Jdi na obsah Jdi na menu

12. kolo, Nasan Brno - FC Kloboučky

Hala: Brno, Bohunice - 5.11.2018


 nasan.jpg     vs.       novy-znak-fc--1-.png

 

Nasan Brno - FC Kloboučky 3:10 (1:3)

Branky: Bartůněk Pavel, Jaša Alois, Černý Martin - Dvořák Radim 2, Nový Ondřej 2, Maláč Jakub 2, Selinger Tomáš 2, Handlíř Michal, Ševčík Jan

ŽK: Janeček Jaromír - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Jurča Lukáš (8,3), Kabeláč Martin (8,3) 

Delegát: Bednář Kamil

Diváků: 30

 


Komentář: 

K prvnímu zápasu v novém roce jsme cestovali do brněnských Bohunic, kde jsme byli hosty Nasanu Brno. Soupeř nám v prvním kole vyloupil domácí palubovku a tak bylo co vracet. K našemu překvapení nominoval soupeř k zápasu pouze pět hráčů do pole, taktika tedy byla jasná - napadat a nedat brněnským vydechnout.

 

0:19 - to byl čas, kdy se poprvé měnilo skóre. Dvořák přihrávkou přes celé vápno našel nabíhajícho Ševčíka a ten s šancí nepohrdl - 1:0. Ve 2. minutě se osmělil také soupeř, ale střelu z otočky Buriánek vyráží. Od této chvíle soupeře zatláčíme na jeho polovinu a soustavným tlakem si vytváříme šance. Další branku přidáváme v čase 7:31. Rozehraný aut Jeřábka míří po lajně na Nového, ten na zadní tyči nachází osamoceného Maláče - 2:0. V 11. minutě zahrává soupeř roh, rozehrávku zachytává Jeřábek a spolu s Koudelkou běží sami na gólmana. Brankovou radost ale zhatí špatně načasovaná přihrávka. Neproměněná šance nás nemusí mrzet. Ve 14. minutě rozehrává Ševčík nakrátko roh, adresát přihrávky Nový dostává od soupeře dostatek času aby na vápně zamířil a umístil střelu přesně na bližší tyč - 3:0. Další obrovskou šanci má Hadlíř, sám před brankářem trefuje pouze jeho nohy. 19. minuta, roh soupeře a Bartůněk snižuje - 3:1. Tímto výsledkem končí první část. Střely na branku Kloboučky 9-4 Nasan, mimo Kloboučky 5-1 Nasan.

 

I ve druhé části je obraz hry stejný: Kloboučky na míči a bránící soupeř. A když rychlý gól v prvním poločase, tak i v tom druhém. 20:24 - Nový vybojoval míč a jeho famózní sólo přes celou polovinu má gólovou tečku - 4:1. Další varování zasílá brněnským ve 23. min Dvořák, jeho střela zaťukala na tyčku. V čase 25:36 si uzmul míč Selinger a sám před brankářem zachoval chladnou hlavu - 5:1. Ve 30. minutě dostáváme lekci, že vymýšlet se nevyplácí. Hru s brankářem v poli trestá Jaša gólem  přes celou polovinu - 5:2. Na branku odpovídáme za 14 vteřin stejnou kartou. Koudelka z brankové čáry posílá nahrávku před branku, Maláč přeskakuje bránícho soupeře a trefuje přesně - 6:2. Ve 32. min. vymotal Maláč u rohu tři bránící hráče a pro Handlíře to pak byla snadná práce - 7:2. Další branka padá opět za 14 vteřin. Selinger oslovuje přihrávkou Dvořáka, jeho střela je více než přesná - 8:2. V čase 33:17 sehrávájí Dvořák s Němcem krásnou akci. Dvořák přihrává na Němce, ten mu patičkou vrací a Dvořák trefuje přesně mezi nohy brankáře - 9:2. Ve 35. minutě posílá brankář domácích Černý našemu brankáři pozdrav. Gólový pozdrav. Přes celé hřiště se nádherně trefuje do odkryté branky - 9:3. V téže minutě se prosazuje Selinger a dává výsledku dvojciferné číslo - 10:3. Ve 37. min. trefuje Nasan tyč a to je již vše.

 

 Jednoznačné vítězství Kloboučků. S jedním hráčem na střídání nemohl soupeř držet tempo a bylo otázkou času, kdy se držení míče 85:15 začně měnit na branky. Nasanu jsme vrátili porážku a nyní se můžeme připravovat na kuřimský Arsenal.

 

Střely na bránu: 

Kloboučky - Nasan 20:8

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Nasan 10:6

 

Komentář soupeře:

 

zdroj: oficiální Facebookové stránky https://cs-cz.facebook.com/NasanBrno/

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Handlíř Michal, Jeřábek Michal, Koudelka Petr, Němec Lukáš

Útok: Ševčík Jan, Maláč Jakub, Selinger Tomáš, Dvořák Radim

Realizační tým: Konečný Václav, Koval Stanislav, Štrublík Ladislav (trenér)

 

Sestava Nasan Brno:

Brankáři: Černý Martin (C)

Hráči do pole: Burian Luboš, Kocourek Lubomír, Jaša Alois, Bartůněk Pavel, Janeček Jaromír