Jdi na obsah Jdi na menu

19. kolo, 27.02.2016 - FC Kalábek Sport Brno

SH Křenovice (19. kolo Divize E)

novy-znak-fc.png    vs.  eshop2.jpg 

 FC Kloboučky - FC Kalábek Sport Brno 2:5 (1:2)

Branky: Štrublík Ladislav, vlastní - Lukšija Haris 2, Němec Lukáš 2, Logara Vanja

ŽK: 0 - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Slanina Tomáš (8), Hrůza David (8)

Delegát: Uhlíř Petr

Diváků: 20

 

První tým v tabulce. To byla výzva, které jsme se postavili v sobotu večer v domácí hale.

Od začátku utkání podobný obrázek hry: domácí srovnáni před vlastní brankou a my na míči. Prakticky až do 8. minuty nebylo na hřišti nic zajímavého k vidění mimo pár nepřesných střel z obou stran. V již zmíněné 8. minutě se měnilo skóre poprvé. Dlouhý nákop za naší obranu a osamocený hráč Kalábku již věděl co s míčem - 0:1. Naše veškerá snaha se ubírá směrem vyrovnání. Nejdříve pálí Chadima, další možnost má Minařík jehož střelu po zemi golman nohou vytahuje. Dočkali jsme se v 9. minutě. Štrublík dostává nahrávku od Kovala a prostřeluje hostujícího brankáře - 1:1. Ještě v téže minutě si soupeř bere svoje vedení zpět. Série nahrávek končí vyšachováním naší obrany a brankou - 1:2. V čase 10:10 faulujeme ve vápně a je z toho penalta pro Kalábek. Soupeř z ní nastřeluje tyč! Chadimova polostřela, polonahrávka, golman zasahuje nohou. Znovu Chadima, tentokráte úspěšnější střela, ale..... míč se odráží od obou tyček a směrem ven! Soupeř se snaží ohrozit naši branku, tři pokusy během několika okamžiků. Většinou jde ale o střely z dálky se kterými si náš brankář poradil. V poslední minutě zakončuje Štrublík, jeho rána je ale z velkého úhlu a golman ji bezpečně zneškodňuje. Poločasová statistika střel na bránu Kloboučky 7 - 8 Kalábek.

Druhý poločas jsme začali o poznání aktivněji a co je hlavní, zlepšili jsme střelbu. Nejprve Němec lehkou střelou prověřil připravenost golmana. Poté znovu Němec, jeho tvrdou střelu musel brankář vyrážet. Minařík zakončuje technicky k tyči, brankář konečky prstů vytahuje na roh. Chadima pálí z dálky, golman opět úspěšný. To vše jsme stihli během prvních dvou minut. Hosté hrozí z brejku, Buriánek vytahuje zakončení na roh. Akce se teď střídají na obou stranách. Minaříkova ukrytá střela, golman nohou vyráží. Hosté zakončují k tyči, náš brankář úspěšný. Opět brejk hostujícího celku, vše vyřešil Buriánek. Čas 27:45 i my dostáváme možnost brejkové situace, jako poslední se na konci akce zjevil Štrublík, jeho střelu do prázdné branky vytahuje bránící hráč. Velká škoda! Bohužel se následně prosazují hosté. V 31. minutě se zjevil útočící hráč sám před naším brankářem a v zakončení si věděl rady - 1:3. Další střela Kalábku, Buriánek chytá. Zbývá cca 5 minut do konce střetnutí hosté se snaží držet míč a natahovat čas. Přesto se dostáváme do obrovské šance, Horák sám před brankářem zklamal, nastřelil míč pouze do něj. Zbývá 3:53 do konce a my jdeme do přesilovky, brankářem se stává Němec. Ve 38. minutě je naše Power Play zužitkována, byť s přispěním bránícího hráče který si sráží míč do vlastní branky - 2:3. Naše snaha o vyrovnání je pohřbena ve 40. minutě kdy se soupeř trefuje při naší přesilovce - 2:4. Poslední úder dostáváme v poslední vteřině zápasu, kdy naši chybu v rozehrávce soupeř využívá a zakončuje do prázdné branky - 2:5

Bohužel dnes opět bez bodů. Dalo by se říci že nás soupeř přehrál svoji zkušeností. Škoda našich nevyužitých šancí zvláště ve druhém poločase a na jeho začátku, kdy jsme měli spoustu možností ke vstřelení branek. I tak ale kluci podali slušný výkon za který se rozhodně nemusí stydět.

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 20:13 Kalábek

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Kalábek

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

Sestava:

Brankář: Buriánek Josef 

Obrana: Němec Lukáš, Minařík Václav, Koval Stanislav

Útok: Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Horák Vilém, Levíček Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav, Maryšler Libor

 

Sestava Kalábek Brno:

Brankář: Sára Zdeněk

Hráči do pole: Lukšija Haris (C), Němec Lukáš, Němec Martin, Logara Vanja, Tichý Libor, Kalvoda Robert