Jdi na obsah Jdi na menu

16. kolo, Toka Brno - FC Kloboučky

Hala: Brno, Tuřany - 2.2.2018 ve 20:15


images.jpg      vs.       novy-znak-fc--1-.png

 

Toka Brno - FC Kloboučky 1:4 (0:1)

Branky: Ryšavý Vlastimil - Maláč Jakub, Handlíř Michal, Chadima Jan, Selinger Tomáš

ŽK: Balák Martin, Zavadil Ondřej, Loup Pavel, Kugler Michal, Bárta Vítězslav - Selinger Tomáš, Zezula Eduard

ČK: Kugler Michal - 0

Rozhodčí: Šenkýř Petr (7,9), Smekal Roman (7,9) 

Delegát: Bartoš Jan

Diváků: 30

 


Komentář: 

V 16. kole stál před námi těžký úkol, postavit se rozjeté, šest zápasů neporažené, Toce. Navíc na jejich domácí palubovce. Favorit zápasu byl tedy jasný, ale co je dáno paírově, nemusí být skutečností. Nabitá sestava soupeře v čele s top hráčem Ryšavým nás nijak nepřevyšovala a od začátku se hrál vyrovnaný futsal. O tom svědčí i těsné poločasové skóre 1:0, které zařídil v 17. minutě Maláč po asistenci Nového. Dalších branek se diváci dočkali po změně stran ve 23. minutě. Po handlířově faulu zahrávala Toka přímý kop přesně z hranice vápna a Ryšavý se nemýlil - 1:1. Odpověď přišla ihned. Ve stejné minutě vrací vedení na stranu Klobouček Chadima - 2:1 (as. Maláč). Soupeř začal zvyšovat svoji aktivitu a s ní také agresivitu v osobních soubojích. Po jednom z nich vyfasoval ve 25. minutě Kugler druhou žlutou a domácí se museli bránit ve 3 hráčích v poli. Přesilovku využíváme ještě v téže minutě, po asistenci Dvořáka zvyšuje Chadima - 3:1. Ve 28. minutě se prosazuje Selinger (as. Dvořák) a dává Kloboučkům slušný náskok a bodová naděje získává na reálnosti. Toka se v závěrečných minutách snaží o zvrat i pomocí power play, ale na dobře organizovanou obranu s brankářem nedokázala najít recept.

 

Po výbuchu s Kalábkem panovala na naší straně obava, jak zvládneme zápas s neméně kvalitním soupeř, navíc v super formě. Nakonec jsme odjíždíme s plným bodovým ziskem, na kterém se podepsal vynikající výkon všech borců od brankáře až po trenéra.

 

Střely na bránu:

Kloboučky - Toka -:-

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Toka -:-

 

Komentář soupeře:

 

zdroj:

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor, Buriánek Josef

Obrana: Handlíř Michal (C), Selinger Tomáš, Koudelka Petr, Zezula Eduard, Koval Stanislav

Útok: Maláč Jakub, Nový Miroslav, Chadima Jan, Dvořák Radim

Realizační tým: Konečný Václav, Štrublík Ladislav (trenér)

 

Sestava Toka Brno:

Brankáři: Balák Martin

Hráči do pole: Zavadil Ondřej, Loup Pavel, Kugler Michal, Přichystal Ondřej, Kršák Michael (C), Ryšavý Vlastimil, Bárta Vítězslav, Chyla Radim