Jdi na obsah Jdi na menu

18. kolo, 20.02.2016 - TJ Agrotec Hustopeče

 SH Hustopeče (18. kolo Divize E)

 1909829_361623087318987_5666309393943168593_n.jpg vs.      novy-znak-fc.png        

 TJ Agrotec Hustopeče - FC Kloboučky 7:5 (3:0)

Branky: Havelka Petr 3, Gajdoš Jiří, Očenášek Zdeněk, Stehlík Marek, Vejvančický Roman - Chadima Jan 3, Minařík Václav 2 

ŽK: Vejvančický Roman, Doušek Patrik, Pukančík Marek - Maryšler Libor

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Kuhn Kamil (8,2), Pozidis Charalambos (8,1)

Delegát: Bednář Kamil

Diváků: 36

 


Do Hustopečí jsme dorazili s brankářem a šesti hráči do pole. Stav tedy o něco lepší než v minulých týdnech, ale do ideálu stále daleko.

První minuty se nesly v opatrnějším duchu z obou stran. Vážnější šance pokryly obrany nebo brankáři. V zakončení měli ale o něco více možností domácí borci. Ti také jako první otevřeli skóre v 6. minutě, když nahrávku na zadní tyč bez problémů doklepl nepokrytý hráč - 0:1. Skóre se měnilo znovu ve 13. minutě, na střelu ze střední vzdálenosti byl Maryšler krátký - 0:2. Dvě minuty před přestávkou navyšuje soupeř vedení o tři branky - 0:3. Tímto rozdílem také končí první poločas a my již pět poločasů za sebou nedali branku. Střely na branku Kloboučky 7-13 Hustopeče.

Druhou část zápasu začínáme o dost aktivněji. Najednou je nás plná palubovka a soupeře tlačíme k jeho brance. Z tohoto tlaku vytváříme několik střel které se daří proměnit v branky. Minařík snižuje ve 22. minutě na 1:3. O minutu později je stav pouze o jednu branku, trefuje se Chadima - 2:3. V následujících osmi minutách si oba týmy připisují několik šancí, ale bez gólového efektu. Ten se rozjede až v minutě 31. kdy soupeř znovu odskakuje - 2:4. V minutě 33. se ale trefuje Chadima (3:4) a ve 34. min vyrovnává průběh Minařík - 4:4. Snad uspokojeni tímto výsledkem necháváme soupeře znovu skórovat a to ještě v téže minutě - 4:5. Znovu se snažíme s průběhem něco udělat, ale soupeř má více štěstí. Ve 37. minutě se znovu prosazují na 4:6 a ve stejné minutě se se štěstím prosazují když střelou trefují přesně mezi nohy našeho brankáře 4:7. V poslední 40. minutě snižuje dělovkou Chadima z nařízené desítky za šestý faul na našeho golmana - 5:7. Na další možnosti se zápasem ještě něco udělat je již ale pozdě.

Oba poločasy byly naprosto rozdílné. V prvním měli více ze hry a více zakončení domácí, ve druhém poločase se role obrátily a naopak jsme to byli my kdo si vypracoval více šancí. Být v plné sestavě, určitě bychom neodjížděli s prázdnou. Ale to je pouhé kdyby, tři body zůstaly v Hustopečích. 

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 25:24 Hustopeče

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Hustopeče

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

Sestava:

Brankář: Maryšler Libor

Obrana: Koval Stanislav, Horák Vilém, Minařík Václav

Útok: Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Levíček Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav

 

Sestava Agrotec Hustopeče:

Brankáři: Vlach Martin

Hráči do pole: Očenášek Zdeněk (C), Stehlík Marek, Dušek Patrik, Vejvančický Roman, Pukančík Marek, Gajdoš Jiří, Havelka Petr, Fekete Tibor