Jdi na obsah Jdi na menu

17. kolo, Remos Oslavany - FC Kloboučky

Hala: Ivančice - 17.2.2018


no-logo.png      vs.       novy-znak-fc--1-.png

 

Remos Oslavany - FC Kloboučky 3:6 (1:2)

Branky: Jašek Marek, Koudelka Vojtěch, Procházka Radek - Chadima Jan 5, Koudelka Petr

ŽK: Kremláček Michal, Němec Michal, Jašek Marek  - 0

ČK: Táborský Tomáš - 0

Rozhodčí: Kincl Miroslav (8,2), Texl David (8,1) 

Delegát: Bednář Kamil

Diváků: 15

 


Komentář: 

Do Ivančic jsme odcestovali s nekompletním kádrem, ve kterém chyběli minimálně čtyři hráči ze základu. Naopak Oslavany nastoupily v plné sestavě a rázem se tak stal z papírově jasného zápasu zápas nejasný.
 

Od úvodních vteřin se drží Oslavany na vlastní polovině a vyčkávají co vymyslíme. Snažíme se hrát více s míčem a čekat na šanci, naopak soupeř teží hlavně z brejků. Na úvodní branku tak čekáme do 8. minuty, kdy se trefuje Koudelka z dálky. Jeho střela přesně zaplouvá k tyči - 1:0. Další branku přidáváme ve 12. minutě, kdy rozjíždí svůj koncert Chadima. Zezulovu přihrávku zpracovává na prsou a z otočky nechytatelně pálí - 2:0. Zápas nabírá na tempu a několik minut před koncem hrají oba týmy s pěti fauly. Hrozba se naplňuje v 17. minutě, po faulu Zezuly snižuje Jašek z desetimetrového kopu - 2:1. Tímto výsledkem končí první půle.

 

Druhou část začínáme nejlépe, jak jen můžem. Ve 21. minutě využívá Chadima nahrávku od Kovala a zvyšuje na 3:1. Oslavany začínají riskovat a hru kombinují s power play s brankářem v poli. Dlouhou dobu okupují naše vápno, ale kluci v obranném postavení dřou, navíc je podporuje brankář, který vystřihl několik fantastických zákroků. Frustrace oslavanských se začne stupňovat ve 34. minutě. Handlíř vybojoval v přesilovce míč a při jeho úprku na prázdnou bránu ho nemilosrdně kosí skluzem zezadu Táborský a ihned vidí červenou kartu. Přesilovku 4 na 3 využíváme ještě v téže minutě, kdy se trochu kuriózně prosazuje Chadima, jenž usměrnil do brány nástřel Koudelky - 4:1. Soupeř se ale nevzdává a pokračuje v přesilovce jenž mu konečně plodí i ovoce. Ve 36. minutě snižuje do odkryté branky Koudelný - 4:2. Ve stejné minutě trefuje střelou od tyče Procházka (4:3) a rázem je to jen o jednu branku. Do konce dlouhé 4 minuty a nažhavený soupeř cití šanci. Emoce pořádně rozhýbe domnělý neodpískaný roh. Z následného Maryšlerova výhozu trefuje Chadima prázdnou branku (5:3) a následná situace je názornou ukázkou, proč by malé děti neměli chodit na fotbal. Tolik zajímavých slov nezná ani google. Do konce zbývají dvě minuty a nás čeká perná práce. Ubránit dvoubrankový náskok proti devíti napumpovaným borcům. O atmosféře také svědčí počin jednoho z domácích hráčů, který po odpískání míří na našeho hráče, ale dělovkou vysklil pouze tabulku skla v místní hale. Bitvu nakonec dotahujeme do zdárného konce a ještě ve 38. min. přidává Chadima šestý gól - 6:3 (as. Koval).

 

I přes obavy jsme výlet do Ivančic zvládli a odvážíme důležité tři body. I přes okleštěnou sestavu jsme předvedli super výkon. Bojovnost, chuť poprat se o vítězství - tak se bojuje o tři body!

 

 

Střely na bránu:

Kloboučky - Oslavany -:-

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Oslavany -:-

 

Komentář soupeře:

 

zdroj:

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor

Obrana: Handlíř Michal (C), Koudelka Petr, Zezula Eduard

Útok: Chadima Jan, Nový Miroslav, Koval Stanislav, Levíček Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav, Prášilík Vítězslav, Štrublík Ladislav (trenér)

 

Sestava Oslavany:

Brankáři: Procházka Radek

Hráči do pole: Sedláček Martin (C), Kremláček Michal, Skopal Petr, Němec Michal, Jašek Marek, Koudelný Vojtěch, Táborský Tomáš, Horák Ondřej