Jdi na obsah Jdi na menu

11.kolo, 12.12.2015 - Technika Brno

Křenovice (11. kolo Divize E)

novy-znak-fc.png     vs.  no_logo.png.png

 FC Kloboučky - Technika Brno 7:5 (1:5)

Branky: Chadima Jan 2, Vintr Ondřej 2, Koval Stanislav, Handlíř Michal, Selinger Tomáš - Toman Jiří 4, Vlk Martin

ŽK: Vintr Ondřej - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Čep Radim (8,2), Vévodová Alice (8,1)

Delegát: Brtníček Miloslav

Diváků: 30

 

 

Loňský vítěz krajského přeboru a nyní nováček v divizi okupující třetí místo. Taková byla vizitka dalšího soupeře v jedenáctém kole Techniky Brno. K zápasu se nám sešla početná sestava a tak bylo na lavičce z čeho vybírat.

Úvod zápasu se nesl z obou stran v lehce oťukávajícím nádechu. Technika vyčkávala v obraně a my se snažili najít místo kudy prolomit obraný val. První střela na branku přišla až ve čtvrté minutě kdy pálil Vintr, ale brankář úspěšně zasáhl. Další střelu, tentokráte z produkce Jeřábka zastavila tyč! V čase 3:52 přišel "skoro" signál, kdy Chadima uviděl vybíhajícího Kovala z lavičky a ten běžel sám na brankáře - 1:0. Čas 4:32 je srovnáno. Buriánek při odkopu netrefil míč a tuto minelu soupeř neomylně trestá - 1:1. Soupeř znovu hrozí, tentokráte Buriánek vytahuje. Horák zakončuje, nastřeluje další tyč! 7:09, přichází chyba v naší rozehrávce a soupeř otáčí skóre - 1:2. Oba soupeři se ve svých zakončení střídají, nejdříve úspěšně zasáhne Buriánek na druhé straně pálí Chadima a..... trefuje tyč! Zatlačujeme soupeře na jejich polovinu a snažíme se o zakončení. Chadima se prezentuje lehkou střelou, poté z dálky střílí Jeřábek, další šanci sám založil Vintr který vybojoval míč a jeho střela končí kde jinde než na tyči. Zakončují také Levíček s Kovalem, ale ani oni nejsou úspěšní. Dobývání jak má být. Když se skóre neměnilo ani po šanci Minaříka, který se prokličkoval až do vápna, udeřil soupeř z brejkové situace - 1:3, čas: 16:49. Technika znovu zakončuje, náš brankář vyráží. Zakončuje i Jeřábek, ale střelu z dálky brankář vytahuje. Čas 17:50 a jak jinak než brejk soupeře zakončený golově - 1:4. Když se po závaru v našem vápně trefili brněnští i popáté (19:31), šlo se neveselo do šaten - 1:5. Poločasové střely na branku Kloboučky 12-8 Technika.  

Do druhého poločasu nastala změna v bráně, debut si za Kloboučky odbyl Hoda. A začala jízda... Vitr pálí, golman zasahuje. Poté dvakrát Chadima, ale brankář znovu chytá. 24:12, Selinger nachází u tyče Chadimu a ten se nemýlí - 2:5. Jeřábek pálí, brankář soupeře nohou vytahuje. Znovu zakončuje Chadima, střela z dálky hostujícího brankáře nepřekvapila. Stupňujeme tlak, soupeř se prakticky za sedm minut nedostal z vlastní poloviny. A tlak vede k brankám... 7:20 gólově se zapisuje Selinger po asistenci Handlíře - 3:5. 8:01 střelec předchozí branky asistuje Vintrovi - 4:5. Mačkáme soupeře, Handlíř v čase 9:13 srovnává (as. Chadima) - 5:5. Hráči soupeře pravděpodobně ještě přemýšlejí, co že se to stalo, čehož využil za jedenáct vteřin Vintr, když zakončoval parádní akci Chadimy se Selingerem - 6:5. Aby se náš brankář nenudil, protáhla jej sporadická, ale téměř gólová střela soupeře. Z vápna z otočky byla mířena dobře, jen náš golman byl proti. Na druhé straně zakončuje Vintr a znovu střela skončila na podstatném jméně na tři, nápověda snad není nutná. Zakončení soupeře vychytal Hoda. Čas 32:32, Chadima napřahuje z dálky a míří přesně (as. Koval), 7:5. Zbývá 6:39 do konce, soupeř dosahuje pěti faulů. Handlíř střílí, golman vytahuje zákrok. I náš brankář se prezentuje úspěšným zákrokem. Do konce zápasu si oba týmy připíší po jedné střele, ale vítězné skóre si již pohlídáme. 

Obrat jest dokonán. Kdyby některý z diváků došel až na druhý poločas za stavu 1:5, určitě by měl problémy pochopit co se stalo. Našim borcům se ve druhém poločase podařil neuvěřitelný obrat, prakticky nepustili soupeře z vlastní poloviny a po heroickém výkonu zůstali tři body doma.

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 26:12 Technika

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Technika

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Hoda Tomáš

Obrana: Handlíř Michal, Koval Stanislav, Jeřábek Michal, Selinger Tomáš

Útok: Chadima Jan (C), Vintr Ondřej, Minařík Václav, Horák Vilém, Levíček Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav, Štrublík Ladislav, Maryšler Libor, Lefner Jan, Jůzek Roman

 

Sestava Technika Brno:

Brankář: Svoboda Lukáš

Hráči do pole: Luner Zdeněk, Vysloužil Zdeněk, Vlk Martin, Toman Jiří, Hudeček Jaromír, Štaud Radim, Malínek Jiří, Stratil Michal