Jdi na obsah Jdi na menu

5. kolo, 30.10.2015 - Brikety-pelety Štěpán Vyškov

Vyškov-Purkyňova (5. kolo Divize E)

 

 

 logo_pivovar-vyskov.gif       vs.    novy-znak-fc.png

Brikety-pelety Štěpán Vyškov - FC Kloboučky 5:3 (3:2)

Branky: Gregor Petr 2, Bébar Martin, Suchánek Petr, Pánek Jan - Selinger Tomáš 2, Štrublík Ladislav

ŽK: ??? - Chadima Jan

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Javorský Jan (?), Hřebíček Zdeněk (?)

Delegát: Brtníček Miloslav

Diváků: ???

 

K prvnímu letošnímu diviznímu derby jsme zavítali do Vyškova kde nás přivítal Pivovar vlastně nově Brikety-pelety Štěpán Vyškov. Naše motivace byla jasná: oplatit soupeři dvě loňské porážky.

Hned v prvních vteřinách se prezentoval Handlíř, který vyslal první střelu v zápase, golman si ale úspěšně poradil. V čase 3:46 jsme nezadrželi brejk soupeře a po zakončení do prázdné branky prohráváme 0:1. Od této chvíle jsme převzali otěže zápasu a domácí celek přikovali na jejich polovinu. Handlíř, Chadima, opět Handlíř, střelci kteří neúspěšně pálili na golmana vyškovských. Nakonec jsme se dočkali, Selinger přihrává Štrublíkovi, ten se nerozpakuje a zakončuje z dálky, tečovaná střela končí v síti - 1:1, čas 6:22. Soupeř darujeme velkou možnost, ztrácíme míč, ale se samostatným nájezdem si Buriánek poradil. Na druhé straně pálí Němec, i zde úspěšně zasahuje brankář. 2:1 - jdeme do vedení, Selingerovi stačí jedna klička na vápně a jeho bomba končí v šibenici (as. Štrublík), čas 9:37.Znovu ohrožujeme soupeřovu branku, Handlířovo zakončení vytahuje brankář reflexivně nohou. A je srovnáno, v čase 11:39 ztrácíme míč a pro soupeře není problém propálit našeho brankáře - 2:2. Další zakončení soupeře, tyč! Čas 13:26, hráči Vyškova zahrávají přímý kop, vyražený míč poskakuje po brankové čáře až jej nakonec dorazí do sítě jeden z hráčů soupeře - 2:3. V následujících minutách se hráči obou týmů střídají v zakončení. Nejdříve Chadima pálí, golman vytahuje nohou. Následně třikrát předvádí úspěšné zákroky Buriánek a závěr poločasu ukončí Štrublíkova střela se kterou si opět poradil domácí brankář. Střely na branku Kloboučky 10-10 Vyškov.

Vstup do druhého poločasu nám vyšel nejlépe jak mohl. Na světelné tabuli se zastavil čas na čísle 21:31 když se po kombinaci se Štrublíkem ocitl sám před brankářem Selinger a zkušeně uklidil míč do sítě - 3:3. Soupeř se také prezentuje, ale Buriánek si se střelou poradil. Zahráváme přímý kop, k míči se staví Štrublík a jeho dělovku zastavuje tyč! Poté zakončuje Handlíř, i v tomto případě neúspěšně. Branková konstrukce zvoní i naší brány, ve 30. min po naší ztrátě míče pálí hráč soupeře do břevna. O dvě minuty později se však skóre mění. Míč vyražený Buriánkem doslova doskákal přes celé vápno k volnému hráči soupeře který takovou šancí nepohrdl - 3:4. O změnu skóre se z naší strany snaží Selinger, znovu úspěšný zákrok. Špatným výhozem dáváme možnost zakončení soupeři, ale Buriánek vytahuje na roh. Znovu soupeř, zakončení z vápna náš brankář kryje. Čas 36:38, soupeř odskakuje o dvě branky, střela za vápnem končí u tyči - 3:5. Bereme Time out a jdeme do Power play, v bráně hrající Němec. Přesilovku hrajeme až do konce zápasu, ale brankově vycházíme naprázdno.

Možná to bude znít jako klišé, ale dnes se štěstí přiklonilo na stranu soupeře, který nás dokázal porazit i díky dvěma brankám při kterých dorážel odražené míče do prázdné branky. Prakticky převážnou část zápasu jsme měli míč na sálovkách, ale nedokázali jsme naše střelecké pokusy přeměnit v branky.

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 17:19 Vyškov

Střely mimo - Kloboučky 7:10 Vyškov

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ????

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Handlíř Michal, Selinger Tomáš, Němec Lukáš 

Útok: Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Koval Stanislav, Levíček Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav, Jeřábek Michal

 

Sestava Pivovar Vyškov:

Brankář: Flajzar David

Hráči do pole:  Kolečkář Jaroslav (C), Pánek Jan, Šoupal Martin, Rozehnal Matěj, Gregor Petr, Suchánek Petr, Vondřich Josef, Jašíček Radovan, Bébar Martin