Jdi na obsah Jdi na menu

21.03.2014 - United Ivančice

  Křenovice (23. kolo KP)

 novy-znak-fc.png        vs.    no_logo.png.png

 

FC Kloboučky - United Ivančice 6:4 (3:1)

Branky: Štrublík Ladislav 2, Tichý Pavel 2, Chadima Jan, Němec Lukáš - Lukášek Zdeněk, Juřena Petr, Čermák david, Holý Jakub

ŽK: Nový Ondřej - Holý Jakub

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Javorský Jan (8), Slanina Tomáš (8)

Delegát: Brtníček Miloslav

Diváků: 10

 

 kl-united.jpg

 

V páteční večer jsme, už jako jistý vítěz krajského přeboru, přivítali doma United Ivančice. Sestava sice nebyla kompletní, ale i přesto jsme věřili, že domácí halu nenecháme padnout.

 

V prvních osmi minutách zápasu jsme měli více ze hry, hosty jsme téměř uzamkli k jejich brance a soupeř se na naši polovinu dostával jen zřídka. Bohužel jsme několik šancí a rohů nedokázali přeměnit ve vedoucí branku. Největší šancí hostů byl přímý kop za hranicí vápna, ale brankář Maryšler si se střelou poradil. Vytouženého gólu jsme se dočkali v 10. minutě kdy Chadima zakončoval přihrávku od Tichého - 1:0. Ivančice stále spoléhali na brejky, jeden takový jsme jim darovali když Štrublík ztratil míč na polovině hřiště a poslal útočníka hostů samotného na brankáře, naštěstí domácí kapitán tento sólový nájezd vychytal. Skóre se měnilo ve 12. minutě, Němec na hranici pokutového území zaváhal a soupeř mu míč bodlem vypíchl přesně do protipohybu našeho brankáře - 1:1. Hra se začala vyrovnávat, ale na vyložené šance jsme soupeře přehrávali. V cca 17. minutě jsme se dočali dalšího gólu, tentokráte ve správné brance, Štrublík poslal lehký míč na zadní tyč, brankář měl zakrytý výhled a nestihl zareagovat (asistence Nový) - 2:1. Do šaten se šlo za příznivějšího stavu pro domácí, v 19. minutě jsme zvýšili vedení když míč putoval po ose Nový, Štrublík, Tichý, posledně jmenovaný se ocitl sám před brankářem a střelou mezi nohy navýšil rozdíl skóre - 3:1.

 

Druhý poločas poločas začal změnou v brance, Maryšler přepustil svoje místo Skoupému. Soupeř druhé dějství zápasu začal aktivněji, obraz hry se oproti prvnímu poločasu změnil, nyní mají Ivančice více šancí ke vstřelení gólu, ale domácí obrana včele s brankářem odolává. Přežili jsme bez úhony několik střel na bránu a další sólový nájezd. Oba naši brankáři jsou oporami a i díky nim jsme to my kdo mění skóre na světelné tabuli, v čase 27:11 zahráváme roh, Štrublík přihrává na Tichého a ten se nemýlí - 4:1. Znovu se radujeme v 29. minutě, Nový našel Štrublíka a jeho rána končí v síti - 5:1. Může se zdát, že je o výsledku rozhodnuto, ale dnes kupíme příliš mnoho chyb, v čase 34:36 Němec ztrácí míč a dva hráči soupeře se řítí sami na brankáře což nemohlo skončit jinak než brankou - 5:2. Za několik okamžiků odskakujeme soupeři opět o čtyři branky, série přihrávek v podobě Tichého, Nového zakončuje Němec brankou na 6:2, čas 35:11. Poslední část zápasu je bohatá na branky, bohužel je to s naším výrazným přičiněním. Opět ztrácíme míč a posíláme hosty do brejku, s první střelou si náš brankář ještě poradil, ale na dorážku je krátký - 6:3, čas 36:49. Soupeř bojuje až do konce a znovu ta samá píseň o ztrátě míče která je soupřem dozpívána až do konce - 6:4, čas 39:39. Do konce zápasu již zbývá několik vteřin a my máme míč pod kontrolou.

 

V přeneseném slova smyslu, dnes se prosazovali domácí. Ivančice si sice vypracovali několik slibných šancí, ale všechny čtyři branky v naší síti jsme jim sami darovali. První desetimunutovka byla jasně v naší režii, ale pak se zbytek zápasu začal vyrovnávat, stejně jako šance ke vstřelení gólu. Zápas jsme dotáhli do vítězného konce a prodloužili domácí neporazitelnost, která se datuje od 6.4.2012!

  

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 13:13 Ivančice

Střely mimo - Kloboučky 6:7 Ivančice

 

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

Sestava:

 

Brankář: Maryšler Libor (C), Skoupý Michal

Obrana: Nový Ondřej, Němec Lukáš, Koval Stanislav

Útok: Štrublík Ladislav, Chadima Jan, Tichý Pavel, Vala Lukáš

Realizační tým: Konečný Václav, Selinger Tomáš, Nový Miroslav