Jdi na obsah Jdi na menu

9. kolo, 28.11.2015 - San Marino Dolní Loučky

28. 11. 2015

 Křenovice (9. kolo Divize E)

novy-znak-fc.png       vs.   logo.png  

 FC Kloboučky - San Marino Dolní Loučky 9:7 (3:3)

Branky: Chadima Jan 4, Handlíř Michal 3, Němec Lukáš, Štrublík Ladislav - Plachký Martin 3, Mašek Jiří 2, Seyfert Václav, Halas Ondřej

ŽK: Maryšler Libor - Plachký Martin, Mašek Jiří, Seyfert Václav

ČK: Němec Lukáš - 0

Rozhodčí: Slanina Tomáš (7,9), Šmídl Jakub (4,8)

Delegát: Bednář Kamil

Diváků: 20

 


Dalšího nováčka v soutěži jsme přivítali v devátém kole. Na naši palubovku zavítal tým San Marino Dolní Loučky.

Jako první zahrozili hosté, Buriánek pozorný. Naši první střelu na brankáře poslal Koval, neúspěšně. Obrovská šance na naší straně, Handlíř našel volného Štrublíka který peláší s míčem sám na branku, jeho střela jde pouze do brankáře. Soupeř většinu času vyčkává v obraně a čeká na brejkové situace. Jedna z techto možností přišla v čase 5:07 kdy nestačil rychlostně Štrublík na rozběhnutého soupeře a hosté vedou 0:1. Další střelu hostů Buriánek vyráží. V čase 7:19 kapituluje podruhé, ve změti před naší brankou se nejlépe orientují hosté a my prohráváme o dvě branky - 0:2. Osmá minuta je velmi plodná na branky, čas 7:34 snižuje Handlíř (as. Chadima) - 1:2. Za pět vteřin oba hráči znovu zaskočili soupeře, tentokráte nahrává Handlíř a Chadima křižnou střelou trefuje vzdálenější šibenici - 2:2. Obě branky v krátkém sledu nás nakopli k aktivitě při zakončení. Nejdříve pálí Štrublík, poté Koval, následně Chadima, ale všechny pokusy hostující brankář vychytal. V čase 10:34 otáčíme průběh, Štrublík nahrává na Handlíře jehož střela na přední tyč zaskočila brankáře - 3:2. V této části hry se soupeř moc neprojevuje, prakticky všechny jeho pokusy ohrozit naši branku zastavuje naše obrana nebo končí mimo. Opět jsou to naši hráči, tentokráte Chadima který střílí přes bránícího hráče, ale golman je pozorný. I přes naši momentální střeleckou převahu srovnává San Marino stav, dalekonosná střela končí v naší síti, čas 15:00 - 3:3. Odpovídáme střelou Štrublíka, zvoní pouze tyč! Ke konci poločasu má více možností soupeř. Nejdříve Buriánek úspěšně zasahuje, poté soupeř zakončuje z velké dálky po zemi. Znovu se soupeř připomíná v samém závěru poločasu kdy Buriánek likviduje brejk soupeře vyražením na roh. Střely na branku v prvním poločase Kloboučky 10-9 San Marino.

Do druhé půlky tradiční výměna brankářů Buriánka nahrazuje Maryšler. A musí hned zasahovat, první zákrok, střelu soupeře vytahuje na roh. Stále soupeř u míče, snaží se zakončit přímo z rohu, Maryšler pozorný. 

(Další část bude doplněna).

 

 

Statistika zápasu:

 Střely na bránu - Kloboučky ??:?? San Marino

 Střely mimo - Kloboučky ??:?? San Marino

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: www.sanmarinodl.cz

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Němec Lukáš, Koval Stanislav, Handlíř Michal

Útok: Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Horák Vilém

Realizační tým: Konečný Václav, Vintr Ondřej

 

Sestava San Marino Dolní Loučky:

Brankáři: Burian Václav

Hráči do pole: Mašek Jiří (C), Mašek Jan, Mašek Marin, Plachký Martin, Seyfert Václav, Halas Ondřej, Koláček Tomáš