Jdi na obsah Jdi na menu

11. kolo, 22.10.2016 - Technika Brno

Hala: Křenovice

 

 novy-znak-fc--1-.png     vs.    technika.jpg

 

FC Kloboučky - Technika Brno 8:3 (4:1)

Branky: Vintr Marek 5, Jeřábek Michal, Levíček Ondřej, vlastní - Toman Jiří 2, Feifer Adam

ŽK: 0 - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Kocman Jakub (-), Pozidis Charalambos (-) 

Delegát: Linhart Karel

Diváků: 

 


Komentář: 

Deset hráčů a dva brankáři. Nejen kvantita, ale i kvalita měla být jednoznačně na naší straně na cestě k prvním bodům. V cestě nám stála Technika Brno, která dokázala bodovat například v souboji s Brikety-pelety Vyškov.

 

Od prvních minut se naše převaha projevuje, soupeře obléháme na jeho polovině ale jeho obrana včele s brankářem dlouho odolává. Na první branku si musíme počkat do 9. minuty kdy si kapitán hostů vstřeluje v​lastní gól - 1:0. Současně se při závaru před brankou zranil brankář Techniky a do branky musel nastoupil hráč z pole. Za třináct vteřin zvyšuje na 2:0 Jeřábek. I přes naši převahu se soupeři podaří po jednoduché akci snížit, křižná přihrávka na nabíhajícího hráče na zadní tyč - 2:1, čas 10:35. Skóre se mění znovu ve 14. minutě. Marek Vintr vybojoval míč u vápna soupeře a střelou k tyči zvyšuje na 3:1. Ten samý hráč se prosazuje o minutu později po nahrávce Jeřábka - 4:1. Hra je prakticky na jednu bránu, ve hře máme převahu. Velkou šanci spaluje Handlíř v čase 18:07, osamocený nastřeluje pouze brankáře. Uspokojeni tímto průběhem a vidinou poločasové přestávky necháváme soupeři v poslední minutě možnost ohrozit naši branku a to dvojnásobně. Buriánek ale ataku soupeře odolal. První poločas končí, střely Kloboučky 12-4 Technika.

img_20161022_202224.jpg

Druhá část začíná zajímavým momentem, brankář Buriánek sebral míč u vlastní branky a jeho sólo zakončuje střelou, brankář hostů ale vytahuje nohou. Jakoby snad tento moment odstartoval na naší straně v následujících minutách laxnost, nesoustředěnost. Hra naprosto postrádá jakýkoliv systém a hráči si na palubovce prakticky dělají co chtějí. Proto v čase 27:28 bereme Time out a stahujeme hru pouze na šest hráčů, což někteří ne zrovna mile nesou. Přesně v čase 28:00 se Chadimovi nevydaří nahrávka, přihrává soupeři přímo na nohu a ten zakončuje dělovkou do šibenice - 4:2. O půl minuty později vedení zvyšujeme, Ondra Vintr krásnou přihrávkou přes celé hřiště posílá do běhu Jeřábka, jeho bomba se odráží k Levíčkovi, který doklepává do sítě - 5:2. V 32. minutě si málem vstřelujeme vlastní gól. Lehce zaskřípala komunikace mezi Jeřábkem a Buriánkem a míč z hlavičky našeho obránce končí na tyči. Časomíra se zastavuje v čase 31:39, soupeř udeřil v power play kterou od začátku druhé půle střídavě využívá a koriguje stav na 5:3. Do konce zápasu zbývá necelých 6 minut a naši hráči se konečně probouzí k zodpovědnému výkonu. Hra začíná nabírat na obrátkách, hráči přidali na pohybu a rázem je to vidět i na vypracovaných šancích. Ve 35. minutě kopeme penaltu za faul na Jeřábka, k míči se staví Marek Vintr a zkušeně proměňuje - 6:3. Vintr M. je autorem i další branky, jeho přesná dorážka znamená vedení 7:3, čas 36:34. Na rozdíl pěti branek zvyšuje dvojice Jeřábek - Marek Vintr. Míč putuje po ose Vintr - Jeřábek - Vintr - branka, 8:3, čas 37:06. Tímto výsledkem zápas končí a my se můžeme radovat z prvních bodů.

 

Spokojeni můžeme být se třemi body, ne však se samotným výkonem. Bohužel, někteří hráči svým přístupem zcela degradovali výkon ostatních. Vrcholem je naprosto dětinské chování pár vyvolených. Borci, jsme přeci jeden tým!

 

 

Střely na bránu:

Kloboučky - Technika Brno 23:11

 

 

Komentář soupeře:

 

zdroj

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Jeřábek Michal, Handlíř Michal, Němec Lukáš, Ševčík Jan, Vintr Ondřej

Útok: Chadima Jan (C), Levíček Ondřej, Štrublík Ladislav, Horák Vilém, Vintr Marek

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Suchánková Renata

 

 

Sestava Technika Brno:

Brankáři: Chrapavý Josef

Hráči do pole: Luner Zdeněk (C), Lošťák Martin, Feifer Adam, Toman Jiří, Machálek Pavel, Hudeček Jaromír