Jdi na obsah Jdi na menu

07.12.2013 - Sokol Bučovice

   Vyškov (12. kolo KP)

no_logo.png.png         vs.      novy-znak-fc.png

Sokol Bučovice - FC Kloboučky 5:10 (3:7)

Branky: Přibilík Martin, Dufek Ladislav, Nevole Petr, Volec Rudolf, Chadima Jan - Selinger Tomáš 4, Vintr Ondřej 2, Svoboda Dušan 2, Jeřábek Michal 2

ŽK: Nevole Petr - Svoboda Dušan

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Marek Pavel (8,5), Otradovský Luboš (8,5)

Delegát: Brtníček Miloslav

Diváků: 80

 

sokol-kl.jpg

 

Zápas o futsalového vládce Bučovic, to je derby se Sokolem Bučovice. Žádný jiný zápas pro nás nemá takový náboj jako právě toto střetnutí. Podle papírových předpokladů měli být Kloboučky favoritem, ale derby je derby, nikdy nemá favorita. K zápasu jsme měli k dispozici naši nejlepší sestavu, jen je škoda, že tentokrát nebyla přítomna kamera. Očekávaná vyskoká divácká účast vytvořila skvělou atmosféru, kterou mohli závidět na nejednom prvoligovém stadionu/hale. K dispozici byl i Svoboda, který se postavil proti mateřskému klubu. Manažer Sokolu do smlouvy nezakomponoval oblíbenou klauzuli o zákazu startu hostujícího hráče proti vlastmínu klubu a tak Dušan po nocích leštil futsalky a nemohl se dočkat tohoto, pro něj, magického dne. 

Úvodní minuty byly z naší strany jako z filmu Nic nás reozdělí, kde zcela nečekaně tajfun zasáhl hlavní protagonity. Soupeři jsme zasadili hned z kraje tři gólové rány a vypracovali si slušný brankový náskok. Sokol odpověděl snižujicí brankou zásluhou Chadimy, který se sám před brankářem refil přesně mezi jeho nohy, ale nažhavený Selinger dokázal na tento zásah reagovat dvojnásobně. Rázem bylo skóre 1:5 a v kolonce střelců se objevilo čtyřikrát jméno Selinger (že se pak bude jednat o adekvátní pokutu k tomuto výkonu nemusíme dotyčnému zdůraňovat :-) ). Bučovice znovu snížili stav na 2:5. Poté Svoboda nabil svoje dělo a paní správcová musela běžet do Kauflandu pro set na šití rozpáraných sítí - 2:6. Sokol opět korigoval stav na 3:6, ale Jeřábek před přestávkou zvýšil rozdíl na 3:7.

Po změně stran se již po několikáté opakovala známá písnička: Dáte-dáme, až se z ní stal v tomto zápase hit. Sokol na 4:7, Svoboda na 4:8, Sokol na 5:8, Ondra Vintr na 5:9. Za tohoto stavu už domácí celek dosáhl pátého faulu a protože se několik vteřin před závěrečným hvizdem rozhodčích kapitán Sokolu Dufek dopustil faulu, bylo skóre zaokrouhleno z desetimetrového kopu Michalem Jeřábkem - 5:10.

Vynikající zápas s vynikající diváckou atmosférou, za kterou patří veliké díky. Velké poděkování také přo oba týmy a jejich hráče, derby mělo náboj, ale hrálo se zcela korektně. Borci ze Sokolu i za nepříznivého stavu nepůsobili vůbec odevzdaně a hrálo se prakticky do poslední vteřiny. My jsme prokázali že momentálně je kvalita na naší straně a zaslouženě jsme stále v KP bez jediné porážky.  

 

 

Vývoj zápasu:

0:1 - Vintr O., asistence Selinger

0:2 - Selinger, asistence Handlíř

0:3 - Selinger, asistence Handlíř

1:3 - Chadima

1:4 - Selinger, asistence Štrublík

1:5 - Selinger, bez asistence

2:5 - Nevole

2:6 - Svoboda, asistence Němec

3:6 - ???

3:7 - Jeřábek, bez asistence

II. poločas

4:7 - ???

4:8 - Svoboda, bez asistence

5:8 - ???

5:9 - Vintr O., asistence Štrublík

5:10 - desetimetrový kop - Jeřábek

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 22:12 Sokol

Střely mimo - Kloboučky 7:10 Sokol

 

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

Sestava:

 

Brankář: Maryšler Libor (C), Skoupý Michal

Obrana: Handlíř Michal, Jeřábek Michal, Koval Stanislav, Němec Lukáš

Útok: Štrublík Ladislav, Selinger Tomáš, Svoboda Dušan, Vintr Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav, Vlasák Michal