Jdi na obsah Jdi na menu

05.10.2012 - Technika Brno

5. 10. 2012

              05.10.2012 - Křenovice (4. kolo KP)

 

FC Kloboučky - Technika Brno 10:1 (4:1)

Branky: Chadima Jan 3, Konečný Libor 2, Štrublík Ladislav 2, Koval Stanislav, Mlčoch Martin, Sečka Tomáš - Kosař David

ŽK: Štrublík Ladislav - Zeman Pavel, Hudeček Jaromír

ČK: 0 - Křižák Libor, Hudeček Jaromír

Rozhodčí: Havíř Milan (7,5), Kabeláč Martin (8)

Delegát: Hoffman Petr

Diváků: 11

 


Druhé domácí utkání nám přisoudilo za soupeře Techniku Brno. My jsme přivezli do Křenovic kompletní kádr s vyjímkou Romana Sedláře a mimo hru je ze zdravotních důvodů Pavel Tichý. Na hostování jsme získali ze Sokolu Bučovice mladého útočníka Jana Chadimu, kterého dnes čekal první start za FC Kloboučky.

Úvod nám vyšel náramně, zásluhou Ladě Štrublíka jsme šli hned v první minutě do vedení 1:0. Soupeř prakticky, v této fázi hry, výrazněji neohrozil naši branku a tak jsme to byli my, kdo uděřil po druhé - skóre navýšil premiérovým zásahem Chadima 2:0. Osmělil se i soupeř, který dokázal snížit brankový rozdíl - 2:1. Skóre nevydrželo dlouho, po secvičeném signálu z rohu se prosadil domácí kapitán Konečný - 3:1. Následně přišlo několika minutové období bez gólu, nicméně šance byly na každé straně, nás podržel gólman Maryšler, který vychytal několik gólových šancí soupeře. Výhodu nám svojí nedisciplinovaností poskytl i soupeř, když červenou kartu obdržel za řeči hrotový útočník. Brankové skóre hovořilo pro nás, vyrovnané však byly fauly a to 5:5. Po šestém faulu soupeře jsme dostali výhodu deseti metrového kopu, který využil Štrublík - 4:1. V závěru měli možnosti i hosté, kdy za náš šestý faul ve vzdálenosti bližší než deset metrů, kopali standardku, kterou však vychytal domácí golman. Skore se již neměnilo a tak se šlo do šatny za poločasového stavu 4:1.

Úvod druhého poločasu jsme zvládli také na výbornou a brzy zvýšili vedení na 5:1.Dnešní zápas jsme si užívali, prakticky nám vycházelo vše o co jsme se herně pokusili a tak skóre rostlo a to nejen zásluhou první čtverky, ale i díky výbornému výkonu druhé čtverky resp. pětice. Zbývá třináct minut do konce a do brány nastupuje Karlos, který se taktéž prezentuje několika výbornými zásahy. Frustrace soupeře roste, jejím vrcholem je druhá červená karta a naše početní výhoda 4 na 3. Tu nevyužíváme, ale nemusíme smutnit, skóre je tou dobou navýšeno o tolik branek, že námi nevyužitá přesilovka nebude mít negativní důsledek na průběh zápasu. Přidáváme další branky a finální skóre je pro Techniku dvojciferné - 10:1.

Dnešní výsledek zápasu je možná pro soupeře příliš krutý, ale nám se dnes dařilo, velmi dařilo. Dnes nevynikali jedinci, dnes drželi tým všichni. Hattrickem se blýsknul Chadima, ktrerý prokazuje, že ve svých mladých letech je obrovským příslibem do budoucnosti a skvěle nahradil dnešního kouče Tichého. Samozřejmě je neustále co zlepšovat, ale dnešním výkonem jsme ukázali, že na to všichni máme! Udržme tuto výkonnost nejméně do příštího těžkého zápasu s Tokou!   

 

  

Statistika zápasu: (bohužel nebude k dispozici)

Střely na bránu - Kloboučky ??:?? Technika

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Technika

 

 

Jak to viděl soupeř:

 Komentář soupeře není k dispozici.

  zdroj: ????

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor, Koval Karel 

I. čtverka - Koval Stanislav, Handlíř Michal - Chadima Jan, Štrublík Ladislav

II. čtverka - Sečka Tomáš, Kachlík Marek, Konečný Libor (C) - Mlčoch Martin, Němec Lukáš

Nehrající trenér: Tichý Pavel