Jdi na obsah Jdi na menu

21. kolo, 18.03.2016 - Lazor Vyškov

SH Křenovice (21. kolo Divize E)

novy-znak-fc.png    vs.  logo.png

FC Kloboučky - Lazor Vyškov 13:9 (6:3)

Branky: Vintr Ondřej 3, Koval Stanislav 2, Handlíř Michal 2, Horák Vilém 2, Štrublík Ladislav, Chadima Jan, Němec Lukáš, Vintr Marek - Přibilík Martin 3, Gottvald David 3, Lička Martin 2, Ertl Jan

ŽK: Handlíř Michal, Němec Lukáš - Lička Martin

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Vévodová Alice (8), Kocman Jakub (8)

Delegát: Uhlíř Petr

Diváků: 44

 


Hosté nastoupili v první půli netradičně s pátým hráčem do pole, který plnil roli brankáře. A začátek zápasu byli na střelbu aktivnější, čtyřikrát vypálili na našeho brankáře který tři střely zneškodnil a při čtvrté mu pomohla tyč. Nicméně skóre se poprvé měnilo na straně domácích, Ondra Vintr našel přesnou přihrávkou Handlíře který trefuje přesně mezi nohy brankáře - 1:0, čas: 3:20. V návalu euforie jsme zapomněli na obrannou činnost a během deseti vteřin je srovnáno, střela na zadní tyč znamená stav 1:1, čas 3:30. V čase 4:44 opět vedeme, Štrublík se štěstím prostřeluje brankáře mezi betony - 2:1 (as. Vintr M.). 7:39, Chadima zakončuje kombinaci gólovou tečkou a stav je 3:1 pro Kloboučky. Během pár vteřin odskakujeme na rozdíl tří branek, Vintr M. servíruje míč Handlířovi před prázdnou branku - 4:1, čas 7:58. Soupeř střílí z vápna, Buriánek úspěšný. Na tyčky srovnáno, Handlíř trefuje konstrukci! Soupeř ale skóre otáčí na jeho stranu, naštěstí pro nás jen skóre na nastřelené brankové konstrukce - po naší ztrátě se rozezvučelo břevno. Velkou příležitost má Chadima, ale brankář hostů jej vychytal. Lazor se pouští do přesilovky, ve které je úspěšný v čase 13:39, střela z dálky končí v naší síti - 4:2. Znovu střela soupeře, Buriánek vyráží. Pět minut do konce prvního poločasu, Lazor se dopouští pátého faulu. Znovu se musíme bránit Power Play soupeře, která je opět úspěšná. Série přihrávek je zakončena gólem do prázdné branky, 15:25 - 4:3. Záhy předvádí sólo přes celou polovinu Koval a zvyšuje na 5:3, 15:51. Znovu se vyškovští pouští do přesilovky, tu ale trestáme: Lukáš Němec vystihl nahrávku a zakončuje sám do prázdné branky, 6:3 - 18:26.

Druhou část nastoupil Lazor se změnou na brankářském postu, do brány jde Ertl jako oficiální brankář pro toto utkání. První zakončení ve druhém poločase mají na svědomí hosté, ale Buriánek předvedl krásný zákrok na brankové čáře. Fantastickou akci vymysleli bratři Vintrové, Marek při zahrávání autu překopl vzduchem celou šíři hřiště a Ondra volejem napálil míč do branky - 7:3, 22:05. Soupeř záhy snižuje - 7:4, 22:10. A je při chuti, další rána, tyč! A opět, tentokráte zakročil Buriánek. 28:12, zvyšujeme vedení zásluhou Kovala, as. Vintr M. - 8:4. Čas 29:55, Handlíř nachází Marka Vintra, střela k tyči - 9:4. Soupeř snižuje v čase 31:43 - 9:5. Další zakončení náš golman úspěšně likviduje. Vintr M. posílá Chadimu samotného na branku hostů a ten je úspěšný - 10:5, 32:45. Tak jako Lazor v prvním poločase, tak i my ve druhém máme pátý faul ve zbývajících pěti minutách do konce. 34:32 a stav je 10:6, Lazor se prosazuje z přímého kopu. Ihned ale Handlíř zvyšuje skóre na naší straně - 11:6, 34:45. Na 12:6 dává Ondřej Vintr, čas 35:59. Soupeři dáváme možnost snížit brankový rozdíl z desetimetrového kopu, střela ale míjí naší branku. Přesto se soupeř prosadil, v následující akci přichází rána z vápna - 12:7, 37:05. Horák zakončuje ze slibné pozice, hattrick ale nedovršil. Co se nepovedlo Horákovi, to napravil Ondřej Vintr, jednak mířil přesně a jednak si připsal třetí branku v tomto zápase - 13:7, 38:04. V samém závěru ještě Lazor korigoval stav a to v čase 39:25 - 13:8 a v čase 39:45 - 13:9.

Naše sestava doznala několika změn a na hřišti to bylo poznat. Skvělý výkon od všech zúčastněných, bylo vidět, že chceme tři body k definitivní jistotě záchrany a ty jsme také vybojovali. Musíme také poděkovat fanouškům, kteří nás v tomto zápase přišli povzbudit. Odměnou jim byla neporušená tradice v derby s Lazorem a to opět gólová přestřelka s dobrým koncem pro nás. 

 

 

Statistika zápasu:

 Střely na bránu - Kloboučky 19:24 Lazor Vyškov

 Střely mimo - Kloboučky ??:?? Lazor Vyškov

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: www.lazorvyskov.cz

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef

Obrana: Koval Stanislav, Handlíř Michal, Němec Lukáš, Horák Vilém

Útok: Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Vintr Ondřej, Vintr Marek, Levíček Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav, Maryšler Libor, Vrábel Patrik, Suchánková Renata

 

Sestava Lazor Vyškov:

Brankáři: Ertl Jaroslav

Hráči do pole: Přibilík Martin, Ertl Jan, Lička Martin (C), Klvač Jakub, Gottvald David