Jdi na obsah Jdi na menu

6.kolo, 6.11.2015 - Toka Brno

Rousínov (6. kolo Divize E)

  no_logo.png.png   vs.     novy-znak-fc.png

 Toka Brno - FC Kloboučky 5:3 (2:1)

Branky: Balák Martin 2, Wagner Dan, Ryšavý Vlastimil, Příkrý Marek - Handlíř Michal 2, Koval Stanislav

ŽK: Wagner Dan, Kršák Michael - Handlíř Michal, Chadima Jan

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Rygl Luboš (8,1), Müller Jiří (8,2)

Delegát: Brtníček Miloslav

Diváků: 32

 

 

Do sportovní haly v Rousínově máme kratší vzdálenost než náš soupeř z Brna, avšak v tomto případě platila rovnice čím kratší vzdálenost, tím méně hráčů a naopak. Z nejrůznějších důvodů nám chybělo několik hráčů a tak jsme nastoupili s pěti hráči do pole a dvěma brankáři. Soupeř na tom byl o poznání lépe, brankář a devět hráčů do pole.

Taktika byla přizpůsobena možnostem, hrát spíše od půlky a v případě možností rychlé brejky. Soupeř se od začátku ujal aktivity a již v čase 3:09 se po chybné rozehrávce Buriánka dostávají do vedení 0:1. I přes početní převahu soupeře je obraz hry vyrovnaný, každý tým si vytváří spoustu zakončení, nám se ale nedaří proměňovat i ty vyloženě "tutové" šance jako v případě Chadimy který běžel sám na brankáře. Až do 13. minuty tedy vidí diváci pouze šance. V tomto, pro nás nyní nešťastném čísle, se soupeř znovu prosazuje, když Handlířovu neúspěšnou střelu přemění Toka v rychlý brejk a branku - 0:2. Za minutu se ale skóre opět mění, nyní však na naší straně. Na dvakrát se prosazuje Koval, když nejdříve pálí do tyčky, ale odražený míč na druhý pokus uklízí přesně (as. Štrublík) - 1:2. Do konce poločasu se již diváci branky nedočkali. I přesto, že si v poslední šestiminutovce obě strany připsaly po jedné střele na branku je poločasový poměr střel 8-8.

Do druhé půlky měníme brankáře, naši bránu bude střežit Maryšler. A oba týmy zachovávají podobné tempo jako v první polovině, spousta šancí na obou stranách. Ve 28. minutě vyrovnáváme stav, Handlíř obere soupeře o míč a míří přesně - 2:2. Toto skóre netrvá dlouho, již za minutu hráč soupeře propálí vše co mu stojí v cestě - 2:3.  Ve 33. minutě znovu srovnáváme krok, opět přesné zakončení Handlíře (as. Štrublík) 3:3. Znovu se oba týmy předhání v množství šancí a zakončení. Úspěšní jsou ale hráči z Toky, když ve 35. minutě Ryšavý zkušeně obstřeluje našeho brankáře a s trochou štěstí míč putuje od tyčky za brankovou čáru - 3:4. Nepříznivý stav se snažíme zvrátit přesilovou hrou, kdy pátý hráč v poli je brankář Maryšler. Skóre se mění, ale bohužel na špatné straně. Nepříliš prudkou střelu chytá domácí brankář a výkopem zvyšuje na konečných 3:5. Z poměru střel ve druhé polovině 12-12 je jasné, že se diváci na tribuně i ve druhém poločase určitě nenudili.

Výsledek nás může malinko mrzet. Celý tým statečně bojoval proti početní převaze, oba brankáři kteří pochytali spoustu střel soupeře, všichni hráči v poli kteří si sáhli až na dno sil a je škoda, když prohrajete po takovém výkonu. Nicméně dnes rozhodla nejen početní převaha soupeře, ale také i spousta našich neproměněných šancí.    

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 20:20 Toka

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Toka

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor 

Obrana: Handlíř Michal, Koval Stanislav

Útok: Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Levíček Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav

 

Sestava Toka Brno:

Brankář: Balák Martin

Hráči do pole: Wagner Dan, Zavadil Ondřej, Kršák Michael (C), Hruška Jan, Příkrý Marek, Hodek Martin, Ryšavý Vlastimil, Makiš Ondřej, Kubíček Lukáš