Jdi na obsah Jdi na menu

13. kolo, 12.02.2016 - Arsenal Brno

Pohořelice (13. kolo Divize E)

 


kurim.gif  vs.   novy-znak-fc.png

Arsenal Brno - FC Kloboučky 8:0 (5:0)

Branky: Pavlíček Martin 3, Hrazděra Michal 2, Záboj Martin 2, Hrabálek Marek - 0

ŽK: 0 - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Šenkýř Petr (8), Roher Libor (8)

Delegát: Linhart Karel

Diváků: 2

 

K dohrávce odloženého kola s Arsenalem Brno jsme opět odjížděli v nekompletní sestavě. Nekompletní do té míry, že jsme jednoho z brankářů museli poslat do pole.

I přes naši zjevnou nevýhodu jsme se dostali jako první do šance, Chadimu ale vychytal brankář Arsenalu. Ve 3. minutě se začali domácí brankově prosazovat, Hrabálek - 0:1. V 5. minutě se znovu prosazuje domácí celek, po naší chybě zvyšuje Pavlíček na 0:2. Soupeř má další možnost, Buriánek ale samostatný nájezd vychytal. Další střela celku z Brna, náš brankář úspěšný. Snažíme se i my, Chadima zkouší štěstí střelou z dálky, neúspěšně. Běží 12. minuta a soupeř vysílá na naší branku další střely, nejdříve Burianek vytahuje na roh střelu z dálky, následně úspěšně likviduje zakončení bodlem. Naše možnosti prezentuje Minařík zakončením z dálky, vyražený míč se dostává ke Kovalovi jehož dorážku vytahuje z branky bránící hráč. Osudové jsou pro nás 14. a 15. minuta. Nejprve protáhl po lajně Hrabálek - 0:3 (14.min). V 15. min sehráváme roh, míč ale uzmul soupeř a z brejku zvyšuje - 0:4. Ještě v téže minutě přichází dlouhý výhoz od brankáře, zakončení Pavlíčka a pátá branka v naší síti - 0:5. Koval zakončuje, jeho lehká střela nenadělala brankáři žádné problémy. Soupeř dvakrát ohrožuje naši branku, Buriánek dvakrát úspěšný. Chadima pálí, pouze do brankáře. V závěru poločasu soupeř nastřeluje tyč. Poločasové skóre střel na branku Kloboučky 6-13 Arsenal.

Druhá půle začala střelou domácího celku, Buriánek úspěšně zasáhl. V 26. minutě se znovu mění skóre, Hrazděra se stěstím skóruje - 0:6. Se střelou Minaříka si brankář Arsenalu poradil. Zbývající část komentáře pouze v "brankové" zkratce. Ve 35. minutě se prosazuje Záboj - 0:7. Brankový účet uzavírá Hrazděra ve 39. min - 0:8.  

Byli bychom hodně naivní kdybychom řekli, že jsme dnes chtěli vyhrát. Naše sestava byla tak prořídlá, že jsme do pole museli poslat i brankáře Maryšlera. I tak jsme se snažili se soupeřem v rámci možností držet krok a vypracovali si šance, bohužel ani jedna neskončila brankou. O osudu zápasu bylo rozhodnuto ve 14. a 15. minutě, kdy jsme dostali tři branky a soupeř si svoje vedení zkušeně pohlídal.

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 12:26 Arsenal

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Arsenal

  

Jak to viděl soupeř:

V dohrávce 13. kola jsme Kloboučky roztříleli vysoko 8:0. Hosté přijeli pouze v pěti hráčích do pole a už od počátku bohužel působili dost odevzdaně. Této situace jsme plňe využili, udrželi body doma a ještě jsme si slušně zastříleli.

zdroj: oficiální Facebooková stránka: www.facebook.com/ArsenalBrno

 

 

Sestava:

Brankář: Buriánek Josef

Hráči do pole: Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Koval Stanislav, Minařík Václav, Maryšler Libor

Realizační tým: Konečný Václav

 

Sestava Arsenal Brno:

Brankář: ???

Hráči do pole:  ???