body.   

 

Střely na bránu: 

Kloboučky - Arsenal 7:18

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Arsenal 14:10

 

Komentář soupeře:

Do dnešního utkání jsme nastupovali v poněkud okleštěné sestavě a upřímně řečeno, čekali jsme nekončící kolotoč rotací, poušteček a dalších fligen, kterými borci z Kloboučků vždy vládli. Dnes zřejmě neměli svůj den, taky evidentně kompletní tým a tyto dovednosti nedokázali naštěstí “prodat”. Arsenal v šesti do pole s Karlosem v kleci, zalezlí jak krtci, vystavěli soupeři val na naší polovině a tu bránili leč jim síly stačili. Tato taktika se nám vcelku slušně dařila plnit a směrem k soupeřově kleci jsme byli, víc než úspěšní. Nakonec se z toho zrodil vcelku jasný, ale trošku překvapivý výsledek, ve který jsme ani tajně nedoufali. Dnes se na place sešlo sedm bojovníků a svou pevnost pro dnešní večer udrželi. Všem dík borci a snad zabojujeme stejně i příště.

zdroj: facebookové stránky - https://www.facebook.com/ArsenalBrno/

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Handlíř Michal (C), Koval Stanislav, Zezula Eduard, Koudelka Petr

Útok: Nový Miroslav, Maláč Jakub, Levíček Ondřej, Jeřábek Lukáš

Realizační tým: Konečný Václav

 

 

Sestava Arsenal Brno:

Brankáři: Šimoník Karel

Hráči do pole: Krejčí Michal (C), Michalec Zdeněk, Kolář Jakub, Vlček Jan, Táborský Petr, Cvingráf Patrik