Jdi na obsah Jdi na menu

21.09.2012 - FC Silůvky

22. 9. 2012

             21.09.2012 - Křenovice (2. kolo KP)

 

FC Kloboučky - FC Silůvky 5:1 (1:0)

Branky: Štrublík Ladislav 2, Tichý Pavel, Koval Stanislav, Kachlík Marek - Kopal Marek

ŽK: 0 - 0

Rozhodčí: Kincl Miloslav (8), Otradovský Luboš (8)

Delegát: Brtníček Miloslav

Diváků: 10

 


V prvním domácím zápase KP v křenovické hale jsme chtěli napravit zaváhaní z prvního kola, kdy jsme podlehli nováčkovi soutěže Mitře Brno. Nyní nám byli soupeři kluci ze Silůvek. Do zápasu jsme šli s téměř kompletním týmem, scházeli pouze Libor Konečný a Roman Sedlář.

Do zápasu jsme vstoupili o poznání lépe než v předcházejícím zápase, tedy alespoň první čtverka. Druhé čtveřici se vůbec nedařilo a i díky nim si soupeř vypracoval několik nebezpečných šancí které naštěstí pro nás mířili mimo či je pochytal brankář Maryšler, kterému pomohlo v jednom případě i břevno. Nejvýraznější šance a možnosti jak ohrozit soupeřovu branku si v prvním poločase připisovala první čtveřice ve složení Koval, Handlíř, Štrublík, Tichý. Posledně jmenovaný se dostal do několika 100% gólových šancí, ale gólman hostů stihl včas bránu zmenšit (jak jen to dělal?) a tak většina střel skončila mimo. Přesto se nám podařilo, zásluhou Ladě Štrublíka, v prvním dějství skórovat a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Vstup do druhého poločasu se nám vydařil a brzy jsme vedení zvýšili na 3:0. I druhá čverka se více osmělila a byla aktivnější, zejména Tomáš Sečka. Soupeři se stále nedařilo překonat našeho brankáře a vstřelit gól, když už se mu to téměř podařilo, zasáhl na brankové čáře Marek Kachlík. Do konce zápasu zbývá 13 min., měníme brankáře, do brány nastupuje Karel Koval. Zbývá asi 10 min. do konce, soupeř jde do Power Play a Karlos v bráně zažívá krušné časy. Krušné časy, ale i vynikající zákroky, golmani jsou dnes oporami. I přes to se soupeři zadaří vstřelit branku. Jedno skóre je však vyrovnané, stav faulů 5:5, dnes se desítka bude určitě kopat. Taky že ano, jsme to my, kdo má příležitost. Pavel Tichý však nedává. Avšak i přes tutu nevyužitou šanci se nám zadaří skórovat a upravujeme finální podobu skóre na 5:1.

 

 

  

Statistika zápasu: (bohužel nebude k dispozici)

Střely na bránu - Kloboučky ??:?? Silůvky

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Silůvky

 

 

Jak to viděl soupeř:

 Komentář soupeře není k dispozici.

  zdroj: ????

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor, Koval Karel 

I. čtverka - Koval Stanislav, Handlíř Michal - Tichý Pavel (C), Štrublík Ladislav

II. čtverka - Sečka Tomáš, Kachlík Marek - Mlčoch Martin, Němec Lukáš