Jdi na obsah Jdi na menu

4. kolo, 23.10.2015 - Květnice Tišnov

 Křenovice (4. kolo Divize E)

novy-znak-fc.png       vs.   kvetnice-tisnov-logo.jpg  

 FC Kloboučky - 1. FC Květnice Tišnov 3:10 (1:3)

Branky: Koval Stanislav 2, Chadima Jan - Panovský Lukáš 2, Chlup Martin 2, Neudecker Michal 2, Marvan Tomáš 2, Kříž Aleš, vlastní (Chadima Jan)

ŽK: Němec Lukáš - Brodecký Marek

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Gasnárek Michal (8,4), Hřebíček Zdeněk (8,4)

Delegát: Rek Lubomír

Diváků: 12

 


Los soutěže s námi moc nemazlil a pro úvodní zápasy nám nalosoval velmi těžké soupeře. Další z těchto soků byla Květnice Tišnov. Loňskou sezonu jsme měli vzájemnou bilanci výhra a prohra, když každý z týmů dokázal loupit na půdě soupeře. 

A Tišnov začal zostra, hned v první minutě nastřelují tyč! Jsme to však my, kdo otevírá brankový účet večera, Chadima míří přesně a my vedeme (as. Němec), čas 0:59 - 1:0. Již úvodní minuty naznačují, že se nebude hrát žádný chodící futsal, ale pěkně od podlahy. Handlířovu střelu vytahuje golman, na druhé straně dobře postavený Buriánek kryje zakončení soupeře. V čase 3:55 je srovnáno, dlouhý výhoz brankáře soupeře plachtí až na naše pokutové území, Buriánek se špatně domlouvá s Chadimou a ten hlavičkou prodlužuje přes našeho brankáře - 1:1. Strhnout vedení na naši stranu se snaží Němec a vzápětí Koval, obě střely jdou přesně do středu branky. Když ne my, tak soupeř. 11:47 a stav je příznivější pro hosty, brejk přes celé hřiště, nahrávka na zadní tyč a rázem je to 1:2. Hráči Tišnova jsou na koni. Další střely létají na Buriánka, třikrát je úspěšný náš brankář, čtvrtá střela resp. zakončení po naší ztrátě míče je již gólové - 1:3, čas 19:04. Střely na branku Kloboučky 5-11 Tišnov.

Změna stran prospěla lépe nám. Tedy alespoň co se týče prvních minut, Koval a následně Chadima pálí na bránu soupeře, ale hostující brankář vytahuje efektivní zákroky. I Květnice se prezentuje, střelu vytahuje Buriánek na roh. Čas 23:16 a hosté se znovu dočkali, dlouhý výhoz do běhu a přesné zakončení znamenají skóre 1:4. Štrublík střílí, rána míří téměř do šibenice, opět úspěšný zákrok. Co se nepovedlo Štrublíkovi, dosáhlo duo Chadima - Koval, kdy prvně jmenovaný krásnou nahrávkou předložil míč před bránu soupeře a pro rozběhnutého Kovala již nebyl problém zakončit - 2:4, čas 24:49. Soupeř se ale nenechal zaskočit, za minutu a půl opět odskakuje, střela k zadní tyči - 2:5. Hráči Tišnova jsou neúnavní, stále nás i za tohoto stavu napadají, je jich plná palubovka a nám dochází síly. Soupeř znovu nejméně třikrát pálí na naši branku, mezi tyto zakončení se vměstnala jedna tyč Chadimy. Nicméně opět jsou to hosté kdo se prosazuje běží čas 31:48 a skóre ukazuje 2:6. Spíše na šetření sil než pro zvrat hrajeme PowerPlay s Němcem v bráně. Tento stav netrvá dlouho, soupeř opět vsítil branku - 2:7, čas: 33:08. Od tohoto stavu hrajeme znovu s brankářem. Prakticky již všechny vážnější akce končí brankou. V čase 34:10 končí odražený míč v naší bráně - 2:8. V čase 34:42 se po průniku do vápna opět mění stav na 2:9. A v čase 37:37 křižná střela i za pomoci tyče dovršuje dvouciferný výsledek. Nám se v závěru podařilo jen kosmeticky redukovat stav, Koval náběhem na zadní tyč zužitkoval přihrávku Štrublíka - 3:10, 38:56.

Dnes to na výhru nebylo. Soupeř nás doslova uběhal a přestřílel a zaslouženě si veze tři body do Tišnova. 

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 16:27 Tišnov

Střely mimo - Kloboučky 5:9 Tišnov

  

Jak to viděl soupeř:

V zápase jsme brzy inkasovali ale náš tým to nepoložilo a do první půle jsme zápas otočili na 1:3. Druhý poločas jsme aktivní hrou soupeře přímo unavili, který už ke konci vůbec nestíhal. To se projevilo na konečném skóre. Velmi kvalitní týmový výkon všech hráčů včetně golmana Macháče. 

zdroj: www.kvetnice.tisnov.cz

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Handlíř Michal, Němec Lukáš, Koval Stanislav

Útok: Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Levíček Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik

 

Sestava Květnice Tišnov:

Brankáři: Macháč Karel

Hráči do pole: Janás Martin (C), Chlup Martin, Panovský Lukáš, Brodecký Marek, Neudecker Michal, Marvan Tomáš, Kříž Aleš, Šnédar Jaroslav