Jdi na obsah Jdi na menu

22.02.2013 - Technika Brno

2. 3. 2013

 22.02.2013 - Pohořelice (15. kolo KP)

 

Technika Brno - FC Kloboučky 9:5 (2:3)

Branky: Luner Jiří 3, Stratil Michal 3, Hudeček Jaromír 2, Polach Stanislav - Tichý Pavel 2, Handlíř Michal 2, Volec Rudolf

ŽK: Polach Stanislav, Luner Zdeněk - Štrublík Ladislav

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Roher Libor (7,5), Kabeláč Martin (7)

Delegát: Zezulka Tomáš

Diváků: 5

 


 V 15. kole krajského futsalového přeboru zajížděl náš A-tým do neoblíbené haly v Pohořelicích s cílem potvrdit dva vítězné zápasy a přivést další důležité body.

Úvod zápasu se začal vyvíjet slibně, ujali jsme se vedení po gólu Tichého, který nechatatelnou ránou propálil vše co mu stálo v cestě (1:0). Technika následně vyrovnala (1:1) a dokonce vývoj otočila spornou brankou z přímého kopu, když rozhodčí nechali zahrávat kop aniž by počkali na postavení naší zdi a našeho brankáře, přičemž před rozehrávkou signalizovali rozehru na píšťalku (1:2). Nad nepříznivým stavem jsme nesvěsili hlavy a dvěma góly během pár minut vývoj zápasu otočili na 3:2. Tímto výsledkem první poločas také skončil.

Tak rychle jak jsme se dokázali ujmout vedení v prvním poločase, tak jsme o vedení v poločase druhém přišli. Soupeř opět dokázal otočit vývoj až na 3:5 a my museli hrát PowerPlay prakticky celých 15 zbývajích minut. Nejdříve se nám podařilo snížit na 4:5, ale pak jsme ve hře bez brankáře naprosto propadli a soupeř z toho jen těžil. V naší přesilovce nám dokázel nasázet další čtyři branky a bylo po zápase - 5:9.

 

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky ??:?? Technika

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Technika

Bohužel nebude k dispozici.

 

 

Jak to viděl soupeř:

Komentář soupeře není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor (C), Koval Karel

Handlíř Michal, Nový Ondřej, Koudelka Petr, Koval Stanislav

Štrublík Ladislav, Tichý Pavel, Němec Lukáš