Jdi na obsah Jdi na menu

7. kolo, 13.11.2015 - Agrotec Hustopeče

 Křenovice (7. kolo Divize E)

novy-znak-fc.png       vs.   1909829_361623087318987_5666309393943168593_n.jpg  

 FC Kloboučky - TJ Agrotec Hustopeče 9:3 (6:0)

Branky: Chadima Jan 3, Němec Lukáš 3, Štrublík Ladislav 2, Koval Stanislav - Nečas Pavel 2, Očenášek Zdeněk

ŽK: 0 - Vlach Martin

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Vévodová Alice (8), Hřebíček Zdeněk (8)

Delegát: Havíř Milan

Diváků: 20



V domácí hale jsme přivítali jednoho z nováčků letošní divize Agrotec Hustopeče. A dal se očekávat boj o body. My jsme chtěli ukončit sérii tří proher zatímco soupeř potřebuje body k tomu aby se odpoutal ode dna tabulky.

Hned při výkopu dělají hosté chybu a Štrublík otevírá skóre 1:0, čas 0:30. Za několik vteřin navyšujeme vedení, Němec po přiklepnutí Štrublíka míří přesně 2:0. Hosté se prezentují střelou, ale žádný problém pro našeho brankáře. Naopak znovu míříme přesně my, konkrétně Chadima který zužitkoval Levíčkovu přihrávku před bránu soupeře 3:0, čas 1:59. Chadima si připisuje další zářez, když vybojuje míč a v čase 2:05 odskakujeme soupeři o čtyři branky 4:0. Znovu naše zakončení, Levíčka vychytal brankář. Běží třetí minuta a dvacátá vteřina, Štrublík s Kovalem sehrávají signál a první jmenovaný se nemýlí - 5:0. Soupeř je naprosto bezradný a po páté facce si bere oddechový čas. Nicméně obraz hry tím neutrpěl, v čase 7:25 vstřelujeme další branku, Němec se trefuje z velkého úhlu téměř z brankové čáry - 6:0. Od této chvíle se hra odehrává spíše ve středu hracího pole a gólový orkán valící se skrz křenovickou halu pokračoval dále, snad do Vyškova kde Brikety-pelety utrpěli vysokou prohru v souboji s Kalábkem. Další šance jsou spíše sporadické. Chadimovo zakončení míří přímo do brankáře soupeře. Na straně druhé nudícího se Buriánka zaměstnají dvě střely, ale brakové skóre se již nemění. Stav poločasových střel a branku Kloboučky 8-5 Hustopeče.

Do druhého poločasu tradiční změna na postu brankáře, Maryšler střídá Buriánka. A měl se co ohánět, soupeř má během pár minut na kontě téměř tolik střel co za první poločas. Všechny náš brankář úspěšně zlikvidoval a tak zafungovalo pravidlo nedáš-dostaneš, ve 23. minutě se trefuje Němec (as. Štrublík) a naše vedení je již 7:0. Při tak velkém náskoku se snadno ztratí koncentrace, což se stalo i nám, přesněji ve 25. a 26. minutě, soupeř dvěma brankami snižuje - 7:2. Co minuta, to branka, na tuto sérii soupeře jsme úspěšně navázali ve 27. min, Koval zužitkoval přesnou nahrávku Chadimy - 8:2. Soupeř ještě neskládá zbraně, další střely likviduje buď Maryšler nebo nám pomáhá branková konstrukce. Přesto se Hustopeče dočkali ve 32. minutě - 8:3. Na brankový zásah úspěšně odpovídáme Chadimou, ve 35. min. - 9:3. V posledních minutách se soupeři prezentují několika střelami ale oba brankáři jsou ve svých zákrocích úspěšní.

Zápas prakticky rozhodly první čtyři minuty a naše gólová smršť ze které se soupeř nedokázal oklepat. V druhém poločasu jsme sice polevili a soupeř se dostával více do zakončení ale vítězné vedení jsme si dokázali pohlídat.

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 23:17 Hustopeče

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Hustopeče

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Němec Lukáš, Koval Stanislav, Levíček Ondřej

Útok: Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Horák Vilém

Realizační tým: Konečný Václav

 

Sestava Agrotec Hustopeče:

Brankáři: ?????

Hráči do pole: ????