Jdi na obsah Jdi na menu

4. kolo, 05.11.2016 - Remos Oslavany

Hala: Křenovice

 

 novy-znak-fc--1-.png     vs.    no-logo-200x200.jpg

 

FC Kloboučky - Remos Oslavany 8:1 (3:0)

Branky: Levíček Ondřej 3, Handlíř Michal 2, Nový Ondřej, Ševčík Jan, Štrublík Ladislav - Štěpanovský Martin

ŽK: Němec Lukáš - Táborský Tomáš

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Kincl Miroslav (8,4), Pozidis Charalambos (8,4)  

Delegát: Uhlíř Petr

Diváků: 30

 


Komentář:

Na Oslavany jsme vyrukovali s ne úplně ideální sestavou. Z nejrůznějších důvodů se nám kupily omluvenky, ale i přes tuto svízel byl hlavní cíl stále v platnosti: zabojovat o body a to nejlépe všechny tři.

 

A již od úvodních minut jsme za nimi skvěle vykročili. Ve 2. minutě Nový vypíchl soupeři míč, tváří v tvář golmanovi zachoval chladnou hlavu a dělovkou pod břevno otevřel gólový účet - 1:0. O čtyři minuty později se radujeme znovu. Štrublík po nahrávce Němce zužitkoval přesně rozehraný signál z rohu - 2:0. Skóre se znovu mění v 10. minutě a opět do správné branky. Po krásné akci Handlíře se Ševčíkem posledně jmenovaný zakončuje lobem na 3:0. I přes naši převahu v další deseti minutách branky nepadly. Také soupeř se dostával do zakončení, ale všechny jeho pokusy buď zblokovala pozorná obrana nebo skvěle chytající Maryšler.

 

V druhé části se branky dočkali i hosté z Oslavan a to již ve 22. minutě. Po chybě obrany soupeř pohotově zakončuje na zadní tyč - 3:1. Bleskově odpovídáme ve 23. minutě. Individuální akcí, téměř přes celé hřiště, se blýskl Handlíř - 4:1. 25. minuta a znovu v hlavní roli Handlíř. Tentokráte jako přihrávající před prázdnou branku Levíčkovi - 5:1. Jsme při chuti, ve 26. minutě se skvěle uvolnil Ševčík, nastřeluje na zadní kde číhá Koval, jeho zakončení zastavuje tyč. Běží 27. minuta a dáváme Oslavanům velkou šanci na snížení. Po chybě Němce se řítí soupeř sám na brankáře, zakončení jde ale těsně mimo. Neuběhnou ani dvě minuty a chyba Němce se opakuje s naprosto stejným scénářem. Znovu se ocitá soupeř sám před Maryšlerem, ten jej ale vychytal. Od 30. minuty hraje soupeř střídavě power play s brankářem v poli. Při přesilovce získáváme míč, Ševčík zakončuje, ale skvělý zákrok brankáře zabraňuje gólu. Ve stejné minutě putuje míč po ose Handlíř - Ševčík - Handlíř, ale následná střela do prázdné brány končí na břevně. 31. minuta, Štrublík přihrávkou do ulice vybízí neúnavného Handlíře k hokejovému nájezdu na brankáře, ten však svoje sólo neproměnil. 36. minuta, soupeř kazí rozehrávku v přesilové hře a Handlíř přes půlku hřiště posílá míč do prázdné brány - 6:1. 38. minuta by se dala označit jako Levíčkova minuta. Soupeř chybuje v power play, míče se zmocňuje Handlíř, posílá na Levíčka, který nemá problém zakončit do prázdné branky - 7:1. Ve stejné minutě opět v hlavní roli zakončovatele Levíček, nahrávající Ševčík - 8:1.

 

Důležité body, které jsme potřebovali zůstaly doma. Po závalu omluvenek byla lehká nervozita na místě, ale první minuty ji zcela rozptýlily. Kluci odvedli dobrý výkon a nakonec jsme soupeře přehráli jednoznačným výsledkem.  

kl---oslavany.jpg

 

Střely na bránu:

Kloboučky - Remos Oslavany -:-

 

 

Komentář soupeře:

zdroj

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Němec Lukáš, Handlíř Michal, Koval Stanislav

Útok: Štrublík Ladislav, Ševčík Jan, Levíček Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav, Chadima Jan, Vrábel Patrik, Suchánková Renata

 

 

Sestava Remos Oslavany:

Brankáři: 

Hráči do pole: