Jdi na obsah Jdi na menu

02.03.2013 - Toka Brno

3. 3. 2013

 02.03.2013 - Křenovice (16. kolo KP)

 

FC Kloboučky - Toka Brno 8:2 (7:1)

Branky: Volec Rudolf 2, Handlíř Michal 2, Nový Ondřej 2, Tichý Pavel, Štrublík Ladislav - Vacek David, Ryšavý Vlastimil

ŽK: 0 - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Arvai Tomáš (7,5), Rek Lubomír (8)

Delegát: Zezulka Tomáš

Diváků: 30

 


Kloboučky mohou jen překvapit. I taková mohla být předzápasová prognóza střetnutí našeho Áčka s jasným lídrem krajského přeboru Tokou Brno. Hosté, vědomi si svého postavení a kvality, přijeli do Křenovic s dobrou náladou a úsměvem na rtech. Další z důvodů, proč ze sebe vydat na hřišti maximum a uhrát přijatelný výsledek.

Úvod prvního poločasu a překvapivě jsme to my, kdo přebírá iniciativu, nebráníme se a během první minuty střílíme první gól a dostáváme se do vedení. Pro hosty jako by se nic nestalo a stále k zápasu přistupují stylem "Kloboučky se porazí sami". Během dalších minut přidáváme další gól a za ním další a další... Číslo na světelné tabuli ukazuje v kolonce branek domácích 6 a na straně hostů 0, naprostá demolice! Makáme, dovolujeme si a hlavně vychází nám spousta akcí. Vzadu pozorně bráníme, co projde spolehlivně zlikviduje náš brankář. I přesto dovolíme soupeři snížit stav, kdy hráči Toky promění "nájezd" dva na brankáře - 6:1. Obrdžená branka náš výkon nijak nesrazí, naopak odpovídáme nejlepším možným způsobem - zvyšujeme skóre na 7:1 a za tohoto stavu odcházíme do kabin.

Ve druhé poločase jsme v nasazení lehce polevili, přeci jen tempo, které měla první půle byla fyzicky velmi náročná. Po ruce Lukáš Němce dostávají brněnští výhodu pokutového kopu, který proměňují - 7:2. Kdo by čekal zvýšenou aktivitu hostů a jejich snahu s výsledkem něco udělat, tak je na omylu. Jejich jediná snaha je pouze v tom jak předvést nejlepší fintičku a parádičku. Tak je za to také odměníme - osmým gólem do jejich sítě. Laďa Štrublík navíc přidává také něco ze svého umění a dva hráče hostů potupuje jesličkami. Soupeř nezkouší ani Power Play, pouze se na závěrečnných několik minut vytahuje jejich brankář na naši polovinu, ale branku z toho nevytěží. Po závěrečném hvizdu je stav 8:2 a my dosáhli velmi cenného vítězství.

Dnes jsme bojovali, každý hráč dřel, makal a bylo vidět jak moc si tento zápas užíváme. Osm branek je pro soupeře ještě milostivých, šancí bylo dost i na potupnou desítku, což je možná i škoda, protože některé slečny z tohoto týmu by potřebovali "z hrušky dolů". Nicméně ještě více než branky je důležitý náš týmový výkon, který byl korunován porážkou silného soupeře!   

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky ??:?? Toka

Střely mimo - Kloboučky ??:?? Toka

Statistika bohužel není k dispozici.

 

 

Jak to viděl soupeř:

Komentář soupeře není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor (C)

Handlíř Michal, Koudelka Petr, Němec Lukáš, Nový Ondřej

Štrublík Ladislav, Tichý Pavel, Volec Rudolf, Mlčoch Martin