Jdi na obsah Jdi na menu

18. kolo, 17.2.2017 - FC Toka Brno

Hala: Rousínov 


toka-brno.jpg   vs.       novy-znak-fc--1-.png

 

FC Toka Brno - FC Kloboučky 8:4 (3:2)

Branky: Příkrý Marek 2, Ryšavý Vlastimil 2, Boháč Dan, Demko Luboš, Kugler Michal, Hodek Martin - Vintr Marek, Vintr Ondřej, Chadima Jan, Nový Ondřej

ŽK: Ryšavý Vlastimil, Kugler Michal - Vintr Ondřej

ČK: 0 - Vintr Ondřej, Buriánek Josef

Rozhodčí: Vala Zdeněk (8,4), Vala Michal (8,4)  

Delegát: Uhlíř Petr 

Diváků: 20

 

 

Komentář:

V dalším divizním kole jsme zavítali do Rousínova na domácí palubovku Toky Brno s cílem potvrdit vítězství nad Květnicí a přerušit vítěznou soupeřovu sérii.

 

Hned od začátku se snažíme soupeře napadat a donutit jej k chybě. Přesto jsou na obou stranách vidět střely, ale oba gólmani odolávají. Skóre se mění v 7. minutě. Dvojnásobně. Do naší branky... Na 0:1 otevírá Ryšavý který zachytil u našeho vápna špatnou rozehrávku Nového a pro domácího kanonýra to byla jednoduchá situace. Neuběhlo ani 10 vtěřin a soupeř se prosazuje podruhé - 0:2. Dvě facky nás paralyzovaly natolik, že nejsme schopni zachytit další akci soupeře po lajně, nahrávku do vápna a gólové zakončení - 0:3, 8. minuta. Odpověď přichází naštěstí brzy. Ještě v probíhající 8. minutě se prosazuje Chadima, jehož střela se brankáři odráží od nohy a zaplouvá do sítě - 1:3 (as. Vintr O.). Oba týmy se snaží v zakončení, ale na další branku čekáme do 15. minuty. A byla to branka snižující. Soupeř ztrácí míč, který uzmul Ondra Vintr, přihrává Novému který rozjásal naši lavičku - 2:3. Tou dobou se již Toka musela mít na pozoru, hrála pod hrozbou desetimetrového kopu. Nicméně do poločasu se již skóre neměnilo a celky si vyměnily strany za stavu těsného vedení brněnských. Střely v prvním poločase Kloboučky 12-9 Toka.

 

Druhý poločas začínáme vyloučení. Ve 22. minutě se řítí hráč soupeře sám na Buriánka, který vybíhá a rukou vyráží lob. Ten ale vyráží mimo vápno a do branky musí Maryšler. Bez újmy přežíváme přesilovku a ve 27. minutě vyrovnáváme. Marek zakončuje bratrskou akci Vintrů, Ondra si připisuje asistenci - 3:3. Vyrovnaný stav vydrží pouze do 28. minuty. Nástřel na zadní tyč nešťastně tečuje Chadima - 3:4. 32. minuta a je znovu srovnáno. Bratři Vintrové si vyměnili role, Ondra skóruje, Marek asistuje - 4:4. V 36. minutě přichází nejspíše zlomový okamžik zápasu. Ondra Vintr vidí druhou žlutou za kritiku rozhodčího, my přicházíme o hráče a musíme se znovu bránit ve třech. To se nám téměř daří, ale v závěru přesilovky se Toka prosazuje - 4:5. O zvrat se  pokoušíme v power play. Než stihneme prostřídat určené hráče, inkasujeme další branku - 4:6 (39. min). V přesilovce se nám nedaří a naopak jsou to domácí, kteří navyšují rozdíl ve 39. min - 4:7 a 40. minutě na 4:8.

 

Vyrovnané utkání rozhodly dvě červené karty. Zvláště druhá za vyrovnaného stavu byla zlomová a zkušený soupeř této výhody dokázal využít. 

 

Střely na bránu:

Toka - Kloboučky -:-

 

 

Komentář soupeře: 

 

zdroj

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Koval Stanislav, Němec Lukáš, Zezula Eduard

Útok: Chadima Jan, Vintr Ondřej, Vintr Marek

Realizační tým: Konečný Václav, Štrublík Ladislav (trenér)

 

 

Sestava Toka Brno:

Brankáři: Balák Martin (C)

Hráči do pole: Boháč Dan, Demko Luboš, Hodek Martin, Kugler Michal, Liolias Dan, Ryšavý Vlastimil, Příkrý Marek, Kubíček Lukáš