Jdi na obsah Jdi na menu

17. kolo, 4.2.2017 - 1. FC Květnice Tišnov

Hala: Křenovice


novy-znak-fc--1-.png      vs.     kvetnice.jpg

 

FC Kloboučky - 1. FC Květnice Tišnov 6:3 (3:2)

Branky: Vintr Marek 4, Koval Stanislav, Nový Ondřej - Brodecký Marek 2, Kříž Aleš

ŽK: Ševčík Jan, Handlíř Michal - Marvan Tomáš, Kučera Patrik 

ČK: 0 - Šnédar Jaroslav

Rozhodčí: Šišma Ondřej (8,2), Smutný Roman (8,2) 

Delegát: Uhlíř Petr 

Diváků: 40

 

 

Komentář: 

Na domácí palubovce jsme přivítali soupeře, jehož jméno stále budí respekt - 1. FC Květnice Tišnov. Doma se nám daří a chtěli jsme potvrdit naši vzrůstající formu. Oba týmy nastoupily v téměř kompletních sestavách a tak se očekával zajímavý futsal.

 

V posledních zápasech se nám dařilo ujmout se vedení. A jinak tomu nebylo i dnes. Koval obloučkem přes šířku hřiště nachází Vintra, ten uniká po lajně, posílá prudkou přihrávku před branku na nabíhajícího Kovala a ten se nemýlí - 1:0 (2:03). Soupeř se nenechává zaskočit, Buriánek dvakrát zasahuje. Do další velké příležitosti posíláme soupeře sami - Ševčík nepřesnou rozehrávkou doslova namazal soupeři, Buriánek výběhem likviduje šanci. Odehrána první čtvrtina zápasu, Tišnov agresivně napadá, střílí z téměř každé pozice a tak se má náš brankář co ohánět. Také my se dostáváme do šancí, Vintrovo zakončení vytahuje gólman. Další zakončení Vintra, bodlem pod břevno, brankář vyráží na roh. Z rohového kopu ale kapituluje. Němec rozehrávkou nachází Vintra jeho zakončení končí v síti - 2:0 (10:34). Další střely přicházejí od Chadimy a od Nového. Posledně jmenovaný je nejblíže ke gólu, jeho radost hatí tyč. I u naší brankové konstrukce se rozezněla tyč, soupeř ji nastřeluje po autové rozehrávce. V čase 13:07 se dostáváme do tří brankového vedení. Branka je z kategorie lehce kuriózních. Obránci Květnice podklouzla u vlastního vápna "futsalka", míč sbírá Nový který zachovává chladnou hlavu a tváří v tvář brankáři zakončuje pod břevno - 3:0. Krásný zákrok předvádí Buriánek, dalekonosnou střelu letící do šibenice vytahuje konečky prstů. I přes veškerou jeho snahu o několik vteřin později soupeř snižuje - 3:1 (14:07). Koncert v podání brankové konstrukce dnes nekončí, Nový nastřeluje tyč! Čas 17:05, Tišnov snižuje na rozdíl jediné branky. Chybnou rozehrávku Buriánka soupeř zakončuje akcí do prázdné branky - 3:2. Střely v prvním poločase Kloboučky 10-15 Tišnov.

 

Druhý poločas se nese v podobném duchu. Rychlý futsal, nasazení obou týmů, osobní souboje. Počet střel na branku je sice o poznání nižší, za to jde o střely gólové. V čase 25:06 se dostává Vintr na vlastní polovině k odraženému míč a řítí se sám na brankáře. První zakončení vyráží, na druhé je krátký - 4:2. Tišnov znovu snižuje, rána prosvištěla celým vápnem a zastavila ji až síť - 4:3 (29:38). Za dvě minuty zvyšujeme skóre. Handlíř posílá přihrávku na Vintra který přesně zakončuje - 5:3 (31:43). Další minuta je opět v naší režii. Buriánek nachází výhozem Vintra, ten povodil obránce u vápna a přesnou střelou k tyči zakončuje svoje dnešní představení - 6:3 (32:47). Důležitý okamžik nastává v čase 33:34. Za faul na Ševčíka je vyloučen hráč soupeře. Dvouminutovou přesilovku využíváme na udržení míče. Tři minuty do konce Tišnov sbírá pátý faul a zápas se již bez větší agresivity dohrává.

 

Diváci, kteří zavítali v sobotní večer museli být nadšeni. Obě mužstva mají zásluhu na skvělém futsalovém představení. Rychlost, agresivita, osobní souboje, střely... to vše bylo k vidění. Třešničkou pak byly cenné tři body na kterých se podílel fantastickým výkonem celý tým.

    

Střely na bránu: 

Kloboučky - Květnice 14:20

 

 

Komentář soupeře:

 

zdroj

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Handlíř Michal, Němec Lukáš, Koval Stanislav, Nový Ondřej (C)

Útok: Vintr Marek, Ševčík Jan, Chadima Jan, Horák Vilém

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Suchánková Renata, Štrublík Ladislav (trenér)

 

 

Sestava Květnice Tišnov:

Brankáři: Macháč Karel

Hráči do pole: Panovský Lukáš (C), Marvan Tomáš, Šnédar Jaroslav, Kučera Patrik, Chlup Martin, Zdražil Tomáš, Brodecký Marek, Kříž Aleš