Jdi na obsah Jdi na menu

15. kolo, FC Kloboučky - Kalábek Brno

Hala: Křenovice - 27.1.2018 ve 20:00

 

novy-znak-fc--1-.png      vs.     kalabek2017-99x128.png

 

FC Kloboučky - Kalábek Brno 1:10 (0:6)

Branky: Koudelka Petr - Kalina Martin 8, Němec Lukáš, Sára Zdeněk

ŽK: 0 - Němec Martin

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Vašíček Jiří (8,2), Vala Zdeněk (8,4)

Delegát: Herynek Luboš

Diváků: 50

 


Komentář: 

Před zápasem s lídrem tabulky vypadalo vše nadějně. Naše sestava OK a soupeř pouze v pěti lidech do pole. Zdání ale klame...

 

Už ve 2. minutě nám ukázal svoje přednosti kanonýr hostů Kalina. Po výhozu brankáře dokázal zpracovat míč a otevřít skóre - 0:1. Dalších šest minut se oba týmy střídaly v šancích, ale střely blokovala obrana nebo brankáři svými zásahy. V 8. minutě se gólově prosadil Kalina a my museli dotahovat - 0:2. Paradoxně z toho ale vytěžil více soupeř. Zajímavou standardku těsně za hranicí vápna dokázal Buriánek zlikvidovat, ale v 15. minutě musí lovit míč ze sítě. A to rovnou dvakrát. Na 3:0 z pohledu hostů zvyšuje brankář Sára, který nákopem přes celé hřiště překvapuje našeho brankáře. Čtvrtý gól je zásluha Kaliny, který nemá problém zpracovávat nákopy a těžit z nich branky jako OKD uhlí - 0:4. Další branku dostáváme v 17. minutě z přímého kopu kdy Němec obstřeluje špatně postavenou zeď - 0:5. Ve zbývajícím čase 2:38 hrajeme pod hrozbou 6 faulu. V čase 17:40 dostáváme na cestu do šatny šestou branku, Kalina se trefuje přesně k tyči - 0:6. Statistika první půle: střely na branku Kloboučky 6-11 Kalábek, mimo Kloboučky 11-3.

 

Druhý poločas naskakujeme do hry s přesilovkou hned od úvodního hvizdu. Úlohu hrajícího brankáře plní kapitán Nový. A daří se snížit. Ve 23. minutě se zapisuje mezi střelce Koudelka, byť s trochou štěstí když se míč odráží od vnitřní strany tyče do brankáře a za jeho záda - 1:6. Pokračujeme v power play a držíme hosty v jejich obraném postavení. Ve 23. minutě vytahuje brankář nohou v poslední chvíli přesnou střelu Nového. Snažíme se trpělivě připravit míč k zakončení, ale naše plány hatí dvakrát ztráta míče a dvě branky přes polovinu do prázné. 24. min - 1:7 , 29. min. - 1:8. Střelec, kdo jiný než Kalina. Opouštíme přesilovkovou hru a vracíme na hřiště brankáře. Ten kapituluje záhy. Ve 29. min po kombinaci nemá nárok zasáhnout proti přesné střele pod břevno - 1:9 - Kalina. S výsledkem se snažíme alespoň kosmeticky něco udělat, ale nemáme štěstí v zakončení. Ve 35. min trefuje Petr Němec tyč, to samé se podaří i O. Novému v minutě 36. Ze závěrečného tlaku nedokážeme vykřesat žádnou branku, naopak desátý hřebíček zatlouká Kalina ve 40. min - 1:10.

 

Jak bylo proneseno v kabině, raději zapomeňme na tento zápas, neohlížejme se a dívejme se dopředu k dalším zápasům. 

 

 

Střely na bránu: 

Kloboučky - Kalábek 14:20

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Kalábek 16:3

 

Komentář soupeře:

Po velmi dobrém týmovém výkonu si odvážíme všechny 3 body. Kloboučky neměli žádnou šanci a to jsme hráli v 5 lidech, přesněji to zhodnotil Martin Němec: „Teď si říkají, to není možný, oni hráli ve čtyřech+ten tlustej a v klidu nás porazili“. Domácím chyběl Selinger, což bylo citelné oslabení, ale nám zase chyběli Lukšijovci. Takhle se hraje, když o něco jde. Kloboučky docela srazil i výkon brankáře, tohle určitě nebyl jeho zápas, když například dostal branku přes celé hřiště po nákopu Sáriče. No nic, už je to pryč a musíme pokračovat v takových výkonech i nadále. Teď nás jako jediné čeká pauza a za 14 dní hostíme doma Oslavany.

zdroj: http://www.fckalabek.wz.cz/event/fc-kloboucky-fc-kalabek-sport-brno/

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Handlíř Michal, Jeřábek Michal, Koudelka Petr, Nový Miroslav

Útok: Dvořák Radim, Chadima Jan, Němec Lukáš, Němec Petr

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Suchánková Renata, Štrublík Ladislav (trenér)

 

 

Sestava Kalábek Brno:

Brankáři: Sára Zdeněk

Hráči do pole: Němec Lukáš (C), Němec Martin, Kalina Martin, Logara Vanja, Hodžič Dino