Jdi na obsah Jdi na menu

3. kolo, 29.10.2016 - San Marino Dolní Loučky

Hala: Tišnov

 


san-marino.png   vs.       novy-znak-fc--1-.png

 

San Marino Dolní Loučky - FC Kloboučky 7:4 (2:1)

Branky: Mašek Jiří 3, Špicl Martin 2, Večeřa Kryštof, Seyfert Václav - Vintr Marek 4, Vintr Ondřej

ŽK: Halas Ondřej, Mašek Jiří - Chadima Jan, Štrublík Ladislav, Vintr Ondřej, Havránek Marek

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Rohrer Libor (7,7), Sýkora Tomáš (7,6) 

Delegát: Linhart Karel 

Diváků: 80

 

 

Komentář:

Do Tišnova jsme odjížděli s odhodláním potvrdit tři body z domácí palubovky. A první minuty naznačovaly, že by se na konci zápasu mohl nějaký ten bodík zablýsknout. Od úvodního hvizdu jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu, ale žádná ze střel nenašla svůj cíl. Co se nezadařilo nám, podařilo se soupeři ve 3. minutě. Z rozehraného rohu přichází střela, první ránu Maryšler vyráží, ale dorážka prolétla vším, co ji stálo v cestě - 0:1. Obdržená branka nás vyburcovala ještě k větší aktivitě, ale paradoxně měl blíže k další brance soupeř, když nastřelil třikrát tyč. Naše pokusy zneškodnil skvěle chytající brankář nebo končily v boční síti. Skóre se znovu měnilo ve 13. minutě, kdy naši rozehrávku zachytil soupeř a z brejku obstřeluje našeho brankáře - 0:2. Snížení se dočkáme v 16. minutě zásluhou kombinace dvojčat Vintrových, Marek asistuje a Ondra zakončuje - 1:2. Nadále pokračuje naše obléhání soupeřovy svatyně, ale bezvýsledku. Možnost dostáváme v minutě 19. kdy zahráváme 10-i metrový kop za šestý faul. Avšak Ondra Vintr pálí pouze do golmana.

 

Začátek druhé půle má podobný průběh jako půle první. Náš tlak, ale vypracované šance brankou nekončí. Soupeř vyčkává a v brejcích vyráží do útoku. Po jednom z nich navyšuje vedení ve 23. minutě, rychlou akci zakončuje přesně z úhlu - 1:3. Bušíme do soupeře, ale obrana včele s brankářem je více než pozorná. Když už je brankář překonán, zaskočí na brankové čáře obrana. Ve 26. minutě se přeci jen dočkáme, trefuje se Ondra Vintr, asistuje Marek Vintr - 2:3. Jednobrankový rozdíl dlouho nevydrží, ve 27. minutě přihrává soupeř z rohu do vápna a zvyšuje na 2:4. Hraje se ve svižném tempu, hra se přelévá ze strany na stranu, oba celky si vypracovávají několik šancí, ale golmani jsou pozorní. Při jedné z šancí nám pomáhá i břevno. Velké nasazení přináší i fauly, ve 33. minutě faulujeme po šesté a domácí kopou trestný kop. Náš golman si sice na míč sáhl, ale rána byla dobře umístěná k tyči a znamenala zvýšení na 2:5. O minutu později se soupeř staví k 10-i metrovému kopu znovu, Maryšler ale nadvakrát, rukou a nohou, zneškodňuje. Ve faulech jsme si stále nedali říci a tak v krátkém sledu zahrávají domácí další desítku. Střelu pod břevno Maryšler vytahuje nad. Ve 37. minutě jdeme do přesilovky, kterou po chvíli úspěšně zakončujeme - 3:5. Střelec Chadima se však z branky oficiálně radovat nemůže, protože v zápise o utkání je uveden jako střelec nahrávající Marek Vintr. Ještě ve stejné minutě se při naší hře s brankářem raduje znovu soupeř - 3:6. Znovu hrajeme přesilovku a znovu úspěšně. Marek Vintr míří přesně, asistence Chadima - 4:6. Času na zvrat je však málo. Naopak se ještě radují domácí. Po výhozu brankáře se hlavou, zároveň se sirénou, prosazuje do opuštěné brány domácí útočník.

 

Hodnotit zápas jako diváci, tak musíme být maximálně spokojeni. Vysoké témpo, střely, branky, emoce, karty - to všechno bylo k vidění. Na divizi vysoce nadstandardní zápas. Sice nemáme k dispozici počet střel, ale soupeře jsme v tomto směru přestříleli, bohužel pro nás, vítězství domácím vychytal, často až neuvěřitelnými zákroky, skvěle chytající brankář Burian.

 

 

Střely na bránu:

San Marino - Kloboučky -:-

 

 

Komentář soupeře:

sobotu, 29. 10. 2016 od 20,00 hod., jsme sehráli další mistrovské utkání v domácí hale - SSK. Soupeřem nám dnes bylo skvěle hrající mužstvo FC Kloboučky.

Ihned ve 2. minutě ztratil míč v obranné fázi Krištofinho Kumar se musel blýsknout prvním z mnoha dnešních fantastických zákroků. Tentokráte na zadní tyči vychytal v jasné pozici útočníka soupeře. Ve 3. minutě rozehrál roh SájaJura nastřelil, ale míč zblokoval obránce a Jura napodruhé prostřelil pravačkou vše, co mu stálo v cestě - 1:0. V 6. minutě obdžel míč na pravé straně Gheda, nastřeloval míč a Michalovuteč zastavila tyč. V 8. minutě zahrávaly Kloboučky trestný kop ze šestky, ale po rozehrávce následovala pouze střela do boční sítě. V 11. minutě si narazil míč Jura se Skunkem, ale jeno dělovku zastavila rovněž tyč. O pár vteřin později skončila stejně akce po ose Jura - Krištofinho, ten pálil podél gólmana opět jen do tyče. Za minutu pálil po Michalověpřiťuknutí jen těsně mimo Krištofinho. Ve 13. minutě přerušil rozehrávku soupeře Jura, přihrál do běhu doprava Krištofinhovi a ten tentokráte okolo gólmana zvyšoval naše vedení - 2:0. O pár okamžiků později vyslal Jura Sáju, ale jeho pokus trefil pouze do obličeje hostujícího brankáře. Od této chvíle jsme zcela nepochopitelně vyklidili pole a soupeř nás začal přehrávat. My jsme stále více chybovali a nebýt skvělého Kumara skóre by se rychle měnilo. V 16. minutě pálil soupeř po bloku Jury jen těsně mimo, branka byla zcela odkrytá. Za 20 vteřin ale již přišel trest, špatně jsme rozehráli aut, soupeř šel ve dvou na Kumara a s přehedem korigoval výsledek - 2:1. Za minutu nás opět soupeř přečíslil a Kumar vystřihl hned 3 neskutečné superzákroky !!! 18. minutěvyvezl míč Krištofinho po levé straně, nastřeloval na Ghedu, ale ten ve skluzu jen těsně nedošáhl. V 19. minutě zahrávaly Kloboučky 10-ti metrový kop po 6. faulu, ten však Kumar famózně zneškodnil.

Ve 22. minutě měl opět soupeř skvělou akci po parádní kombinaci, ale Kumar zázračně vytáhl nadvakrát míč na tyč. Z protiútoku získal míč Michal, rychle jej přihrál nalevo kapitánu MaŠovi, jenž z úhlu okolo brankáře zvyšoval naše vedení - 3:1. O minutu později zahrával soupeř trestný kop, který Kumar vyrazil a doraz útočníka vyblokoval agilní Michal do bezpečí. Za další minutu měly Kloboučky další suprovku, ale před hráčem dorážejícím do prázdné branky skluzem zakročil Gheda. Ve 25. minutě po další akci hostů musel vleže zakročit Kumar a míč udržel mezi nohama, následovaly "strkanice" a žluté karty na obu stranách. O minutu později soupeř rychle rozehrál aut, okolo Krištofinha se obtočil útočník a přesnou ranou k levé tyči korigoval výsledek - 3:2. Ve 27. minutě Sája udržel míč v rohu hřiště, přihrál pod sebe na šestku, kde před padajícím gólmanem zakončoval MaŠ do pravého horního růžku - 4:2. Ve 29. minutě skvěle zlikvidoval ránu přesně k tyči fantastický Kumar. Z protiútoku dobře pálil Jura, ale blokovaná rána obráncem padla pouze na břevno. Ve 32. minutě jsme šli ve 3 na 1, ale naši akci vyrazil soupeřův gólman do bezpečí. Ve 33. minutě hosté pošesté faulovali a k 10-ti metrovému kopu se postavil Jura a přesnou dělovkou o pravou tyč zvyšoval naše vedení - 5:2. Ve 34. minutě opět ztratil v obranné fázi míč Krištofinho, ale dělovku soupeře opět vyrazil skvělý Kumar. Ve stejné minutě kopal Jura další 10-ti metrový kop, gólman však jeho pokus nadvakrát zlikvidoval. Za minutu kopal další "desítku" Skunk, ale opět jeho pokus lapil brankář Kloboučků. Poté prošel Sájapo levé straně, servíroval na střed MaŠovi, ten se rozhodl místo střely ještě přihrát zpět prvnímu jmenovanému, avšak jeho střelu vyblokoval vracející se obránce. Ve 37. minutě začali hosté s power-play a po pár vteřinách trefili naše břevno a odražený mič pohotově poklidil jejich útočník - 5:3Za pár vteřin si však narazil míč rychle Skunk MaŠem a poté servíroval na zadní tyč Jurovi, jenž dělovkou vymetl levý horní růžek - 6:3. Ve 39. minutě Kloboučky opět ranou pod víko využili svoji power-play - 6:4Dvě vteřiny před koncem ještě vyhodil dlouhý míč na Sáju Kumar a ten hlavou se závěrečnou sirénou zapečetil dnešní utkání - 7:4.

Sumasumárum: Dnešní zápas byl velmi svižný, plný chyb, ale i parádních kombinací. V prvním dějství jsme se dostali do vedení a byli lepším týmem, bohužel jsme se nechali ukolébat dvoubrankovým vedením a od 10. minutě začali dominovat hosté. Ve druhé půli jsme stále zvyšovali naše vedení a to chránil i dnes bezchybný Kumar. Ten byl v dnešním utkání jednoznačně nejlepším hráčem. Nakonec tedy bereme velmi důležité všechny body a těšíme se na příští pátek na utkání v Rousínově Tokou.

zdroj: http://www.sanmarinodl.cz/

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor (C), Buriánek Josef

Obrana: Handlíř Michal, Němec Lukáš, Ševčík Jan, Vintr Ondřej

Útok: Chadima Jan, Štrublík Ladislav, Vintr Marek, Havránek Marek

Realizační tým: Konečný Václav

 

 

Sestava San Marino Dolní Loučky:

Brankáři: Burian Václav

Hráči do pole: Špicl Martin (C), Halas Ondřej, Mašek Jiří, Seyfert Václav, Večeřa Kryštof, Malásek Michael, Kroupa Michal, Mašek Jan