Jdi na obsah Jdi na menu

09.03.2013 - Remos Oslavany

9. 3. 2013

 09.03.2013 - Ivančice (17. kolo KP)

 

Remos Oslavany - FC Kloboučky 2:7 (0:2)

Branky: Němec Michal, Sedláček Martin - Tichý Pavel 2, Koudelka Petr, Štrublík Ladislav, Mlčoch Martin, Volec Rudolf, Nový Ondřej

ŽK: Kremláček Michal - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Štěpánek Dušan (7,5), Slanina Tomáš (8)

Delegát: Blažek Marek

Diváků: 15

 


V 17. kole krajského přeboru jsme zajížděli do Ivančic k zápasu s Remosem Oslavany. Povzbuzeni výhrou nad lídrem soutěže, Tokou Brno, jsme pošilhávali i po prvních bodech z venkovního zápasu.

První poločas začínáme s míčem na sálovkách a také je to náš hráč, který se postárá o první ohrožení branky, Laďa Štrublík se kličkou na levou stranu dostane ke střele, jeho dobře mířenou ránu brankář domáchích vyráží. Ondra Nový zkouší z dálky, střela míří do horního růžku, ale brankář včas zareagoval. Dávají o sobě vědět i Oslavany, střela z dálky jde pouze do ochranné sítě za naší brankou. Ruda Volec se proháčkoval k vápnu domácích, míč mu ale utekl a zakončoval na dlouhou nohu. Osamocený hráč Oslavan se dostává k míči, z otočky zakončuje, ale pouze do připraveného Maryšlera. Štrublík se uvolňuje, střelu brankář vyráží. Domácí rozehrávají aut, přichází rychlé zakončení, dobře mířenou střelu do vzdálenějšího horního rohu náš brankář likviduje skvělým zákrokem. Přihrávka Štrublíka na dobře postaveného Koudelku před bránou "měla oči", Koudy byl však krátký a k míči se nedostal. Tichý, Koudelka, jeho tvrdé zakončení končí těsně vedle. Laďa Štrublík ztrácí míč a dovoluje soupeři přečíslení dva na jednoho, přihrávka míří na volného hráče Oslavan, míč však na poslední chvíli ukopává brankář Maryšler. 7:33 - Štrublík zakončuje, jeho prudkou ránu golman vytěsňuje na roh, přichází rozehra, na míč si nabíhá Tichý a levačkou jej umisťuje pod břevno - 1:0. Čas 8:02 - Ruda Volec se uvolnil na středu hřiště a zakončuje z hranice vápna, brankář Oslavan pohotovým zákrokem drží svýj tým a vyráží na roh, rozehráváme nacvičený signál a Ondra Nový zvyšuje skóre - 2:0. Z první zakončuje Koudelka, ale netrefuje bránu. Přímý kop domácích z větší vzdálenosti, hráč volí přímou střelu, Maryšler vyráží nad břevno. Opět Oslavany, střelu zastavuje až tyč naší branky. Tichý si naráží se Štrublíkem, zakončuje, střela těsně míjí tyč. Štrublík vykličkoval dva hráče domácích, přihrávkou nachází Handlíře který v tísni zakončuje, ale vyběhnutý brankář jeho šanci zmařil. Možnost hráčů v domácích dresech, po rychlém brejku naštěstí přichází uspěchaná finální nahrávka. Po narážečce zakončují opět Oslavany, střela je však z velkého úhlu a končí v boční síti. Ztrácíme míč na polovině soupeře, další brejk domácích, dobře vyběhnutý Maryšler naposlední chvíli soupeři ukopává míč. 16:30 - Ondra se dostal do soupeřova vápna, zkouší zakončit, avšak je s míčem prakticky u brankové čáry a míč zastavuje boční síť. Osavany, střela mimo. Po skvělém obranném zákroku Ondry se míč dostává ke Štrublíkovi, ten zakončuje, brankář domácích vyráží. Tichý se snaží v penaltovém prostoru doslova dostrkat míč do brány, bohužel neúspěšně. Střely v prvním poločase, mimo Klob. 5 - 4 Oslavany, na branku Klob. 10 - 4 Oslavany.

Druhý poločas otevírají hráči domácího celku, jejich střelecký pokus končí mimo tři tyče. Ondra Nový nastřeluje míč před bránu, Ruda Volec těžký míč do odkryté branky nedostal. Čas 21:52 možnost Oslavan, po kličce následuje rychlé zakončení, Maryšler střelecký pokus vyráží, ke smůle však pouze k nepokrytému hráči domácích a ten míč doklepává do brány - 2:1. 22:26 - Tichý vybojoval míč u naší brány, vyváží, dává na Kovala, ten mu míč vrací a Pavel přesně zakončuje, skvělá odpověď - 3:1. Čas 23:23, po faulu na Kovala kopeme přímý kop ze slibné pozice, míč si staví Tichý, levačkou vysílá přímou ránu, brankář míč vyráží jen před sebe a Martin Mlčoch v pádu rozvlnil síť - 4:1. Možnost našeho rychlého brejku, Tichý posílá na Mlčocha, ten z první na Koudelku, ale přihrávka nebyla úplně ideální a Koudelka zakončuje v pádu mimo. Štrublík nahrává před bránu Handlířovi, toho přihrávka překvapila a míč bere do rukou brankář domácích. Dlouhý nákop na útočníka domácího celku, ten si míč sklepává, zakončuje, dobrým zákrokem se prezentuje náš golman. Znovu domácí, po rychlé narážečce se hráč Oslavan ocitá sám před naším brankářem, zakončuje, Maryšler reflexivně nohou vyráží. Z následného rohu zakončuje domácí hráč, míč těsně míjí vzdálenější tyč. Ondra Nový naše přihrávkou volného Kovala, ten sám před brankářem zakončuje poze do něj. Koudy napřahuje bodlem z dálky, vedle. Z dlouhého výhozu zakončuje útočící hráč Oslavan hlavou mimo. 30:06, střela Remosu z dálky na kterou náš brankář ideálně nevidí, míč vyráží pouze před sebe a dobíhající hráč snižuje skóre - 4:2. Štrublík zakončuje po zemi, pouze do připraveného brankáře. Z dlouhého výhozu zakončují Oslavany, střelu Maryšler chytá do rukavic. Zakončení domácích, vedle. 30:55 po výhozu našeho brankáře nikým neatakovaný Štrublík lehce projde po levé straně přes celé hřiště, jednou kličkou obejde obránce a na zadní tyč levačkou zvyšuje náš náskok - 5:2. Možnost domácího celku, útočící hráč se dostává do šance sám před našeho brankáře, zakončuje, Maryšler však dobrým zákrokem tuto střelu zneškodňuje. Štrublík sám před brankáře zakončuje pouze do něj. Koval přizvedává míč Tichému, ten z voleje napřahuje, pouze však do sítě za brankou. Čas 33:40, krásná kombinace na jeden dotek, Tichý na Kovala, ten zpětně na Koudelku a ten ihned posílá míč do brány, paráda - 6:2. Koval, Koudelka, Koval, zakončení, domácí zachraňuje břevno. Zbývají 4 minuty do konce, snažíme se míč držet na sálovkách. 37:39 Volec u lajny patičkou najde volného Nového, ten bodlem nekompromisně zavěsí - 7:2. Štrublík naráží nabíhajícímu Handlířovi, jeho střela je sice umístěná, ale brankář domácích ji vyráží. Oslavany zakončují z otočky, nepřesně. Znovu střela domácího týmu, opět vedle. Martin Mlčoch, jeho prudká rána neměla ten správný směr. Závěrečná střela Tichého z dálky končí vedle.

Podařilo se nám navázat na vítězství z minulého týdne a konečně získat první body z venkovního zápasu. K vítězství přispěli všichni zúčastnění svými skvělými výkony a nasazením. Dnešní výhru jsme si předvedenou hrou zasloužili. Díky moc borci!        

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Oslavany 12:21 Kloboučky

Střely mimo - Oslavany 10:10 Kloboučky

 

 

Jak to viděl soupeř:

Komentář soupeře není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor (C)

Handlíř Michal, Nový Ondřej, Koudelka Petr, Koval Stanislav

Štrublík Ladislav, Tichý Pavel, Mlčoch Martin, Volec Rudolf