Jdi na obsah Jdi na menu

10. kolo, FC Kloboučky - Tango Hodonín ¨B¨

Hala: Křenovice - 9.12.2017


novy-znak-fc--1-.png      vs.     tango.png

 

FC Kloboučky - Tango Hodonín "B" 5:7 (1:4)

Branky: Maláč Jakub 2, Koudelka Petr, Nový Miroslav, Němec Lukáš - Svoboda Milan 2, Cenek Čeněk 2, Krejčiřík Ondřej, Rehák Marian, Doubravský Bohumír 

ŽK: Němec Lukáš, Ševčík Jan, Vintr Ondřej - Rehák Marian, Cenek Čeněk

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Čep Radim (-), Texl David (-)  

Delegát: Bartoš Jan

Diváků: 60

 


Komentář: 

Rezerva Tanga dorazila do Křenovic s nejlepší možnou sestavou a nás tak nečekalo vůbec nic lehkého.

 

Už v 9 vteřině zápasu přichází první varování, po chybné nahrávce nastřeluje soupeř tyč. Zápas se začíná hrát ve velkém tempu a šance jsou na obou stranách. Ty naše největší nevyužil dvakrát Němec a tak přichází trest. V čase 6:41 se po akci prosazuje Krejčiřík a otevírá brankový účet - 0:1. Snažíme se o vyrovnání, ale Koudelka, Jeřábek ani Vintr nejsou úspěšní. Ve 12. min. Tango sehrává signál z rohu na jehož konci je volný Cenek a patičkou umísťuje míč do brány - 0:2. Čas 13:30 a další hodonínský signál. Ten sice není úplně povedený, ale míč se dostal po teči k nepokrytému Rehákovi - 0:3. 15:17 - přihrávka před prázdnou branku na Doubravského - 0:4. 19:24 - Maláč střílí, vyražený balon se dostává k Ondrovi Novému, který střílenou nahrávkou nachází Koudelku a ten lehkou tečí i s přispěním tyčky snižuje - 1:4. 19:38 Jeřábek nastřeluje tyč. Statistika první půle: střely na bránu Kloboučky 9-11 Tango, mimo Kloboučky 5-8 Tango.

 

Do druhého poločasu jsme prostřídali sestavu. Tango jej začíná stejně jako poločas první, jejich střela orazítkovala tyč. To však bylo z jejich strany na dalších 10 minut vše. Otěže zápasu přebíráme my a dostáváme se do několika nadějných šancí. První ve 22. minutě, ale Maláč netrefuje branku. Úspěšný byl ale Mira Nový, který v čase 23:41 vystihl přihrávku a střelou mezi nohy brankáře snižuje na rozdíl dvou branek - 2:4. O minutu později se radujeme znovu. Vintr vybojoval míč, posílá přihrávku na rozběhnutého Lukáše Němce, který dloubákem trefuje šibenici - 3:4. Soupeř je naprosto zaskočený a za 29 vteřin mu zasazujeme další ránu Maláčem (as. Vintr) - 4:4. Bušíme do soupeře, ale další branky ne a ne přijít. Brankář Hodonína úspěšný proti dvěma střelám Vintra a jednomu pokusu Jeřábka. V čase 32:18 přichází zlomový moment zápasu, soupeř zahrává rukou ve vlastním pokutovém území, rozhodčí však nepískají a z následného protiútoku dává Svoboda do prázdné - 4:5. Vyrovnat může nejmladší hráč na place, ale Petr Němec, který se zjevil úplně sám před brankářem, se šance zalekl a se slabým zakončení neměl brankář problém. Na větší problém si zaděláváme v čase 33:47 pátým faulem. Hrozba se naplňuje velmi brzy, již 4 vteřiny po dosažení pátého faulu proměňuje trestný kop Cenek - 4:6. Další sporný moment přichází ve 36. minutě. Soupeř si zpracovává míč rukou a přesnou přihrávkou nachází Svobodu - 4:7. Snažíme se o zvrat a s brankářem Buriánkem kombinujeme hru pomocí power play. Snížení se nám daří v čase 17:25 kdy Jeřábek vybojoval míč a Maláč se prosazuje svým druhým gólem - 5:7. Více se nám již nepodaří a zápas končí vítězně pro hosty z Hodonína.

 

I přes prohru není našim borcům co vytknout. I za nepříznivého stavu jsme dřeli, bojovali a některé rádoby hvězdy z Hodonína přiváděli k šílenství. Bohužel, na zápase zanechali také svoji stopu rozhodčí. Nedá se nic dělat, sice prohra, ale se vztyčenou hlavou.

 

 

Střely na bránu: 

Kloboučky - Tango 21:18

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Tango 12:12

 

Komentář soupeře:

 

zdroj

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Koudelka Petr, Jeřábek Michal, Němec Lukáš, Vintr Ondřej

Útok: Ševčík Jan, Maláč Jakub, Nový Miroslav, Němec Petr, Dvořák Radim

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Suchánková Renata, Štrublík Ladislav (trenér)

 

 

Sestava Tango:

Brankáři: Parobek Aleš

Hráči do pole: Vanda Filip (C), Krejčiřík Ondřej, Kupčík Lubomír, Rehák Marián, Svoboda Milan, Cenek Čeněk, Doubravský Bohumír, Bidmon Michal