Jdi na obsah Jdi na menu

17. kolo, 6.2.2016 - Toka Brno

Křenovice (17. kolo Divize E)

novy-znak-fc.png      vs. no_logo.png.png

 FC Kloboučky - Toka Brno 0:8 (0:2)

Branky: 0 - Ryšavý Vlastimil 3, Uher David 2, Přichystal Ondřej 2, Hodek Martin

ŽK: 0 - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Luu David (8,1), Kocman Jakub (8,2)

Delegát: Bábíček Josef

Diváků: 16

 

 

Další těžký úkol stál před námi v 17. divizním kole. Opět s okleštěnou sestavou, proti soupeři, který měl k dispozici dvě kompletní čtyřky.

Jako první zahrozili hosté, ale Buriánek si připsal úspěšný zákrok. Poté se hra odehrávala v poli bez výrazného ohrožení obou branek. Tento stav porušil soupeř v 11. minutě kdy zakončení skončilo na břevně naší branky. První zákrok si připsal hostující brankář ve 14. min, když vychytal střelu Kovala. V téže minutě, konkrétně 13:35 poprvé inkasujeme, soupeř sehrává roh, střela za vápnem míří přesně k tyči Buriánkovi branky - 0:1. V čase 14:40 dostáváme druhou branku, Němec zahnaný do rohu u vlastní branky neměl jinou možnost než nakopnout míč, trefuje pouze soupeře který touto šancí nepohrdá - 0:2. Znovu zakončuje hráč soupeře, střelu z dálky Buriánek chytá. Další zakončení, tentokráte nás zachraňuje tyč. První poločas končí, poměr střel na branku Kloboučky 1-6 Toka.

I v druhém poločase byli střelecky aktivnější hosté. Nejdříve Buriánek musel vytáhnout úspěšný zákrok, další střelu zastavilo břevno. Konečně jsme se dočkali branky, ale za předchozí faul nebyla uznána. Hosté toho využívají a navyšují vedení. První střelu náš golman vytahuje, na dorážku je ale krátký 0:3, čas 24:41. V čase 26:56 se brněnský Ryšavý uvolňuje sám po lajně a s přehledem zakončuje - 0:4. Další branka v naší síti je z kategorie kuriózních, po opakovaném hraní našeho brankáře zahrává soupeř nepřímý kop a míč po několika tečích snad všech hráčů na hřišti doslova zapadne za brankovou čáru, bohužel v naší brance, čas 28:58 - 0:5. V 31. minutě zvyšuje soupeř již na 0:6. Nepříjemnost musíme řešit za minutu později, zraněného brankáře Buriánka střídá Maryšler. A hned musí řešit šanci soupeře, střelu vytahuje, míč se ale přes celé vápno dostává k Ryšavému, který pohodlně dává do odkryté branky - 0:7, 33. min. Šancí mají hráči Toky více než dost, další z nich, hlavičku pod břevno z dlouhého výhozu vytahuje náš golman na roh. Znovu další šance soupeře, Ryšavý sám před brankářem, ten jej vykryl. Ve 38. minutě se mění skóre znovu, nástřel na zadní tyč kde je nehlídaný Ryšavý a ten může slavit hattrick - 0:8.  

První poločas jsme se soupeřem hráli celkem vyrovnanou partii. Zlom nastal v druhém poločase, kdy soupeř dalšími brankami navýšil vedení a proti takovém soupeři se jeho více brankový náskok špatně dotahuje, zvláště když jsme na hostujícího brankáře ani pořádně nevystřelili. Dnes jsme bez bodu, ale i bez čestné branky. 

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 4:18 Toka

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Toka

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor 

Obrana: Minařík Václav, Horák Vilém, Němec Lukáš

Útok: Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Koval Stanislav

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Suchánková Renata

 

Sestava Toka Brno:

Brankář: Liolias Dan

Hráči do pole: Zavadil Ondřej, Demko Luboš, Uher David (C), Boháč Jan, Ryšavý Vlastimil, Hodek Martin, Příkrý Marek, Přichystal Ondřej