Jdi na obsah Jdi na menu

1. kolo, FC Kloboučky - Nasan Brno

Hala: Křenovice - 7.10.2017


novy-znak-fc--1-.png      vs.     nasan.jpg

 

FC Kloboučky - Nasan Brno 1:3 (0:1)

Branky: Koudelka Petr - Rampula David 2, Burian Luboš

ŽK: 0 - Rampula David, Kocourek Lubomír

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Sýkora Tomáš (8,4), Vala Zdeněk (8,4) 

Delegát: Brtníček Miloslav 

Diváků: 33

 


Komentář: 

První kolo futsalové divize nám přisoudilo exdruholigový Nasan. O soupeři jsme moc informací neměli, ale náš cíl byl jasný - udržet všechny body doma.

 

Před výkopem převzal Václav Konečný, prezident a majitel klubu v jedné osobě, z rukou delegáta pana Brtníčka ocenění za dlouhodobý přínos pro futsal a po zaslouženém potlesku jsme mohli střádat první minuty nové sezony. 

Od prvních minut jsme převzali aktivitu a proti bránícímu soupeři začali vymýšlet, jak jen se k té bráně dá dostat. Naše myšlenky přerušila nepříjemnost a to rovnou gólová. V čase 3:48 využil soupeř svoji první střelu na bránu, která znamenala jeho vedení - 0:1. Inkasovaná branka obraz hry nezměnila, znovu jsme na míči a soupeř na svém vápně. I přes urputnou obranu se dostáváme do zakončení, ale bez efektu: Koval sám před brankářem - ten jej vychytal, pokus Nového - vyražen na roh, Handlířovo zakončení - opět úspěšný golman, Kovalova patička v 8. minutě - těsně mimo, 100% šanci spálil Levíček - netrefil snad z 1cm prázdnou branku...  I soupeř se přes svoji defenzivní taktiku dostával zakončení, ale co nezblokovala obrana, to pochytal Buriánek. Poločas tedy končí těsným rozdílem 0:1, poměr střel na bránu Kloboučky 8-7 Nasan, mimo bránu Kloboučky 16-3 Nasan. 

 

Druhý poločas byl obrazem poločasu prvního. Nejdříve se snaží o změnu Koudelka, jeho ránu brankář vytahuje, stejně tak i pokus Nového. Na druhé straně Nasan nastřeluje tyč, která, jakoby byla předzvěst druhé pohromy. Po individuální akci přichází nahrávka od lajny na vápno s přesně umístěnou střelou - 0:2 (22:29). Zpět do hry nás vrací krásnou střelou z dálky Koudelka, který využívá vybojovaného míče Novým - 1:2 (24:00). Gól přinesl i naši větší aktivitu v zakončení. Jeřábkovo zakončení po zemi vytahuje golman nohou. Ve 30. minutě se ocitá sám před brankářem Nový, opět úspěšný zákrok. Chvíli po té se před brankářem zjevil Jeřábek, tvrdá střela míří ale do jeho náruče. V další velké šanci se ocitá Ševčík, ale i on tváří v tvář brankáři neuspěl, to vše v čase 34:03. O třicet vteřin později zakončují po sobě Handlíř a Koudelka, ale i zde se skóre nemění. Změnilo se v čase 35:11, kdy se kolem Jeřábka otočil s míčem hostující Rampula a přesnou střelou zvyšuje - 1:3. Okamžitě jdeme do power play, hráčem-brankářem se stává Nový, který si také během přesilovky připisuje jeden zákrok. Z naší strany stojí za zmínku jen šance Levíčka, ale i ta zůstala neproměněna.

 

Pokud sečteme počet střel, který vychází na číslo 46:19 a z čísla 46 vzejde pouze jedna branka, je to velice špatná bilance. Soupeř profitoval z defenzivní taktiky, protiútoků a agresivnější hry. V kombinaci s vynikajícím výkonem jejich brankáře tato taktika slavila úspěch a tři body putují do Brna.

 

 

Střely na bránu: 

Kloboučky - Nasan 22:12

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Nasan 24:7

 

Komentář soupeře:

ÁČKO V DIVIZNÍ PREMIÉŘE LOUPILO V KŘENOVICÍCH
Hráči A týmu v sobotu večer odehráli první utkání v novém ročníku Divize E a hned z toho byla výhra na půdě FC Kloboučky v poměru 1:3. 
Ale vítězství se nerodilo vůbec lehce. Novolískovečtí sice celý zápas vedli, nicméně proti houževnatému soupeři si dokázali pohodlný dvoubrankový náskok vydobýt na pouhou minutu ve druhém dějství, když hned po RAMPULOVĚ gólu na 2:0 snižoval domácí Koudelka znovu na rozdíl jediné branky. Oddechnout si hosté mohli až čtyři minuty před koncem střetnutí, kdy se podruhé v zápase prosadil prošedivělý forvard RAMPULA, který tak druhou trefou v sobotní partii definitivně pojistil první tříbodový zisk našeho celku v sezóně.
Hrdinou klání byl pak nezávislými novináři zvolen levák Bob BURIAN, jenž měl nedávno narozeniny a také se podílel na všech gólech svého mančaftu, když sám jednou přesně zacílil soupeřovo zařízení a dva zásahy připravil pro na palubovce všemi obdivovaného a oblíbeného veterána Rampulu.

zdroj: oficiální Facebookové stránky https://cs-cz.facebook.com/NasanBrno/

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Handlíř MIchal, Koudelka Petr, Jeřábek Michal

Útok: Koval Stanislav, Ševčík Jan, Levíček Ondřej, 

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Suchánková Renata, Štrublík Ladislav (trenér)

 

 

Sestava Nasan Brno:

Brankáři: Černý Martin

Hráči do pole: Rampula David (C), Burian Luboš, Kocourek Lubomír, Bartůněk Pavel, Jaša Alois ml., Janeček Lubomír