Jdi na obsah Jdi na menu

16.kolo, 30.1.2016 - Brikety-pelety Štěpán Vyškov

SH Křenovice (16. kolo Divize E)

 

 

novy-znak-fc.png        vs.        logo_pivovar-vyskov.gif

FC Kloboučky - Brikety-pelety Štěpán Vyškov 2:12 (2:6)

Branky: Štrublík Ladislav, Chadima Jan - Mikloška Jan 4, Pánek Jan 4, Jašíček Radovan, Píšek Stanislav, Vondřich Josef, Horváth Tomáš

ŽK: Vintr Ondřej - Horváth Tomáš, Gregor Petr

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Čep Radim (8,2), Pozidis Charalambos (8)

Delegát: Havíř Milan

Diváků: 15

 

V 16. kole nás čekalo divizní okresní derby proti bývalému Pivovaru, nyní Brikety-pelety Vyškov. Problémy se sestavou pokračují a nakonec se dalo dohromady torzo týmu s pěti hráči do pole a navíc se zraněným brankářem. Soupeř přicestoval s kompletním týmem tj. osm hráčů do pole a brankář. Derby může začít.

Úvodní minuty byly opatrnější z obou stran. My se snažili hrát na jistotu a více držet míč. První branky se diváci dočkali v 7. minutě kdy napřáhl Mikloška a dělovkou z dálky vymetl pavouky - 0:1. Za minutu bylo srovnáno, Chadima přesnou střelou k tyči vyrovnává - 1:1. Uplynula další minuta, Brikety si berou vedení zpět, nepokrytý Mikloška obstřeluje našeho branáře - 1:2. Další branka padla v 10. minutě, dlouhý výhoz si zpracoval Vondřich a se štěstím proměňuje mezi nohy domácího brankáře - 1:3. Nám se nedaří vymyslet recept na hostující obranu, naopak po naší chybě zakončuje rychlý brejk Mikloška - 1:4, 15. minuta. Hosté získávají další náskok, ve skluzu se přesně trefuje Píšek - 1:5, 17. minuta. V 18. minutě se soupeř dopouští šestého faulu, k desítce se staví Štrublík a míří přesně - 2:5. V 19. minutě zvyšuje vedení soupeře Pánek - 2:6. Poločas končí rozdílem čtyř branek ve prospěch hostů.

Branka Štrublíka byl bohužel náš poslední gól v tomto zápase. Ve druhém poločase se budou střelecky prosazovat pouze hráči z Vyškova. Ve 23. minutě míří přesně Jašíček - 2:7. O tři minuty později se zapisuje znovu Mikloška - 2:8. Ve 30., 31. a 35. minutě se třikrát trefí Pánek a zvyšuje skóre 2:11. Brankový příděl uzavírá v 38. minutě Horváth - 2:12.

Skóre hrůzostrašné, ale musíme uznat že dnes jsme na výhru neměli. Soupeř nás jednoznačně přestřílel, naopak my jsme naše šance nedokázali proměnit. Zápas se prakticky rozhodl v prvním poločase, kdy si Vyškov vypracoval vedení o čtyři branky. Klukům patří poděkování za to, že se i v nepočetné sestavě se soupeřem statečně prali až do konce.

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 11:28 Vyškov

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Vyškov

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ????

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor

Hráči do pole: Němec Lukáš, Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Vintr Ondřej, Horák Vilém

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Šlampa David

 

Sestava Brikety-pelety:

Brankář: Flajzar David

Hráči do pole:  Pánek Jan (C), Mikloška Jan, Šoupal Martin, Gregor Petr, Horváth Tomáš, Píšek Stanislav, Vondřich Josef, Jašíček Radovan