Jdi na obsah Jdi na menu

20.09.2011 - Technika Brno

25. 9. 2011

  20.09.2011 - Křenovice (2. kolo KP)

 

FC Kloboučky - Technika Brno 5:1 (1:0)

Branky: Štrublík Ladislav 2, Handlíř Michal, Mlčoch Martin, Tichý Pavel - Satoria Patrik

ŽK: 0

Rozhodčí: Klepáček Radek (8), Vokáč Rudolf (7)

 

Delegát: Krchňavý Rudolf

Diváků: 14

 

 

 

     Dne 23.9.2011 ve 20.00 hod. přivítala  mužstva KP  FC KLOBOUČKY a TECHNIKU BRNO krásná zrekonstruovaná palubovka SH Křenovice. Na tento duel se připravovala obě mužstva, jelikož oba týmy v prvním kole své soupeře porazily. Technika Brno byla, pro nás, neznámým soupeřem, do KP postoupila z okresní soutěže.

     Po zahajovacím výkopu bylo všem jasné, že se oba celky nebudou tlačit do bezhlavých útoků a vycházely ze zabezpečené obrany. V 11 min. si  hráči FC Klobouček připravili pohlednou akci, kdy Tichý našel krásnou nahrávkou Štrublíka, který se rychlou kličkou vlevo dostal mezi obránce a nezadržitelně skóroval k pravé tyči. Po tomto musela Technika otevřít hru a snažit se vyrovnat, co by se je jim také podařilo ve 20 min. ale vyloženou šanci  hostů zneškodnil brankář Libor Maryšler. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:0 pro FC Kloboučky.

      Druhý poločas začal tlakem hostů avšak nedůslednost a podcenění míče Libora Konečného, který jej pouštěl brankáři, míč  tečoval do branky hostující hráč. Stav 1:1 však dlouho nevydržel, jelikož ve 25 min. našel pěknou nahrávkou Tichý Mlčocha, ten střelou k tyči strhl vedení na stranu domácího celku. Hosté se snažili o přípravu brejkových situací, ale hráči domácího celku nejenom, že dobře bránili, ale také si vytvářeli brankové příležitosti. Ve 34 min si připravili překrásnou brankovou příležitost, kdy míč šel v rychlosti mezi Štrublíkem,Tichým , Handlířem a Konečným, kdy poté našel Štrublík Tichého, který se nemýlil a zvýšil vedení střelou do středu branky na 3:1. Ve 38 min. opět „čarovali“ Tichý se Štrublíkem, který dostal pěknou nahrávku a vybíhající brankář neměl šanci zasáhnou, jelikož klička Štrublíka mu asi „vzala dech“, ten jej obešel a do prázdné branky zvýšil na 4:1. Poslední třešničku na dortu přidal Handlíř ve 39 min. kdy mu v rychlosti nikdo nestačil a do náběhu mu přihrál přes obránce Tichý a Handlíř tak uzavřel skóre zápasu na 5:1.

     Lze jenom konstatovat, že i přes dobrou hru hostujícího celku si domácí vytvářeli hodně brankových příležitostí a to rychlou a přesnou kombinací. Vítězství domácího celku je zasloužené.

 

 

Sestava:

Maryšler Libor 

Konečný Libor, Handlíř Michal, Sečka Tomáš, Kachlík Marek

Štrublík Ladislav, Mlčoch Martin, Tichý Pavel, Vala Lukáš