Jdi na obsah Jdi na menu

05.04.2013 - SK Líšeň Brno "B"

7. 4. 2013

  05.04.2013 - Křenovice (20. kolo KP)

 

FC Kloboučky - SK Líšeň Brno "B" 12:2 (6:1)

Branky: Volec Rudolf 4, Štrublík Ladislav 4, Němec Lukáš 2, Nový Ondřej, Tichý Pavel - Josefi Tomáš, Ptáček Jan

ŽK: 0 - Josefi Tomáš

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Roher Libor (7,5), Zukal Ladislav (7,5)

Delegát: Stix Jiří

Diváků: 6

 


V poslením domácím zápase sezony jsme chtěli udržel svoji neporazitelnost na domácí palubovce. V cestě nám stála nevyzpytatelná rezerva druholigové Líšně.

Začátek první půle jsme začali aktivněji, soupeř jakoby se stále hledal. Nejen že jsme byli aktivnějsí, ale co je důležitější, stříleli jsme branky a to takovým tempem, že prakticky byl zápas rozhodnut v prvních deseti minutách, kdy jsme soupeři nasypali pět branek. V druhé desetiminutovce se osmělili i hráči Líšně, ale našeho brankáře nedokázali překonat. Naopak jsme to byli my, kdo navýšil skóre na hrozivých 6:0. V posledních vteřinách prvního dějství dosáhli úspěchu i hosté, když se trefili pěknou ranou do šibenice. Do šaten se tak šlo za stavu 6:1.  

Druhý poločas měl prakticky stejný průběh jako poločas první. Měli jsme více ze hry, byli rychlejší, lépe jsme kombinovali a přidávali branky do sítě hostujícho celku. Zvláště kombinace Nový - Volec na jeden dotek, prakticky přec celou šíři hřiště, zakončenou vstřelenou brankou, byla z kategorie "kolotoč za pětikorunu". Nicméně soupeř se nevzdával a dále bojoval, díky čemuž dosáhl druhého čestného úspěchu. Bohužel pro brněnský tým, nám se podařilo skórovat 12x a výsledné skóre se tedy zastavilo na 12:2. 

Domácí tvrz nedobyta! Potvrdili jsme momentální formu a dokázali vyhrát po šesté za sebou. Opět jsme bojovali, makali do poslední minuty a zápas si užili. Vynikající výkon borci!    

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky ??:?? Líšeň

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Líšeň

Statistika bohužel není k dispozici.

 

 

Jak to viděl soupeř:

 

06.04.2013 [Dafi]
Co napsat k zápasu s FC Kloboučky? Snad jen brzy zapomenout! Soupeři se v úvodu podařilo na co šáhl a my kupili chyby. Výsledkem bylo po 8 minutách skóre 0:5. Soupeř byl lepší v kombinaci, rychlosti a individuálních dovednostech. Přesto jsme mohli v prvním poločase vstřelit víc než jednu branka (Jacek v poslední minutě), ale nebylo nám přáno. O přestávce jsme si řekli co chceme hrát, ale vstup a vlastně skoro celý druhý poločas byl podobný jako v ten prvním. Jen s tím rozdílem, že soupeř neproměnil všechny příležitosti, kterých bylo požehnaně. Nebylo s tedy co divit, že i přes naši snah neinkasovat se skóre zápasu zastavilo na ukazateli 2:12 (druhá branka: Honza). Na zápas je nutno opravdu brzo zapomenout a soustředit se na sobotní zápas se Slovanem, kde jsou ve hře další body.

 

zdroj: www.sklisen.cz

 

 

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor (C)

Handlíř Michal, Němec Lukáš, Nový Ondřej

Štrublík Ladislav, Tichý Pavel, Volec Rudolf

Nehrající: Konečný Libor