Jdi na obsah Jdi na menu

14.12.2013 - K5 Brno

15. 12. 2013

   Křenovice (13. kolo KP)

 novy-znak-fc.png        vs.    k5-logo.png

 

FC Kloboučky - K5 Brno 4:3 (2:0)

Branky: Selinger Tomáš 2, Vintr Ondřej, Handlíř Michal - Strádal Jan 2, Slezák Jiří

ŽK: Nový Ondřej, Vintr Marek - Strádal Jan, Šplíchal Zbyněk, Trojáček Michal

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Zukal Ladislav (8), Šenkýř Petr (8)

Delegát: Brtníček Miloslav

Diváků: 20

 


kl-k5.jpg

 



Jeden z exdivizních týmů v soutěži - K5 Brno, nás čekal v domácí křenovické hale. Stabilní sestava doznala jedné změny, zraněný hrející trenér Štrublík se tentokráte posadil (postavil) na lavičku.

Scénář uvodních minut jakoby byl předem daný na každý z našich zápasů. 30 vteřina střetnutí a z prvního útoku dává vedou branku Selinger, který pohotově dorazil míč do sítě. Ale od této chvíle jako když utne. V množství šancí jsme soupeře přehrávali, ale hosty držel nad vodou excelentními zákroky jejich brankář a prakticky po celý první poločas nedopustil navýšení skóre. To se povedlo těsně před přestávkou Selingerovi a tak se šlo do šaten za stavu 2:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s jasným cílem, dát třetí branku, která by mohla být rozhodující pro vývoj zápasu. Mýlili jsme se. Místo proměnění jasných šancí, které přímo křičeli po gólu jsme dostali zásah do naší brány. Soupeř snížil na 2:1 a vyrovnání měl na dosah. Na 3:1 zvýšil Ondra Vintr, ale místo poklidného dohrání zápasu bylo zaděláno na drama - dosáhli jsme 5. faulu a v čase 17:30 jdeme do PowerPlay pro udržení míče. Na palubovce nepobylo pět vyvolených ani deset vteřin, když přišla špatná rozehrávka z autu, kterou zachytil soupeř a posílá míč do prázdné brány - 3:2. Vracíme se zpět ke hře s brankářem, naopak soupeř využívá brankáře k přesilovkové hře. Dlouho odoláváme, ale minutu před koncem kapitulujeme a stav je 3:3. Znovu jdeme do Power Play, trpělivě chystáme na zakončení a 17 vteřin před koncem trefuje Michal Handlíř! Infarktový závěr nakonec končí naším vítězstvím. 

 

  

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 17:6 K5

Střely mimo - Kloboučky 15:14 K5

 

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

Sestava:

 

Brankář: Maryšler Libor (C), Skoupý Michal

Obrana: Handlíř Michal, Nový Ondřej, Jeřábek Michal, Koval Stanislav

Útok: Vintr Ondřej, Vintr Marek, Svoboda Dušan, Selinger Tomáš

Trenér: Štrublík Ladislav

Realizační tým: Konečný Václav, Macháň Petr, Tesařová Hana, Lukáš Vala, Lukáš Němec