Jdi na obsah Jdi na menu

8. kolo, 14.11.2014 - Pivovar Vyškov

Vyškov (8. kolo Divize E)


logo_pivovar-vyskov.gif         vs.      novy-znak-fc.png

Pivovar Vyškov - FC Kloboučky 9:8 (5:4)

Branky: Kolečkář Jaroslav 3, Pánek Jan 2, Jakeš Martin, Suchánek Petr, Pospíšil Jan, Mikloška Jan - Vintr Marek 3, Koval Stanislav 2, Handlíř Michal 2, Selinger Tomáš

ŽK: Pánek Jan, Píšek Stanislav, Suchánek Petr - Maruška Milan, Němec Lukáš

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Kabeláč Martin (7), Slanina Tomáš (8)

Delegát: Brtníček Miloslav

Diváků: 100

 

   Těžký soupeř, navíc v okresním derby. To sice nebyla zrovna ideální kombinace na páteční večer, ale o to větší motivace zabojovat a poprat se se zkušeným soupeřem o divizní body.

   Že nám soupeř nenechá nic zadarmo jsme se přesvědčili hned v první minutě, kdy Kolečkář nastřelil tyč. Přesto jsme jako první otevírali gólový účet my, ve 4. minutě se prosadil Koval, asistence Štrublík - 1:0. Naše vedení netrvalo dlouho, soupeř ještě v téže minutě zásluhou Jakeše srovnal - 1:1. Za tři minuty se skóre měnilo znovu, ale na straně soupeře. Selinger chyboval a Suchánek v 7. minutě posílá Pivovar do vedení - 1:2. V 9. minutě ztrácí Štrublík míč a Pánek zvyšuje na rozdíl dvou branek - 1:3. Skóre se mění snad každé dvě minuty, v 11. minutě vybojoval míč Marek Vintr a snižuje rozdíl na 2:3. Ve 13. minutě zápasu zaznamenáváme po dvou brankách, na každé straně jedna. Nejdříve střelu soupeře zastavila tyč, ale nikdo z bránících hráčů nedokázal zareagovat a Kolečkář pohodlně doklepává do sítě - 2:4. Nám se podařilo bleskově odpovědět po kombinaci Selingera a gólové střela Vintra - 3:4. V 16. minutě je znovu srovnáno, zahráváme roh, Štrublík rozehrává míč na nabíhajícího Handlíře, který nekompromisně zavěsí pod břevno na zadní tyč - 4:4. Brankový účet první půle ale uzavírá soupeř. V 17. minutě se prosazuje Pánek když využívá zaváhání našeho brankáře který je u míče později a posílá Pivovar znovu do vedení - 4:5. Střely na branku v prvním poločase Kloboučky 14-10 Pivovar.

  Pro diváka začíná druhý poločas nejlépe jak jen mohl. V rozmezí pěti minut padly čtyři branky, ale teď pěkně od začátku. Hned v první minutě druhého dějství nastřeluje Handlíř tyč! O minutu později, ve 22. minutě, se již nemýlil Selinger, když střelou na zadní křižně přes celé vápno překvapuje domácího brankáře - 5:5. Pak ale úřadují domácí. Ve 23. minutě zahrávají přímý volný kop za vápnem a Kolečkář tvrdou ranou prostřeluje zeď i brankáře - 5:6. Běží 25. minuta a my inkasujeme znovu, Pospíšil z dálky prostřeluje bránícího Marušku a trefuje přesně mezi nohy brankáře Maryšlera - 5:7. Ve stejné minutě zahrávají opět domácí přímák a nástřel na zadní tyč nikým nepokrytý Mikloška pohodlně doklepává do sítě - 5:8. Pro domácí rychlé zvýšení náskoku, pro nás studená sprcha na kterou reagujeme přesilovou hrou a úspěšně. Ve 29. minutě se prosazuje Handlíř, když mu na branku nahrával Štrublík - 6:8. Touto brankou dostáváme domácí pod tlak a dvakrát toho úspěšně využíváme ve 32. minutě zápasu. Střelec Handlíř vzal na sebe roli nahrávače a nejdříve poslal gólovou přihrávku Kovalovi - 7:8 a následně Vintrovi 8:8. Brankové skóre se nám podařilo srovnat, ale na fauly jsme se vyšplhali na magickou pětku což znamená každý další faul, výhoda desetimetrového kopu. Tato část střetnutí se také nese v tomto duchu - nefaulovat. V cca 38. minutě jdeme do Power Play na udržení míče. Běží poslední minuta, když hráč/brankář Lukáš Němec vyhazuje dlouhý míč na Vintra, ten v souboji fauluje a domácí mají obrovskou výhodu desetimetrového kopu. V bráně Maryšler, proti němu Kolečkář - střela k tyči, Maryšler si na míč jen sáhl - 8:9. Do konce zápasu sice soupeře tlačíme na jeho polovině, ale brankově se již neprosazujeme.

  Souboji by určitě více slušela remíza. Za dnešní výkon bychom si ji určitě zasloužili, navíc soupeře jsme na vyložené šance přestříleli. Nicméně soupeř je natolik zkušený že dokáže zužitkovat téměř každou šanci. Tak jako v posledním zápase s Kuřimí jsme o body přišli v poslední minutě. Nedá se nic dělat, to je futsal. Zpátky tedy odjíždíme bez bodu, ale za předvedený výkon před více než stovkou diváků se určitě nemusíme stydět.

 

Vývoj skóre:

0:1 - 4. min, Koval

1:1 - 4. min, Jakeš

2:1 - 7. min, Suchánek

3:1 - 9. min, Pánek

3:2 - 11. min, Vintr

4:2 - 13. min, Kolečkář

4:3 - 13. min, Vintr

4:4 - 16. min, Handlíř

5:4 - 17. min, Pánek

Poločas

5:5 - 22. min, Selinger

6:5 - 23. min, Kolečkář

7:5 - 25. min, Pospíšil

8:5 - 25. min, Mikloška

8:6 - 29. min, Handlíř

8:7 - 32. min, Koval

8:8 - 32. min, Vintr

9:8 - 40. min, Kolečkář

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 29:20 Pivovar

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Pivovar

 

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor (C)

Obrana: Handlíř Michal, Maruška Milan, Selinger Tomáš, Němec Lukáš

Útok: Štrublík Ladislav, Koval Stanislav, Vintr Marek

Realizační tým: Konečný Václav, Jeřábek Michal

 

Hodnocení hráčů:

Handlíř 9,5

Vintr 8,5

Štrublík 8

Selinger 8

Němec 7,5

Koval 7,5

Maruška 6,5

Maryšler 6

Nejlepší známka 10, nejhorší známka 1