Jdi na obsah Jdi na menu

25.02.2012 - Agromeli Brno "B"

25.02.2012 - Křenovice (18. kolo KP)

 

FC Kloboučky - Agromeli Brno "B" 5:3 (3:1)

Branky: Štrublík Ladislav 2, Tichý Pavel, Koval Stanislav, Handlíř Michal - Harnach Martin, Nedělník Jiří, Hrůza David

ŽK: 0 - 0

Rozhodčí: Šenkýř Petr (7), Vomastek Daniel (7)

Delegát: Bednář Kamil

Diváků: 10

 

Další těžký test nás čekal v domácí křenovické hale, kde jsme hostili první tým tabulky KP, rezervu druholigového Agromeli. I přesto, že hosté nedovezli svoje největší hvězdy, při pohledu na soupisku byla vidět obrovská futsalová zkušenost.

První polovina večerního dějství, 2. min. a první naše střela je proměněna ve vedoucí branku. Michal Handlíř získal špatně zpracovaný míč soupeřem, posílá na Pavla Tichého, který kličkou na střed obešel obránce a z vápna nedal brankáři šanci - 1:0. Následně se uvedl svým pokusem Ondra Nový, jeho bodlo mířilo vedle. Pěknou akci předvedlo trio Koudelka, Nový, ten patou na Martina Mlčocha, jeho zakončení směřuje nad. I hosté se dostávají do šance, jejich první střela končí mimo. 5. min. Laďa Štrublík se krásně zbavil bránícího hráče, střela k tyči, vedeme - 2:0. Další naše možnost, Koudelkův pokus končí v rukavicích golmana. Zajímavá možnost brněnských, útočící hráč se na vápně otáčí s míčem kolem Mlčocha, jeho chytré zakončení míří nad břevno naší brány. Kachlík u míče, střela mimo. 10. min. zahráváme roh, Nový prověřuje střelou pozornost brankáře, vyražený míč se v pokutovém území snáší na nohu Standy Kovala, jeho nepříliš prudká střela končí v síti - 3:0. Opět možnost pro Kloboučky, Tichý si naráží s Handlířem a jeho zakončení těsně míjí tyč. Kulatý nesmysl po rozehrávce autu putuje ke Štrublíkovi, ten předkládá Tichému, který z 30-ti cm netrefuje práznou bránu, obrovská šance. 14. min. je sníženo, Koudelka neuhlídal hráče soupeře, ten se kolem něj otáčí a jeho střela končí v šibenici - 3:1. Laďa přichází o míč, brejk hostů, zakončení které likviduje vyběhnutím golman Maryšler, soupeř je stále u míče, další střela protahuje našeho golmana, roh, další zakončení, vyraženo na roh, z něj přichází v pořadí čtvrtá střela během několika vteřin, tato již neměla požadovaný směr a končí vedle. 15. min. pokus Michala Handlíře z první končí nad. Tichý, Štrublík, ten ihned na Kovala, který před bránou nezakončuje, ale dává zpět na Štrublíka. Myšlenka nebo ukopnutí? Akce Štrublík, Koval, dokonce i s golem posledně jmenovaného, ale neuznán protože míč před nahrávkou opustil vymezený prostor hřiště. Tichý, Koval, narážečka, Pavel se ocitá sám před golmanem, velká šance, ale zakončuje pouze do něj. Ondra Nový z dálky nepřesně. Hosté mají taktéž možnost, zakončení z úhlu likviduje Maryšler. Na závěr přichází velká šance soupeře, po naší ztrátě postupují brněnští tři na jednoho, akci však zbrzdí bleskově se vracející Ondra Nový a následně Standa Koval míč ukopne do bezpečí. Poločas.

Druhé dějství začíná šancí hostů, jejich pokus míří nad. Handlíř si vymění s Kovalem, zakončení Michala zneškodňuje dobře postavený brankář. Mohlo být sníženo, střele hostů se postavila do cesty tyč! Nepřesná nahrávka Nového předkládá další možnost hostům, střela za kterou se náš brankář jen ohlédl končí opět na tyči. Nyní my, přiklepnutí Kovala, zakončení Pavla Tichého postrádá razanci, přesto se doslova proplazí kolem tyče. Možnost Brna, střela z dálky mimo. Opět Tichý, jeho zakončení o dost lepší než před chvílí, brankář hostů je proti. Když neuspěl Tichý, tak to zkouší Handlíř, ale ani on brankáře nepřekonal, zakončení mířilo do jeho nohou. Zavíráme soupeře na jeho polovině, následuje několik našich vypracovaných akcí, bez výraznějšího zakončení. Střela Ladika míří doprostřed brány, golman připraven. Koudy zatahuje míč do rohu, posílá přihrávku před bránu, kde milimetry chybí Martinu Mlčochovi k tomu aby dosáhl na míč. Ondra Nový zkouší dvakrát po sobě štěstí, ale ani jedna jeho střela není přetavena v gol. Koudelka znovu na Mlčocha, ale ten si na dnešní zápas vzal velmi krátké nohy. 31. min. Ondra Nový našel nádherným nákopem přes půlku hřiště nabíhajícího Handlíře, ten hlavičkou nekompromisně zavěsí, parádní akce lahodící oku diváka - 4:1. Prakticky obratem je stav korigován, střela bodlem končí v síti - 4:2. Koval přihrává na Handlíře, pokus nad. Další naše střela mířící nad bránu, na svědomí ji má Tichý. O zvýšení skóre v náš prospěch se snaží Štrublík, jeho střelu hokejovou lapačkou vyráží brankář. I v dalším souboji Ladě Štrublíka s brankářem je vítězem muž v rukavicích, sólo brankou neskončilo. Po ose Tichý, Štrublík zakončuje Koudy, který se zjevil sám před brankářem, střelu však neumístil a nastřelil pouze golmana. Pro udržení míče hrajeme Power Play. Nahrávka Ondry na Michala, zárodek šance utnul vyběhnutý golman. Dáváme možnost soupeři, standardka na vápně, rozehra, zakončení vyráží golman Maryšler. 39. min. stav snížen po střele, kterou nešťastně tečuje Standa Koval - 4:3. Snažíme se ze zápasu neudělat drama, Ondra u míče, jeho pokus lapil golman. 40. min. cca 2 vteřiny před koncem na sebe bere Laďa Štrublík zodpovědnost a křižnou střelou překonává brankáře - 5:3.

Zápas nám dokonale sedl, výborné výkony všech našich borců jsme korunovali třemi body a snad ze sebe konečně shodili deku, která na nás padla po čtyřech nevydařených zápasech. Teď nás čeká horká paubovka v Ivančicích.

 

 

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 13:13 Agromeli

Střely mimo - Kloboučky 14:11 Agromeli

 

Jak to viděl soupeř:

Bohužel se nepodařilo získat komentář soupeře.

 zdroj: ?????

 

 

Sestava:

 

Maryšler Libor 

Handlíř Michal, Koval Stanislav, Kachlík Marek, Koudelka Petr, Konečný Libor (C)

Štrublík Ladislav, Tichý Pavel, Nový Ondřej, Mlčoch Martin